Şimdi Ara

U4 Quad Hybrid 4k Uydu Alıcısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba 4k uydu alıcıları 2000 tl civarında bildiğiniz gibi, ben geçenlerde linkteki ürüne rastladım youtube videolarını falanda inceledim sizlerinde görüşlerini merak ettiğim için konuyu açtım. İşlemci Hisilicon 3796M performansı hakkında daha bilgili arkadaşlar olduğunu düşünüyorum herkese saygılar.

Not: 4k yayın desteklediğini tahmin ediyorum konu hakkında uzman değilim.

http://tr.aliexpress.com/store/product/New-Arrival-DHL-Free-Shipping-KODI-4K2K-Ultra-HD-U4-Quad-Hybrid-with-DVB-S2-DVB/1987779_32600308977.html?storeId=1987779

https://www.youtube.com/watch?v=RJvn9rRT-FU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cvtlms -- 24 Şubat 2016; 9:29:15 >

• 4K uydu alıcısı değil bu. Bildiğimiz HD uydu yayınlarını alırsın. Fakat 4K videoları izleyebilirsin.

Anlayacağın TRT 4K kanalını ve diğer 4K uydu yaınlarını izleyemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 24 Şubat 2016; 14:01:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 k uydu alıcısı olarak şu an sadece vu + 4k ile technisat 4k var.
  • Hocam acele etme 3-5 ay sonra 4k uydu alıcılar 200-300 tl civarında olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakin ya acele etmeyin bu kadar.Vatana teknosaya giriyorum her yer 4k tv dolu.Alsan ne izliyceksin merak ediyorum.Bırakın kanallar bi geçsin.Daha 1 buçuk 2 sene rahat var.Paranız cebinizde kalsın şimdi ne bu acele

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya aslında acele ettiğimden değil 4k televizyon aldık içindeki uydu alıcı tırt olunca insanın canı sıkılıyor
  • IR gözü nerden temin edebiliriz bu cihazın. Bilgisi olan var mı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.