Şimdi Ara

TYT Matematik En Hızlı Nasıl Bitirilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamun aleyküm arkadaşlar biliyorsunuz tyt matematik konuları çok fazla ve benim programıma göre yaklaşık 6 ay gibi sürede tamamen bitirebiliyorum. 3 ay aytye zaman kalıyor. en hızlı sekilde tyt matematiği nasıl halledebilirim?

• Aleyküm selam. Tyt matematik hiçbir zaman bitmez . Hayatının her yerinde olan bir bilgi birikimi düzeniyle oluşmuş bir ders tyt matematik . Zaten Türkçedeki paragraf gibi soruları 30 matematiğin 18-20 tanesi problem geriye kalanlar zaten ayt’de de var bu konuları hızlıca çalışıp soru çözüp bitirebilirsin ama tyt matematik %80 problemden oluştuğu için bitmesi gibi bir şey söz konusu değil el yatkınlığını geliştirmen lazım onun için de devamlı problem çöz . Geometriyi hariç tuttum onu da belirteyim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows Xp -- 4 Eylül 2020; 2:17:44 >
  • Windows Xp W kullanıcısına yanıt
    problemleri halledip hemen sonra ayt matematiğe mi geçmeliyim?
  • overlord22 O kullanıcısına yanıt
    Konuların temelini biliyor musun ?
    Misal bir mutlak değer,eşitsizlik gibi bunlar hakkında hiç bilgin yoksa geçme . Ama biliyorsan ufak bir tekrar yapıp bir soru bankasıyla sonra tyt için problem ve deneme yapıp ayt matematiğe odaklanmak daha doğrusu . Eğer LTİ çıkarsa o da yoksa ona da ekstra bir şey yapmana gerek kalmaz .
  • Temelin de varsa kaliteli ve tek bir sb kitabı bitirsen yeterli 345 tyt mat gibi ve problemleri ayrı bir kitapçık alarakta çözsen yararını görürsün.
  • fazla bir temelim yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.