Şimdi Ara

ßu nasıl bir sorun? :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ne Xtrap hatası ne başka birşey.Tam oyuna giriyorum girer girmez dc oluyorum (charecter 99 hatası değil) Hangi charla girersem gireyim oyuna girdiğim gibi dc oluyorum.Formattan önce böyle değildi.Eksik program falan mı var yaşayanlar vardır mutlaka.Lütfen yardımcı olun.

• internet bağlantında kopukluk oluşuyodur
  • evt sorun bendede dc şekilde giriyo oyuna ark planda gozukmuyo sadece yakındaki charlar belli oluyor
  • ekran kartından kaynaklanıyor ekran kartını tanıtnadın herhalde ve bu yuzden oyuna girerken grafikleri kaldıramadığı için oyun kapanıyor eğer ekran kartını kurmuşsan directx kurulu olmayabilir eğer ekran kartını kurdun ise ekran kartının son ve güncel driverini internetten indir
  • bende de oluyordu bi ara arkın dediğini uyguladım düzeldi
  • son patchten sonra oldu yoktu böyle bişey. arada bi giriyor arada bi dc olmus şekilde giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow_knight -- 17 Haziran 2007; 3:08:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

ekran kartından kaynaklanıyor ekran kartını tanıtnadın herhalde ve bu yuzden oyuna girerken grafikleri kaldıramadığı için oyun kapanıyor eğer ekran kartını kurmuşsan directx kurulu olmayabilir eğer ekran kartını kurdun ise ekran kartının son ve güncel driverini internetten indir

Bence ekran kartıyla alakası yok ! Çünkü ekran kartı yetersiz oldumu x-trabı geçtiğinde K2 NetworK yazısısınız çıktığı yerde hata verir..Bunda Charecter data 99 hatası var..GoogLe'da bi arat istersen.. Angelus'un dediği gibi ekran kartındanda olabilir..Ekran kartın düşükse novalar damageler +8 yanan silahlar beyaz bir kare içinde silinik gözükür ekran kartı sorunu bu dur..
    tam olarak hatırlamıyorum ama denetim masası\program ekle kaldır\güncelleşmeleri göster\ordan bir şey siliyoduk ama hangisi bilmiyorum..onu bul sonra yap !! Bi dezavantajı bazı oyunları çalıştırmaz onu silince..Ve format atmadan geride gelmez bildiğm kadarıyla
    Özür dilerim Charecter 99 hatası değilmiş ama genede bir dene derim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan* -- 17 Haziran 2007; 3:11:12 >

• aynı sorun bendede mevcut ekran kartıyla alakası yok dün sabaha kadar oyundaydım.bugün giremiyorum.
  • o sorun internetin düşmesinden oluşuyor iye biliyorum aynısı bendede oluyodu ama artık olmuyor internet düşerse oyuna girdikten sonra % 99 da direk çıkar oyunda...tam % 99 da çıakrken alt + tab dan bakın ağ bağlatısı takılı değil derse bundan bende öle oluyodu ağ bağlantısı takılı değil diyordu....% 99 da dirrek at üstünde resimli yerden çıkıyodum oyunda..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.