Şimdi Ara

tyt matematiği 30 üstüne sabitlemek (55dk)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TYT mat netlerim 28 29 30 civarında ( 5 6 boş kalıyor) ve +60dk da çözüyorum. Süreyi 50-55 dk aralığına çekmem ve +30 yapmam lazım. Bu netlere ulaşanlar tavsiye verebilirler mi? Boşlarım geometriden değil problemlerden genellikle. Geometrim fule yakın geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almanyalidoktor -- 19 Mart 2019; 17:57:40 >

• SENİN GİBİYİM UP
  • 2 3 gunde 1 tyt matematik denemesi atabilrsn

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pansehir kullanıcısına yanıt
    +1 Upp

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Deneme at ayrıca konu denemeleri çöz acilin sayıları problemleri gibi bwnim 30 üstü 1 saat sürüyor 345te 35 üstü yapsam tam olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sıkıntı nasıl aşılıyor hiç bilmiyorum cidden ben de bu konudan sorunluyum. 50-60dk kalıyor matematiğe 28-32 arası yapıyorum. Evde çözünce bu sürede yine aynı neti yapıyorum süreyi 70 dk falan yapınca netler 35+ oluyor. Ancak süreyi azaltınca asla olmuyor. Aşabilen varsa bunu bilmek isterim. Deneme çözüyorum zaten çöz diyecek varsa. Konu eksiğim de yok. Nerede eksik yapıyorum onu da bilmiyorum ama şu aralar soruları düzenli çözmeye çalışıyorum eğer sende karışık çözüyorsan düzenli çözmeye alış. Mesela ben çoğu işlemi kafadan yapıyorum bir hata olsun vesaire geri dönüş sıkıntı oluyor. Bu aralar bunu deniyorum işte bakayım fayda görecek miyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 3 Saat AYT Matematik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam dershanedeki matçımız karışık çözün çok zaman kaybedersiniz yoksa diyor ne yapsam bilemedim
  • aynı sıkıntadayım moraller aşırı bozuk tyt mat deneme çözdüm 10 tane falan ben mi beklentiye girdim bilmiyorum ama yükselmedi konu eksiği de yok benim de problemlerden gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: almanyalidoktor

Hocam dershanedeki matçımız karışık çözün çok zaman kaybedersiniz yoksa diyor ne yapsam bilemedim
    Ben zaten karışık çözüyorum %70ini kafamdan yapıyorum matı sona bıraktığım için dikkat dağınıklığı çoğalıyor. Artık düzenli yapmaya çalışıyorum 12 sene karışık çözüp şimdi düzenli yazmak zor geliyor ama alışırsam etkisini görürüm diye düşünüyorum. Benim zaman sıkıntım soruya çok süre ayırmamdan kaynaklanıyor bu huyumu da sonlandıramadım. 60 dakika bence çok yeterli bir süre ama hala kullanamıyorum nasıl artacağını hala düşünüyorum da bulamıyorum ya. Arttıran birisi neler yaptığını anlatırsa bir fikir ediniriz en azından
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.