Şimdi Ara

Tyt netleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    TYT'de şuan ortalama 90-95 net yapıyorum(Arada 98-103 arası geliyor ama 103 üstünü göremedim) dağılımlar şu şu şekilde oluyor genelde.

TR:30-32
    SOSYAL:14-15
    MAT:32-36
    FEN-15

Türkçede dil bilgisi hemen hemen bitti sayılır limit soru bankasının dil bilgisi bölümünü çözdüm ama netlerim 30-32 bandında geziyor yanlışlar genelde 2 soru dil bilgisi kalanlar paragraf oluyor.

Matematikte ise çok dikkat hatası yapıyorum. Yanlışlarımın tamamına yakını dikkat hatasından gidiyor. Dikkatli çözersem ki genelde çözemiyorum, 37+ oluyor ama dediğim gibi bayağı nadir.

Şimdi sorum şu dostlar sınava kadar bu netleri 107-110 bandına çekmek mümkün mü ?

ayrıca bu saydığım sorunları halletmek için ne yapmalıyım ? nasıl bir yol izlemeliyim ki tr ve mattaki bu sorunları halletme şansım olsun ?

Şimdiden herkese teşekkür ederim

• geçen sene bu dönemde 85-95 bandındaydım, sınav 110.25 geldi, yani elbette çekersin, hatta fazlasını bile yaparsın; tavsiyem sürekli deneme çözmen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok sağolun hocam.
  • yukarı
  • ekar55 kullanıcısına yanıt
    Hocam 95 civarında geziyorum ben de. Baktım artık sadece SB çözerek pek fazla ilerlemiyor. Deneme çözüp yanlış çıkan konuya yönelik SB'den 1-2 test çözüyorum. Faydasını gördüm diyebilirim. Zaten deneme çözmek ayrı bir zevk bölüm denemelerinin canına okuyabilirsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.