Şimdi Ara

Tyt'nin Hicbir Önemi yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

30 tr
    15 sos
    15 mat
    Fen 0

Mat2 25
    Edb 32

71 obp etti 393 puan en kotu ihtimal 30 40 k arasi olur bu puan birde dikkat ederseniz mat 1 15 yazmisim zaten mat 1 15 soru banko ustelik geometri yapan iki sinavda da ucurur.

Edit= Ne kadar bos insanlar var bu forumda ben sadece iyi niyetimle katsayi esit olup morali bozuk olanlar icin tyt %40 etkiledigi icin pek onemi yok diye fen yapamayan tmciler cok abarttigi icin yazdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bardagın dolu tarafı -- 24 Ocak 2018; 16:12:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunlar da yeni türedi
  • Beni eledin aferin
  • Mat 1 I on beş yapan hayatta 25 mat 2 yapamaz.

• Yaw Allah askina benim demek istedigim tyt cok az etkiliyor orda burda salliyorlar 30 mat 1 ve 30 mat2 yap ancak 30k girersin diyenler icin acmistim

• üffffff bi bitmediniz cahil şeyler.boş boş konu açmayın gidin uzaklaşın şu forumdan ya
  • ben yedim,doydum beyler. Allah hane sahibinin kesesine bereket versin.

bugün de elendik çok şükür.
  • neinname kullanıcısına yanıt
    Problem calismazsin geometri ve mat 1 bitirsen yine en az 20 mat 2 yaparsin cunku karmasik polinom 2.der denklem karmasik bunlar da mat 1 kismin da 15 soru trigonometri dahil geometri ciksa 10 tanesini yapsan 5 tane soru limit turev integral yapsan eder 25 cok abartiyor millet 15 tyt etkisi az diye ornek verdim.

• gıreykınayt kullanıcısına yanıt
    Sebebini aciklasana yalan yanlis bir sey mi soyledim ?

• 10 k için en yksde 35 mat ve 35 geo yapsak obp 93 de tytde kaç yapmamiz gerekir senin hesaba göre

• fast_rider F kullanıcısına yanıt
    Siralama hakkinda bir fikrim yok cunku belli degil ama eski sisteme gore degerlendirsen 35 mat 35 geo ilk 10k icin yeterli bence tabi sinav teog seviyesinde olursa bilmem yani 70 netten bahsediyorsun sonucta. Ustelik ayt de 35 net eski sisteme gore 70 nette takabul ediyordu lys de dedigim gibi siralamalar cok belirsiz bu yil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bardagın dolu tarafı -- 24 Ocak 2018; 15:58:19 >
  • Moryke kullanıcısına yanıt
    Ben coktandir buradayim seni yeni gordum herkesi ayni kefeye koyma ben fikrimi soyledim.

ygs 16 lys 50 ?
  • Fapstronot kullanıcısına yanıt
    Eski sistemde aradan 3 ay geçmis oluyordu.

• ikinci oturumu 25 matematik 15 geometri çıkacağını varsayarsak tytden 15 matematik yapabilen adam mat2 den nasıl full çeksin (geometri yapmayacağını varsayarsak)

• Mutlak, uslu sayı falan yapamıyorsan kalan konuları unut. Mutlak değerli eşitsizlik, fonksiyonlarda mutlak değer grafiğini falan çözemezsin. Geometride işlem yaparken bile zorlanırsin.

Senin dediğin konuları çözebilen biri mat 1 de otomatik 30 net yapar zaten.

Yani konular bağımsız olmadığından olay öyle işlemiyor.

• ayrıca bence mat2 15 mat1 20 yapabilirsin ikinci oturumda üslü köklü rasyonal denklem vs gibi kek konular büyük ihtimal çıkmıyacak

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Hooke

Tyt geçen seneye oranla daha fazla etkiliyor nasıl önemi yok.

Geçen sene YGS nin net bir etkileme yüzdesi yoktu.

Bu sene ise TYT nin direk %40 ı alınacak.

Artık 15 matematik yapıp hukuk kazanayım devri yok.

Yok hocam geçen sene de ygs %40 etki ediyordu ama full yaparsan %40 etki eder hem ygs hem tyt

Mf3 için katsayılar ygs de sırayla %11,%7,%11,%11

Mf4 de %11,%6,%14,%9

Şuan %13,%7,%13,%7

Katdayılar toplamı 40

• Hocam ben geo bilmiyor diye bir sey yazmadim. Tyt etkisi icin paylastim. Zaten mat 2 25 yapan biri en az 20 mat 1 yapar belki problem bilmezsin geo mat yaparsin 20 mat 1

25 mat 2 yaparsin.

Hocam kac gonderiye daha yazacagimi bilmiyorum ama ben tyt etkisi icin paylastim belki denemelerin 30 geliyordur sinavda 15 yaptin geo biliyorsundur 25 mat 2 de yaparsin ben mat 1 bilmezsen 25 mat2 yaparsin diye bir sey demedim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.