Şimdi Ara

TYT DE BU KONULARI ATLASAM AYT BAŞLASAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sayı çözümleme
    Bölme bölünebilme
    Ebob ekok
    Asal çarpanlar

Tyt de bu konularım kaldı bunları mı çalışayım bırakıp ayt mi gireyim ve bunlara tekrar ne zaman döneyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam bunları çalışmak zaten bir iki gün alır, çalışıp geçiverin.

• bu konular calismalik konular değil. bu matematikte konu çalışan arkadaşlara hayret ediyorum ben. sınav sisteminin değiştiğini anlamakta niye bu kadar zorlaniyorsunuz ki? 4 tane örnek sınav var önünüzde. 2018/2019 TYT ve MSÜ bu 4 sınavın hiçbirinde konu çalışıp yapabileceğiniz sorular çıkmadı. konuların EN TEMEL bilgilerini bilip yapabileceğiniz sorulardi. üstlü sayılarda 2 üssü 2nin 4 olduğunu biliyorsan geç kardeşim o konuyu geç. başka bir şeye gerek yok. çarpanlara ayırma küp kare açılımı, küp kare farki biliyorsan gec. asal carpanlar, bölme bölünebilme gibi eski nesil asla çıkmayacak konulara hiç girmiyorum bile. şimdi ama aytde önemli diyen birkaç anten ziplayacak, 2018 2019 aytde örnek soru gösterip öyle ziplasinlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten bunları bitirmek iki gününü ancak alır. Bitir geç aklın kalmasın çok kolay konular

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Kardeşim belli ki cahilsin ama başkasını da yönlendirip sınavını kaydırma. Temel matematik kısmı çok önemli. Çarpanlara ayırma her yerde karşımıza çıkıyor nasıl temeli bil geç ya? Üslü logaritmada karşımıza çıkıyor, köklü de aynı şekilde. Obeb okek problemlerde, fonksiyonda birçok yerde karşımıza çıkıyor. Ösym köklü sayıların denk geldikleri yaklaşık değerleri sormuş bir kurum kalkmış üssü al geç diyor. Matematiğin temelini iyi atmazsan hiçbir şey yapılamaz. Temel kısım en basit kısımdır ama en önemlisidir.

• bilemiyorumaltanb kullanıcısına yanıt
    2018, 2019 sınavlarına giren biri olarak yorumum bu. 2018de 32, 2019da 12k yaptım tytde. çok da güzel sıralamalar değil fakat analiz konusunda kendime çok güveniyorum. bana cahil demen komik. hadi git konu çalış sen matematik için. ebob ekoku problemlerde kullanıyormuş. bak bak bak. antene bak. nasıl saçma problemler cozuyorsun bilmiyorum ama en en en temel ebob ekok bilgisi yeterli problem çözmek için. ÖSYM köklü yaklaşık değer sormusmus. zaten o da temel bilgi. uslu logaritmasa çıkıyormuş Allah allah yav. bana bir logaritma sorusu at bakalım konu çalışılmasını gerektirecek kadar üslü sayı bilgisi isteyen. üst seviye çarpanlara ayırma bilgisi isteyen ayt sorusu yolla, küp kare açılımı hariç bilgi isteyen. bir de tyt sıralamanı yolla bakalım. merak ettim sen kaç yaptın. öyle boş boş konuşma. kanıtlarla gel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 24 Ocak 2020; 4:42:48 >
    Konu bilip ustune pratik yapmakla bildigin kadar cozmek ayni sey degildir sistem her ne kadar bize formul de verse hizli olman gerekiyor hizi da pratikle kazanirsin pratik yapman icin de konu bilmen lazim tabiki sen o o sorulari mantiginla cozersin ama vaktin yetmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt bitmeden ayt başlanır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam kaftan çalışmayı düşünüyordum

hocam ben sadece tyt çalışıyorum. Çarpanlara ayırmada neyi bilmem gerekir? Küp kare açılımını biliyorum ama aklımda tutmak istemiyorum çünkü tyt de karşıma çıkmıyor. 2 kare farkı ortak paranteze alma parantez kare açılımını bilmek yeterlimi sizce?

Ayrıca yeni nesil problemler sürekli yeni nesil çözerek mi gelişir?
    seni buralarda görünce duygulanıyorum mitrahandır bu süreçte bırakma bizi:) sen mezun senende kaf 3-4- fonksiyonlar kullandın mı? vakit kaybı mı youtubeda her ne kadar yahya tan , atölye matematik olsa da yeterli gelmezmiş gibime geliyor 2021 için soruyorum, aydınlatırsan sevinirim.bu arada geometri için metin hocam mı kenan kara mı yoksa ikisini berabar götürmek mi ?
  • tıpicindelirensivaslı kullanıcısına yanıt
    hocam Ben ayt matematik için ilyas güneş ile ayt matematiği bitirsem nasıl olur?

• tıpicindelirensivaslı kullanıcısına yanıt
    kaf3te trigonometri kullandım, 4ten de limit kullandim herhalde. turevin ilk kısmı bir de. geometriden ben Kenan kara kullandım. yeterli olup olmama mevzusu senin zekana, bilgi birikimine, temeline bağlı. ben bir şey diyemem. ben yeteeli olmuştu.

mithrain hocam forum eski zamanlarında değil. sen vereceğin aklı verdin yeni üyeler linç etmekten başka bir şey bilmiyorlar. sen takma bu arkadaşları
  • almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    valla hocam benlik sıkıntı yok zaten. üniversiteli kazandım devam ediyorum. buraya insanlara yardimci olmak için yazıyorum bir beklentim yok. sınav hakkında birkaç şey bildiğimi düşündüğüm için bunu yapıyorum. sınavdan sonra pişman olmasın insanlar diye. sınava hiç girmeyen adamların bana cahil demesine gülüp geçerim sadece.

hocam o konuların tüm konularda karşımıza çıktığını herkes biliyor zaten, hiç üslü sayı bilmeyen adam illaki çalışacak ama 4 yıl boyunca okula giden herkes üslü sayıları bilir, oturup üslü sayı testi çözmekle hiçbir şey kazanamayız. gelen sorular belli.
  • escapes_ kullanıcısına yanıt
    Hocam ilyas güneşden fonksiyon,parabol,limit,türev,integral tek başına yeterli gelmez bence. logaritma ve dizileri gayet yeterli.
    ama yanına fasikül atabilersen çap lti felan güzel olabilir:)
    Konu eski ama. 9-10.sınıf matematik ortalamam 54 11. Sınıf mat ortalamam 78. Yazın tyt de sadece fonksiyonlar çalıştım. Analitik bilgim berbat olmasına rağmen bakmadım bile. Problemlerden başladım tyt mata. Aytye ise 12. Sınıf konularından başladım. Elimde yeterince kaynak var ama daha hiç baş konulardan bilgim berbat olmasına rağmen tek bir soru çözmedim. Hatta problemderden de bir tek 345'i çözdüm. Buna rağmen şu an 30-34 tyt - 32-35 ayt yapıyorum. (geo da karekök ayt çözmeye yeni başladım.)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.