Şimdi Ara

TYT MATEMATİKTE HANGİ KONULAR BİTTİKTEN SONRA AYT'YE BAŞLANMALI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorum yukarıda belirttiğim gidibir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tyt ye gireceksen tüm konuları bilmelisin yalnız ayt çalışacaksan problemler hariç tüm işlemleri konuları bilmelisin küme de dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pansehir -- 13 Kasım 2019; 16:53:22 >
  • Pansehir kullanıcısına yanıt
    Pkbo ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 13 Kasım 2019; 16:51:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dedim ya problem hariç tüm konular pkbo problemler hariç tüm konuların içinde işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pansehir

tyt ye gireceksen tüm konuları bilmelisin yalnız ayt çalışacaksan problemler hariç tüm işlemleri konuları bilmelisin küme de dahil
    Hocam ben tyt mat çözmeyeceğim ayt içinse az çok temelim var yine de mi tyt mat işlem seviyem üst düzey olmalı malum zamanda daraldı boştan yere oyalanmayım diyorum tytde
  • Louie-Andy Anderson kullanıcısına yanıt
    sınavda sana 5 6 tane eski düzey tyt mat sorusu sorarlarsa ne yapacaksın sonra çözemezsen ne olacak bide bunu düşün
  • kardeşim sınava yeteri kadar zaman var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt bitmeden ayt başlanır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pansehir

sınavda sana 5 6 tane eski düzey tyt mat sorusu sorarlarsa ne yapacaksın sonra çözemezsen ne olacak bide bunu düşün
    peki tyt için soru bankası çözmeme gerek var mı?
  • Louie-Andy Anderson kullanıcısına yanıt
    karekök tyt çöz bol işlem sorulur veya endemik çöz.Analitik geometri,üçgenler ve Fonksiyonu yala yut iyice bu 3 konuyu sağlam oturtman gerekiyor.Oturtursan eğer dersler yağ gibi kayar gider.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.