Uluslararası uzay istasyonu modern Nuh' un gemisi olacaktır. Dünyaya çarpacak bir göktaşından, ya da 3. dünya savaşı sonrasında insanlığın devamlılığını sağlamak için. Türkiye bu planın bir parçası olmak için ne yapıyor? Ya da yapmalı? Sanırım geleceğimiz için o gemide bize yer yok. Keşke olsa. Tübitak harekete geçse. Birileri birşey yapsa...
Dostum şunu unutmaki bu saatten sonra insaoğlu başka bir boyuta da geçse gelecek felaketler ne kavimlere nede sadece dünyaya ve insan hayatına etkili olacaktır.Bu saatten sonra Kıyamet kopacaktır ki küçük alemetler tamamlanmıştır.Ve kopacağı zamanda ne uzay gemisi nede nuhun gemisi hepsi nafile olacaktır.Çünkü bütün evren yok bütün kainat yok olacaktır.Yani bu sebepten ötürü bu tür haberler speküleler hepsi beyin kurcalamaktan Hakka karşı çıkmaktan şirk koşmaktan başka bişey değildir.Yani Tubitakımızıda insanlarımızıda kendi kafamızıda boşa yormayalım derim benden tavsiye olsun
UAUİ' ndan bahsediyoruz. Hurafelerden değil...
quote:
Orjinalden alıntı: megazort
UAUİ' ndan bahsediyoruz. Hurafelerden değil...
+1903
ancak bu yörüngede dolaşan uzay istasyonunun da belirli bir süre sonra yörüngesini kaybedip atmasfere girme olayı var.yani ömrü kaç yıldır bilemem ama binlerce yıl değildir sanırım.
quote:
Uluslararası uzay istasyonu modern Nuh' un gemisi olacaktır. Dünyaya çarpacak bir göktaşından, ya da 3. dünya savaşı sonrasında insanlığın devamlılığını sağlamak için. Türkiye bu planın bir parçası olmak için ne yapıyor? Ya da yapmalı? Sanırım geleceğimiz için o gemide bize yer yok. Keşke olsa. Tübitak harekete geçse. Birileri birşey yapsa...
quote:
Orjinalden alıntı: vezir
ancak bu yörüngede dolaşan uzay istasyonunun da belirli bir süre sonra yörüngesini kaybedip atmasfere girme olayı var.yani ömrü kaç yıldır bilemem ama binlerce yıl değildir sanırım.
quote:
Dünya atmosferi kaybolmayacaktır sonuçta. Belki de kaybolur bilmiyorum. Ama kaybolmazsa 2 yıl içinde dünyada sular durulunca dönebilirler, ve yaşam tohumlarını atarlar dünyaya tekar...
quote:
Dünya atmosferi kaybolmayacaktır sonuçta. Belki de kaybolur bilmiyorum. Ama kaybolmazsa 2 yıl içinde dünyada sular durulunca dönebilirler, ve yaşam tohumlarını atarlar dünyaya tekar...
Sadece suların yükseleceginimi zannediyorsun.
Yo hayır. Öyle birşey yazmadım. Nereden uydurdun?
Sular yükselse iyi, asit yapmurları, 2 yıllık karanlıklar, iklim değişiklikleri, oksijen azlığı vs...
quote:
Yo hayır. Öyle birşey yazmadım. Nereden uydurdun?
Sular yükselse iyi, asit yapmurları, 2 yıllık karanlıklar, iklim değişiklikleri, oksijen azlığı vs...
Bu yazdıkların olduktan sonra (ki gene az yazmışsın) Geriye "dünya" yani bi gezegen kalacak mı ki, sen sular durulduktan sonra geri gelirler yazmışsın.Hadi onuda boşverdik dünyaya gelecek bi zarardan diger gezegenlerde etkilenmez mi?
Amaan neyse sıktı bu topic bye...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme