Şimdi Ara

tyt denemesinde matematikten başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hep tr - sos - fen - mat yaparım. Matematiğe yaklaşık 1 saat zaman kalıyor ama kafa yorgunluğundan matematikte kendimi yansıtamıyorum. Denemelerim 90 civarında geliyor. Türkçem 33 - 34 / sosyal 14 15 / fen 12 13 / matematik 29 30 şeklinde.

Fakat matematikte bölüm denemesi çözerken 35 36 lara kadar çıkıyor. Mat - fen - tr - sos şeklinde çözsem daha fazla verim alabilir miyim? Yoksa netlerim düşer mi? Deneyenler vs yorum belirtebilirler mi?

tm'yim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almanyalidoktor -- 14 Ocak 2019; 17:51:15 >

• Ben kendimi bildim bileli hep türkçe mat fen sos yaparım. Türkçeden çok sıkıldığım için aradan çıksın diyerek en başta çözerim. Ama 15 tatilde çözeceğim denemelerde sıralama ile oynamayı düşünüyorum netlerde bir değişiklik olacak mı merak ediyorum açıkcası.
  • Ben Matematikten sonra türkçe yapınca Türkçe netlerim 25i zor geçiyor.En iyisi Türkçeyi 1. çözmek . Senin Dediğin şekilde matematik netlerin artabilir ama problemlerde ve geometride çok vakit kaybedersen sınav yetişmiyor bile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Matematik Deneme Önerisi
    geçen yıl önce açıldı
    TYT-AYT vs YGS-LYS
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.