Şimdi Ara

Tyt matematik video ve kaynak önerisi. (temel yok) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    tyt de 30 matta 20-25 üstü yapıyosan artırmaz kaf ama 5-10 netlerdeysen yarayabilir içinde çok zor üslü-köklü sayı soruları falan var tyt de çıkması imkansız videoları hala almadıysan ben yine önermem ama aldıysan bunlara çok takılmadan ilerle bence
  • hocam daha almadım videoları kimse de doğru düzgün bir şey yazmıyor ki. Karekök sıfır ya da başka bir soru bankası alıp önerilen ücretsiz hocalardan çalışarak mı ilerleyelim? temelden başlayacağım ben sınava gireli dört yıl oldu. kitap ne önerirsin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi başaracağızzzzzz -- 15 Temmuz 2020; 21:55:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başaracağızzzzzz B kullanıcısına yanıt
    kaç yapıyosun hocam ona göre al kitap,matta kaf 1-2 tyt ile uyumlu değil saçma sapan üslü,köklü,mutlak değer soruları falan var 3-4.kitapları ayt için çok iyi ama
  • kaf kitabı hakkında bir fikrim yok. karekök tyt matematik güzel bir soru bankası bu sene tyt matematikte genel olarak o kitaba benzer sorular geldi. hocalara geldik matematik videoları ve kitaplarından takip eden ve ilerleme kaydeden pek çok insan var alternatif olarak ona bakabilirsiniz. bu sene içinde dershaneye gidecekseniz fizik kimya biyoloji adına orada bir konu anlatımı olacaktır. konuları sene içinde oradan takip edip ilerleyebilirsiniz. ama bir kuruma/dershaneye gitmiyorsanız ve youtube üzerinden konuları öğrenecekseniz 2 yol vardır. birinci yol kendiniz bir konu listesi oluşturursunuz ve liste üzerinden konuları sırası ile videoları hoşunuza giden kanallardan izlersiniz. ikinci yolda youtube üzerinde halihazırda bulunan önceden kanalların sahipleri tarafından hazırlanmış oynatma listeri üzerinden gidersiniz. her iki yöntemde bir konuyu anlamadığınızda youtubeda o konu hakkında onlarca ders videosu vardır her birini tek tek deneyip anlayana kadar izlemenizi öneriyorum. ama bazı konularda tek video izleyip soru üzerinden öğrenmek daha pekiştirici olur. örnek veriyorum organikte alkanları video izlersiniz her şey aklınızda kalmaz ama konu anlatım videosunu izledikten sonra 10dklik kısa bir soru çözüm videosunu izlersiniz ve soru üzerinde gördüğünüzde bilgiler pekişmiş olur. video izleme işi bittikten sonra birer kitaptan konuların testlerini çözerek ilerlemek zorundasınız yoksa bir anlamı kalmaz. panik yapmadan tek tek ayrıntılı bir program yaparak ona uygun ilerlerseniz kolay olacaktır.

• Merhaba gençler, youtube üzerinde ders anlatım videosu çekiyorum. Anlamadığınız konuları oradan izlerseniz sevinirim. Konu anlatımına güveniyorum. Sizlerden ricam kana üzerinden videoları dinleyerek anlamadığınız yerleri söylemeniz ve istediğiniz konuları talep etmeniz olacaktır. Tabi ki bunların hepsi anlatımı beğenmeniz durumunda geçerlidir. Konu alatımını beğenmiyorsanız bile belirtirseniz çok sevinirim.Kanal linkinini aşağıya bırakıyorum. Şimdiden hepinize teşekkür ederim. Başarılar inşallah
    Youtube linki aşağıda

Vızır Vızır Matematik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vızır Vızır matematik -- 24 Temmuz 2020; 22:44:45 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.