Şimdi Ara

u. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dumansiz sigara

quote:

Orijinalden alıntı: Pomocu

quote:

Orijinalden alıntı: ProtonStark

Abartmışsın , sen böyle değilsin ama böyle olmak istiyorsun .

+1

Ayrıca aşırı kıskançlık , aşağılık sendromu , beceriksizlik , düşük özgüven , empati özürlülük , ve kişilik bozuklugu ( ki buraya yazıyorsun )

Basitçe düşünürsek hepsinden orta şeker var sende

kıskanç değilim mesajda eklemeyi unuttum.

saydıklarından sadece kişilik bozukluğu var diğerleri yok hiçbir zaman kimseyi kıskanmam benim ceza sistemim bu.

hedef aldıklarımda kendini üstün zanneden kişiler ama çoğunluğu böyle.

hiçbir zaaman ailene bu ülkeye ve bu dünyaya yararın olmayacak biliyosun dimi. intihar etsen bile ailen senin için 1 damla gözyaşı döküp ağlamıyacak. aynı şekil hiçbir tanıdığında ve şuanki gibi bilgisayar başında oturup hayatın 1 tane bile gerçeğiyle yüzleşmeye çaba harcamayan bi bebe olarak kalıcaksın tüm yaşamın boyunca. bence bu hayatta hiç bir amacın yok. 1 saniye bile düşünmeden intihar etmelisin. sen ve senin gibi canlı türevleri yüzünden bu ülkenin gelişimi gerçekten yavaşlıyor. ayrıca emin ol ki bizim gibi yaşamı düzgün olan insanların bile hayatnda oluşan küçük bi kötülükte bile senin gibilerinin payı vardır bana göre. ve ben senin gibi bir canlı türünü bu sebepten dolayı bile gözümü bir saniye kırpmadan sinek gibi elimin tersiyle duvara yapıştırmaya hazırım. buna emin ol. ve lütfen artık intihar et. senin bu dünyada yaşamaya hiç ama hiç hakkın yok.

• Bende de tam tersi var. Ben de karşı tarafı hep düşünürüm.
    Mesela bilardo oynuyoruz 5 set yapacaksak ,3 set kazandıysam rakibe de 2 set veriyorum. Veya Pes oynarken galipken arkadaşıma bakıyorum yenemeyince üzüleceğini düşünüyorum maçı salıyorum biraz ve golü yiyorum. Bu yüzden maç kaybettiğimde oluyor. Huyum kurusun
  • Kısaca aşşağılık kompleksi deniyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+1

Ayrıca aşırı kıskançlık , aşağılık sendromu , beceriksizlik , düşük özgüven , empati özürlülük , ve kişilik bozuklugu ( ki buraya yazıyorsun )

saydıklarından sadece kişilik bozukluğu var diğerleri yok hiçbir zaman kimseyi kıskanmam benim ceza sistemim bu.

Güzel katılmadıklarını belirt merak ettim ne düşünüyorsun.

Aşağılık sendromu = Kendin yapamıyacağını düşünüyorsun, çabalasan bile elde edemeyeceğine emin gibi kendine oturtmuşsun , fazlası olabilceğini düşünmüyorsun.

Beceriksiz = Eğer orda saydıklarını elde edebilcek kabileyete sahip olsan hiçbirini yapmazdın.

Düşük özgüven = Tamamıyla aşağılık sendromuyla bağdaştırdım , biri varsa diğeride kardeşi gibidir.

Empati özürlülük = " benim hiçbir zaman alamayacağım için ama onların yenisinide alabileceklerini birdiğim için hep bıçaktan geçiririm. " demişsin , peki hiç düşündünmü , geliri düşük bi ailenin arkadaşlarına mahçup olmasın diye aldığı o pahalı çantayı parçaladığını ve o çocuğun evde ağladığını ?

Kişilik bozukluğu = Yaptığın herşeyi burda iyi bişeymiş gibi söylemen hatta " kişilik bozukluğum var " demen.

