Şimdi Ara

Tyt problem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
6.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam sayi ve isciye agirlik verelim o zaman? Cok tesekkur ederim yeniden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deliemre35 kullanıcısına yanıt
    Ne demek, başarılar. (Hız problemi garanti çıkıyor neredeyse diye biliyorum ama yanlış olmasın)
  • Just_brtsh kullanıcısına yanıt
    Hocam yalnız dikkatli okursanız 2019 tyt de havuzun da geçerli olduğu yazıyor

• Gerçekten de dikkatli olmak lazımmış sağolun hocam.
  • Just_brtsh kullanıcısına yanıt
    Önemli değil hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Just_brtsh

Ne demek, başarılar. (Hız problemi garanti çıkıyor neredeyse diye biliyorum ama yanlış olmasın)
    Teşekkürler hocam yeniden.Zaten geriye full soru bankasi cozmek kaliyor.Çap yayinlarini alcam hocam video cozumleride varmis.

Ha bu arada havuz problemleri kalkmamis mi? Anlamadim.

Bizim 2019 tytde konulara arasında, bizimle beraber kalkmış olacak yani biz sorumluymuşuz. Ben çapı çözdüm, öğreticiydi. Onu çözdükten sonra zor sorulara bakıp denklem kurmayı öğrenmen lazım bu noktada kaynağın bir faydası veya hocanın faydası olacağını sanmıyorum. Problemleri iyi anlatan bir hoca vardı o da benim hocam matematik sayı problemleri yaz youtube'a faydasını görürsün belki ben görmüştüm şu anda yarısından çoğunu çözebiliyorum çıkanların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_brtsh

Bizim 2019 tytde konulara arasında, bizimle beraber kalkmış olacak yani biz sorumluymuşuz. Ben çapı çözdüm, öğreticiydi. Onu çözdükten sonra zor sorulara bakıp denklem kurmayı öğrenmen lazım bu noktada kaynağın bir faydası veya hocanın faydası olacağını sanmıyorum. Problemleri iyi anlatan bir hoca vardı o da benim hocam matematik sayı problemleri yaz youtube'a faydasını görürsün belki ben görmüştüm şu anda yarısından çoğunu çözebiliyorum çıkanların.
    O zaman faiz havuz saat hepsi var? Ama sizin bana attiginiz linktede kalktigi yaziyor ben bu isten bir sey anlamadim hocam

-Bu arada tavsiye icin yeniden tesekkur ederim.

• Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Buraya kadar olan konular lise müfredatından kaldırılan konular Bu konulardan sadece 12. sınıfa ait olan konular bu sene YKS de yer almayacak Aşağıdaki listede 2019 YKS de yer almayacak konuları listeledik

yazıyor arkadaş dikkat çekmiş sağolsun. Yani bu yazının altındakiler sınavda çıkmayacak ama üsttekileri işlediysen çıkacak demek istiyor. (işlemeyenler hiç işlemeyecek dolayısıyla bir daha çıkmayacak)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.