< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
tyt mat hakkında önerileriniz
-
-
up
-
up
-
UP
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
up
-
up önerileriniz kıymetli hocalarım
mantıklı devam bir de deneme deposu alıp çözebilirsib
Onun denemeleri konu konu sanırsam hocam
Sayılar denemeleri hakkında bir bilginiz var mı? İlk 12 soruda hızlanmamda yardımcı olur mu sizce?
Ayt Matda durumlar nasıl? Hem konu öne çıksın hem de sorumu cevaplamış olursun.
İyi diyorlardı hocam ben çözmedim ama ileride alıp çözmeyi düşünüyorum,süre vererek çöz.
Bir de soru bankasını çözerken de süre ver.
11i sene içinde son konular harici güzelce hallettim hocam ama 12ye henüz başlayamadım. yakınlarda ayt mata başlamayı planlıyordum ama bu tyt mat durumu kafamı karıştırıyor. sizde durumlar nasıl?
Hocam benjm yazdıklarınızdan çıkardığım problemlere az vaktiniz kaldığı için buradan daha fazla yanlis cikardiginiz yönünde, bunu için problem kitabi alip çözmenizi öneririm karekok,acil,endemik bunlara bakabilirsiniz,ilk bastaki sorularda çok vakit kaybediyirsaniz da neden vakit kaybettiginizi cozmeye calisin,soruyu anlamada mi vaktiniz gidiyor,işlem yapmada mi vs. bunu tespit edip bunlarin üzerine gidin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dediğiniz gibi soru bankasında süre verme işine başlayacağım sanırım hocam. tyt matta pratiklik kazanmamı sağlayabilir. peki ayt mat ve geo için de süre vermemi önerir misiniz? yoksa onlarda zamansız kafa patlatmam daha mı yararlı olur?
Senin durumlar iyi merak etme. Benim daha çok yolum var. İlk 12 konuyu bitirmeye çalışıyorum. Eylül gibi geometriye ve aytye başlarım. TM olduğumdan dolayı sadece mat ve edb kasıyorum. Derece istediğim için çok çalışmam lazım.
hocam o ilk sorularda genel olarak soruyu kavrama kısmı zaman alıyor. bir de bazılarını deneme yanılma yapmak falan gerekiyor onlarda çok vakit kaybediyorum gerçekten. öncesinde 2 problem fasikülü çözmüştüm zaten ama sanırım denemede süre ve stres faktörleri de olduğundan dolayı çalıştıklarımı yansıtmakta zorlanıyorum.
kolay gelsin hocam tm nispeten daha rahat tabii. ayt matınız ne durumda bu seneyi nasıl geçirdiniz
Deneme yanilma metodundan kurtulun hocam deneme yanilma yapmadan direkt çözüme gitmeniz lazim tyt sorulari deneme-yanilma yapilip cozulecek sorular degil,anlama kısmında da sosyal medya benim zamanimda dikkat suremi dusurmustu donup tekrar tekrar okuyordum paragrafi o tarz bir seyse sosyal medyayi azaltip okuma yapmaya yonelmeniz lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam dönüp tekrar tekrar okumak değil de hemen çözüme geçmek için soruyu çok üstünkörü okuyarak direkt işlemlere geçiyorum sonra bulduğum yanıtın şıklarda olmadığını fark edip soruyu tekrar okuyunca bir de görüyorum ki ufak bir detayı atlamışım o paragraf içerisindeki. bazı sorularda sıkıntı olmuyor direkt bulduğum cevap içerisinden o spesifik olarak belirttiği kısmı seçip yanıtı buluyorum ama bazılarında sil baştan çözüm yapmak gerekiyor bu da çok vakit alıp moral bozuyor doğal olarak.
tüm 3 senem haylazlıkla geçt i ikinci dönem akıllandık ayt hakkinda gram fikrim yok
anladım hocam kolay gelsin
tmde işler nasıl yürüyor çok bilmiyorum ama ayt mat belirleyici yine sanırım bence tytyi hallettikten sonra 11 mata bir tekrar atmanız yararlı olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- en zor yayınlar
- netter anatomi atlası pdf
- pdf arkalı önlü yazdırma
- harper biyokimya pdf
- dus kitapları pdf telegram
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X