Aşırı kıskançlık = Sadece adeletini sağlıyor olsan dexter gibi cesur olup birilerini öldürürdün ona özenip korkaklığındanında yardımıyla çantaları parçalamazdın.Birilerine benzemeye çalışıyorsun ya da sadece çantaları parçalama sebebin kıskanmandır , adelet duygunla alakan olsa dediğim gibi tam dexter olman lazımdı.

aşağılık sendromu:kendi yapma imkanım yokki bunlar ailevi bir durum onların parası var yapıyolar neye çaba sarf ediyimde onları kazanabileyim.

becerisizlik:kabiliyetimle ne alakası var hadi derste geçselerde benimde kafam almıyor olsa o yüzden onlara kötülük yapsam dediğin doğruydu ama bu benim kabiliyetimle alakalı değil ki.

düşük özgüven:neden bahsettiğini anlamadım ama çok sevilen biriyimdir düşmanım varsa oda onları ders konusunda geçtiğim içindir.

empati:bıçaktan geçirdiğim kişiyi biliyorum asla o çanta için ağlamayacak birisi ve çantaya cevabı şuydu, kargo 1 haftaya gelir off be.

kişilik bozukluğu:iyi birşeymiş gibi anlatmaya çalışmıyordum aslında ben bunları yaptığım için kişilik bozukluğum var dedim.

kınskançlık:dexter i bilmiyorum ama baktım internetten polis ve seri katilleri öldürüyor.benim amacımda böyle zor durumda olan birine yapmıyorum bunu hep üstün olan elindekinin değerini bilmeyen kişilere.

Sen şimdi tahmini ayda 30 - 60 lira internete veren bi ailedensin ve aynı aile sana onun çantasından alamıyor mu ? yani altın kaplama falanmı o çanta ?

Çalışarak yaparsın konusuna gelelim , yaşın 15 - 16 üstüdür diye düşündüm açıkcası yani çalışırsın para kazanırsın bi yerden

beceriksizlik konusunda madem kabiliyetinle alakalı değil neyle alakalı ödevlerini yırtman ?

Empatiye cevabın içinse , yani tek kişiyle uğraşıyorsun ? çünkü çanta sadece örnekti , ve bu işi 1 kere yapmadıysan başkalarıda var ?

Kişilik bozluğun konusunda anlaştık .

Kıskançlığınsa bu konuya bakacak bi maymunun bile tespit edebilceği birşey.

Psikolog mod : off

60 liralık interneti alan 2500tl ye iphone alamaz mı? gibi soruda sorsaydınız ya.

ben arkadaşı yaptıklarından ötürü takdir ediyorum.çünkü iphoneler,mercedesler ,land rover lar da başkasının emeklerini çalınarak alınıyor. iyi yapıyorsun.umarım yakalanmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhanbilgin

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+1

Güzel katılmadıklarını belirt merak ettim ne düşünüyorsun.

Aşağılık sendromu = Kendin yapamıyacağını düşünüyorsun, çabalasan bile elde edemeyeceğine emin gibi kendine oturtmuşsun , fazlası olabilceğini düşünmüyorsun.

Beceriksiz = Eğer orda saydıklarını elde edebilcek kabileyete sahip olsan hiçbirini yapmazdın.

Düşük özgüven = Tamamıyla aşağılık sendromuyla bağdaştırdım , biri varsa diğeride kardeşi gibidir.

Empati özürlülük = " benim hiçbir zaman alamayacağım için ama onların yenisinide alabileceklerini birdiğim için hep bıçaktan geçiririm. " demişsin , peki hiç düşündünmü , geliri düşük bi ailenin arkadaşlarına mahçup olmasın diye aldığı o pahalı çantayı parçaladığını ve o çocuğun evde ağladığını ?

Kişilik bozukluğu = Yaptığın herşeyi burda iyi bişeymiş gibi söylemen hatta " kişilik bozukluğum var " demen.

