TYT Mat hakkında

-
-
Bence yazın onları çöz ama sonrasında illaki bi tane de olsa tyt matematik kitabi çözmek gerek diye düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yorumunuz için teşekkürler hocam.
Benim mat temelim her zaman nispeten sağlamdı(30 civarı netle başladım sanırım aşırı fazla iyi de değildi) ve hiç soru bankası çözmedim. Full denemelerle alıştırma yaparak ve video çözümlerden yorum kazanarak [ben az izledim eyup b gibi kanalları o yüzden o yorumları genelde 1 2 saat soruyla cebelleşerek(özellikle geometride) kazandım ben ettim siz etmeyin
] gittim ve denemelerde matematikte hiç sıkıntı çekmedim bunları yaparak.(sınavda da full bekliyorum merak ediyorsanız)
Yani lafın kısası bence soru bankası aşırı elzem değil belki problemler fasikülü çözülebilir. İşlem hızı kazanmak için deneme çözmek yeterli oldu bende. Sizin eğer aşırı süre sıkıntısınız falan yoksa sb önermem direkt denemelerden başlayın derim başarılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tabii vaktiniz bolsa bi 3d tyt soru bankasından falan zarar gelmez güzel yorum katar ama tyt matematiği zorlayacaklarını sanmıyorum daha o kadar onun yerine türkçeyi önemsemek daha mantıklı gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayatımda resmi hiçbir sınavda matematikten yanlış yapmadım. (2019 Lgs,2023 msü,2023 tyt,2023 ayt) sadece 1 tane tyt mat kitabı çözdüm 3D ama ayt mat 3 tane çözdüm.
Tam tersi şekilde her 2 günde bir iki elim kanda olsa tyt mat denemesi çözdüm ama son 2 ay haftada 2 gün dışı hiç ayt mat denemesi çözmedim. Temelim gayet sağlamdı 37.5 yaptım ilk denememde tyt mat. 12 başı düştü dersleri biraz salınca. Denemelerle toplarladı Allahtan
Ne ile bitirdiniz sonuç olarak hocam
Neyi? Yazdım ya çok deneme + 3D tyt mat
Kişiye bağlı olarak değişir ama sadece apotemi problemleri düşünerek çözmen bile seni iyi bir konuma getirir diye düşünüyorum.Geometri için ben bçy diye bir şey çözmüştüm yarım yamalak.İçeriği de şu şekilde almak istersen:Bu ösymnin son yıllarda çıkardığı yeni nesil uzun renkli renkli sorulardan ziyade %95 temel geometri soruları var ki ben bu kitabı bu yüzden tercih etmiştim sonuçta şekil olmayan bütün geometri sorularını çözmeyi öğrendiğinde şekilli soruyu çözerken sorunun çözümü çekip çıkartıyosun,cevabı tahmin edebiliyosun hatta direkt.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sıralama ne geldi hocam
Tyt 2600 say 8k ayt mattan geldi 2-3 tane fazladan sıçış oldu ama tyt mat ful
Olsun hocam tebrikler.Ama 0 mat hatası gg olmus biraz
Nereyi yazacaksınız?
Tıp yazacam da bakacaz
Matematikten çok çeken biri olarak okurken imrendim :D bravo hocam. Başarınızın sırrı nedir? Allah vergisi diyebilir miyiz?
Valla Allah bir verdiyse 99 çalışmak lazım köpek gibi tyt mat denemesi çözdüm hocam
Tabi hocam doğrudur. Başarı havadan gelmiyor. Tebrikler tekrar:)
345 var elimde şimdilik 80 sayfa falan bitti devam mi edeyim sizce,yolsa zor bir kaynağa mi geçeyim hocalarım?
Zor kaynak elinde varsa bir konuyu 345ten bitirdikten sonra aynı konunun testlerini zor kaynaktan bitirmek iyi bir prensip. 345i tamamen bitirdikten sonra zor kaynağa geçmek de olabilir, ama ben ilki seçerdim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- okuması en zor bölümler
- dus telegram grupları
- yineleme nedir
- endüstri mühendisliği okunur mu
- sp3 hibritleşmesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X