Şimdi Ara

TYT İlk 5000 Matematik Soru Bankası Nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.kitapsec.com/Products/TYT-ilk-5000-icin-Matematik-Soru-Bankasi-Serdar-Kan-Hoca-283028.html

Arkadaşlar Serdar Kan Hoca'nın TYT için Soru Bankası çıkmış. Nasıl olduğunu bilen var mı? Gerçekten zor ve sınavda çıkan sorulara yakın mı ?

Birde TYT'de ilk 10k hedefleyenler için önerdiğiniz Matematik, Geometri, Fizik, Kimya, Biyoloji soru bankaları nelerdir yazarsanız çok sevinirim ? :)

• Acil tyt mat sb
    Nihat Bilgin fizik tyt ayt sb
  • Ben de kitabi merak ediyorum up
  • pazarlama stratejisi
  • Up

Yayının biyolojisi de çıkmış. İlgilenenlere duyrulur
  • Boyle kitaplar sadece adiyla satis yapmak icin yazilmis gibi geliyor genelde niteliksiz olur boyle seyler bunlar on yargilarim incelemedim henuz
  • Matematiğini incelemiştim eski tarz klasik sorularla doluydu.

Karekök 0 gibi kitaplarla aynı şey, trap card bunlar.

Not:Ayrıca ilk 20.000 olan versiyonunu Bekir Avşar çıkartmış diye düşünüyorum
  • Karekök sıfırla aynı derken.!!! İlk20.000 matematiği çözdüm soru kalitesi çok iyiydi. problemleri farklıydı. İlk5000 e niyetleniyorum bu aralar.Şekilli soruları biraz daha fazla olsaydı ilk20.000 i tek gecerdim mat kitapları içerisinde.
  • Adında meymelet yok
  • Kitabı inceleme fırsatı bulabildim. Klasik sorulardan oluştuğu söylenmiş. Doğrudur. Ancak kitap adı üstüne ilk5000 e hitap edecek öğrencilere yönelik. Benim fikrim de şu ki ilk5000 e girmek için kolay zor tüm soru tiplerini görmek gerekir. Sınavda direk bu tarz sorular gelmese bile bu tarz sorularla uğraşmak gerek klasik gerek orijinal sorularda pratikliği ve hızı artırır. Pazarlama taktiği diyen olmuş. Orta düzey sorulardan oluşan bir kitap olsaydı bu iddia doğru olabilirdi. Ancak soruları gördükten sonra bu iddiaya katılmıyorum. Soruların kimilerine uğraştım ve çözüm yolları çok hoşuma gitti. Daha farklıydı. Açıkçası keyif aldım diyebilirim.

Tyt kıvamında sorular ise ortanın üstündeydi. Tek eksiği biraz az yer ayırmışlar bu tarz sorulara.

Sonuç olarak diyebilirim ki yüksek derece isteyen birinin tüm konuları bitirdikten sonra çözeceği ve pişman olmayacağı bir kitap. Kendisine çok şey katar diye düşünüyorum. Zaten çok kalın bir kitap da değil.

**Ne güzel övmüşüm. Sanırsın kitapla bağlantım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C4A0E76A1 -- 21 Ocak 2019; 0:35:57 >

• Hocayı da kitabı da ilk defa duyuyorum normal mi bu? :D

Sık sık işler'e gidip kitap-yayın incelerim bir de güya. Gözüme ilişmemiş bile :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.