Aşırı kıskançlık = Sadece adeletini sağlıyor olsan dexter gibi cesur olup birilerini öldürürdün ona özenip korkaklığındanında yardımıyla çantaları parçalamazdın.Birilerine benzemeye çalışıyorsun ya da sadece çantaları parçalama sebebin kıskanmandır , adelet duygunla alakan olsa dediğim gibi tam dexter olman lazımdı.

aşağılık sendromu:kendi yapma imkanım yokki bunlar ailevi bir durum onların parası var yapıyolar neye çaba sarf ediyimde onları kazanabileyim.

becerisizlik:kabiliyetimle ne alakası var hadi derste geçselerde benimde kafam almıyor olsa o yüzden onlara kötülük yapsam dediğin doğruydu ama bu benim kabiliyetimle alakalı değil ki.

düşük özgüven:neden bahsettiğini anlamadım ama çok sevilen biriyimdir düşmanım varsa oda onları ders konusunda geçtiğim içindir.

empati:bıçaktan geçirdiğim kişiyi biliyorum asla o çanta için ağlamayacak birisi ve çantaya cevabı şuydu, kargo 1 haftaya gelir off be.

kişilik bozukluğu:iyi birşeymiş gibi anlatmaya çalışmıyordum aslında ben bunları yaptığım için kişilik bozukluğum var dedim.

kınskançlık:dexter i bilmiyorum ama baktım internetten polis ve seri katilleri öldürüyor.benim amacımda böyle zor durumda olan birine yapmıyorum bunu hep üstün olan elindekinin değerini bilmeyen kişilere.

Sen şimdi tahmini ayda 30 - 60 lira internete veren bi ailedensin ve aynı aile sana onun çantasından alamıyor mu ? yani altın kaplama falanmı o çanta ?

Çalışarak yaparsın konusuna gelelim , yaşın 15 - 16 üstüdür diye düşündüm açıkcası yani çalışırsın para kazanırsın bi yerden

beceriksizlik konusunda madem kabiliyetinle alakalı değil neyle alakalı ödevlerini yırtman ?

Empatiye cevabın içinse , yani tek kişiyle uğraşıyorsun ? çünkü çanta sadece örnekti , ve bu işi 1 kere yapmadıysan başkalarıda var ?

Kişilik bozluğun konusunda anlaştık .

Kıskançlığınsa bu konuya bakacak bi maymunun bile tespit edebilceği birşey.

Psikolog mod : off

60 liralık interneti alan 2500tl ye iphone alamaz mı? gibi soruda sorsaydınız ya.

ben arkadaşı yaptıklarından ötürü takdir ediyorum.çünkü iphoneler,mercedesler ,land rover lar da başkasının emeklerini çalınarak alınıyor. iyi yapıyorsun.umarım yakalanmaz.

olay çantayı deşmeseydi orda ama neyse peki

• yakında yakalanacaksın ve dayağın allahını yiyeceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haha. Sevdim seni. Anladiğim kadariyla kiskançliktan değil. İnsanlar eşit olmali diyorsun, ve sen yukari çikamazsan onlari aşaği çekiyorsun?

Eşitlik için uğraşman güzel, fakat sorun şurda:
    Eşitlik neresi?

Sen kendini baz alarak insanlari eşitliyorsun. Sende yoksa onda da olmamali. Bunu yapmamalisin. Herkes için genel bir eşitlik seviyesi bul. Kendine göre yapma. Çünkü bunu yapman seni kiskanç ve bencilin teki yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

bildiğin çekememezlik kıskançlık adalet filan yok bu olayda.. En nefret edilesi insanlardansın.

"En" demeyelim de, nefret edilesi insanlar kategorisinde üst sıralarda yer alıyor.
  • mal sen adaleti bozuyorsun.yarın buyudugunde başına bir iş geldiginde gir bu konuyu uzun uzun oku
  • csb
  • kibir, kin, haset, kıskançlık, gurur, öfke hepsi sende yiğidim sırtın yere gelmez
  • sosyalizm diyorsun
  • GDO ile beslenen ruh hastası nesil
  • dexter terk

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.