Şimdi Ara

TYT MATEMATİK ADINA BU KİTAP NASILDIR?(ORİJİNAL TYT MAT.)(EDIT GELDİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
26.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kitabı inceledim -sayilar kısmını- acil kesinlikle daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • thesmileofdawn kullanıcısına yanıt
    hocam bence de kıyaslaman yanlış olmuş. zorluk sıralaması yapılcaksa 345 < 3d < acil'dir. Orjinallik sıralaması yapılırsa da 345<acil<3d'dir. Ösym'ye yakınlık olarak da acil<345<3d'dir. Bu kitap da fena durmuyor ama riske gerek yok kendini kanıtlamış yayınlardan al derim.
  • geçen sene bunlar orjinal geo denemeleri ve orjinal denemeler çıkardılar ki bence sınava yakın bile degillerdi orjinal yapıcaz derken abartmanın dibine vurmuşlardı aldıgıma pişman oldugum kaynaklardı piyasa da daha bilindik yayınlar var iken bu yayındenizine güvenemiyorum piyasada bizde varız gibi mi kafasında çıkarılmışsa geçen sene ki bu ilk dedigim kaynak kafasında çıkarılmışsa bulaşmam tavsiyede etmem kaynak seçerken elbet özgün sorular olsun için de ama sınava da paralel olmalı bence
  • Geçen sene denemede koydukları soruların aynısını koymuşlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gaddarblue kullanıcısına yanıt
    Kanka bence co ideal acil kadar kazık deil basitte deil sana mantığını kullandırıyor al çöz değer yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben problemler haricinin yüzde 80 ini bitirdim az kaldı
    Normalde acil çözüyordum bıraktım buna geçtim iyi ki geçmişim tam sınav kıvamında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.