Şimdi Ara

U.S.Robotics 9108 Bağlantı kesilmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben USR 9106 modemimi voltaj dalgalanmasına karşı koruma koruyucu prizde kullanıyorum. Ama son 1 haftadır ADSL gidip gidip geliyor. Bitişikteki cafe de hiçbir sorun yok. Acaba priz koruyucuya rağmen voltaj dalgalanmasından mı etkileniyor?
    (Kablolu veya kablosuz bağlantıların her ikisinde de aynı problem var)
  • 9110 modeli var bende dediginiz sorunla karsılastım . En cözümü wifi kanalını degistirerek buldum . Benim 4. kanal arızalı cıktı 3 ü kullanıyorum.
  • selam

ben bu dediğiniz problemlerden hiç birini yaşamıyorum.benım bı sorum var.bi internet kafeden ethernet kablosuyla internet çektim.bu 9108 modemide router olarakta kullanabılırım diye düşünüyodum şimdi bi türlü kuramıyorum yardım edersenüz sevünürüm.amacım ethernet kablosunu modemime takıp wireless ten yararlanmak yapabilirmiyim???
  • yine hortlamış konu

bende 9110 var ve hiçbir sorunum yok bazen kesiliyor o kadar...
  • mrb ben de sırf arkasındaki usb yazıcı portu yüzünden bir tane almıştım. ama sürekli olarak bağlantıyı kesiyor. internet kullanımı için sorun değil ama dizüstü bilgisayarda ticari program kullanıyorum. bağlantı sürekli kesildiği için yerel ağ bağlantısı da kesiliyor.... dolayısı ile program kilitleniyor ve hata veriyor... asus wg600 de de aynı özellik mevcutmuş onu deniyorum ve şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. adaptörü 2 ampermiş arızalanırsa ayvayı yedim. :))
  • Hazır konu hortlamışken bende soruna nasıl çözüm bulduğumu söyleyim, usr modemi aynı seri yenisiyle değiştirdiler ama yine aynı şekilde bağlantı kesilmesi oluyordu, voltaj dalgalanmasından olabileceğini söylediler, değiştirilen modemi tekrar götürdüm ve airties ın kablosuz modemini verdiler bağlantı kesilmesi sorunu airties da olmadı, o gün bugündür de kullanıyorum.
  • bende smile a geçtikten sonra çok kopma oluyor

eskiden 8mbit biri de bile hiç sorun yaşamamıştım ama okullar açıldığından beri smile da sorun yaşıyorum

modemdendir deyip duruyorlar
  • bütün olay adaptör olayı arkadaşın anlattığı gibi bendedfe aynı sorunlar var upslerimi denemedim telefon hattınımı değişmedim özel kablolar feln kear etmedi sorunu adaptörden olduğu çok kesin benim evimde modem sorunsuz çalışırken arkadaşın evinde devamlı resetleniyor arada 20metre var sorun elektirik olayı arkadaşın biri airties211 in adaptörünü kullanmış ve sorun çzöülmüş hemen hem aynı voltdalar 9v 1am robotics ise 9v 1.2 am
  • Bende de 9105 modem var konu acacaktım ama burada yazılanları gorunce gerek yok sanırım. Modemı yıllardır sorunsuz kullanıyordum. Bır arkadasım 9107 de bu kopmaları yasıyordu suphelendık 9105 ıde denedık aynı sorun yasanmaya devam ettı. Hatta bu yazıyı yazarken bıle koptum Son 2 aydır boyle bır sorun yasamadım. Sorun tek basına voltaj olmadıgı gıbı sadece modemden kaynaklanmadıgını da dusunuyorum. Koptuktan sonra bıle Wanip kırmızı oluyor ve modemı resetlemeden baglanmıyor.
  • bu konuya en son mesaj yazdığımda USR 9108A modemin 3 yıl boyunca sonbahar kış aylarında kopmalar yaşıyordu sadece bu aylarda bu gerçekleşiyordu elektrikli sobalar yüzünden oluşan dalgalanma sanırsam neyse ups mi almadım firewall updatemi yapmadım elektrik tesisatınımı yenilemedim ama sorun çözülmedi en son bu konuyu okuduktan sonra gittim elektronikciden 14TL ye swichmode adaptör aldım trafosuz olan adaptörlerden 9V 1A değerinde ve sorun çözüldü şimdi hiç reset atmıyor mükemmel. modemin reset sorunu sadece adaptörden kaynaklanıyor bu tür sorun yaşayanlar bu çözümü gözönünde bulundursun.
  • arkadaşlar hiç kasmayın ben herşeyi denedim tek birşey sorunumu çözdü direk elektronikçiye gittim ve kendime swich mod 9v 1a veya 2a lik adaptör aldım ve şuan tıkır tıkır çalışıyor hiç bir kesinti yok hatta elektrikler gitse bile çalışıyor desemde inanmayın tabi ama tavsiyem 2a alın sinyal gücü birazdaha iyi olur sizin için sorununuz ortadan kalkar sadece 15 tl lik bir harcama kolay gelsin
  • merhaba bende 2 gun once usr9108 modelını aldım aynı sorun bende de var .ara ara bazende sık sık adsl sınyalını kesıp duruyor modem power ısıgı hıc kesılmıyor ama 4 port un ısıkları anıden yanıp sora port ısıkları adsl ve ınternet ısığı sonuyor tekrar baglanmaya calısıyor kendı adaptoru 9v 1.6a dısarda aradım tek bıyerde 9 v 1a bulabıldım 2a malesef yok hıc bır yerde 9v 1a fıyat 17 tl adaptor bu sorunu cozdumu gercekten? gecelerı kesıntı olmuyor mesela gunduz kadar oyuzden banada frekans yada elektrık dalgalanması gıbı gelıyr. yanlız orjınalı 9v 1.6a da sorun yasıyorsa sızın aldınız 9v 1a da nasıl sorunsuz calısıyor onun amperı daha dusuk degılmı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.