|
Uber Türkiye’de 10. yılını kutladı: 8 milyon kullanıcı, 21 milyon saat hizmet
-
-
Yurtdışındaki Uber taksiyle alakası yok.
-
Sarı taksiler kullanıyor gene. yurtdışındaki uber ile alakası yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saray rejimi AKP hükümeti yüzünden tam olarak Uber hizmetlerinden vatandaşlar yararlanamıyor. Taksiciler organize mafya oldukları için hükümet bunları karşısına alamıyor. Hükümet değiştikten sonra en başta yapılması gereken şeylerden biri Uber taksi hizmetinin millete sunulması olmalı. Karşı çıkan taksici mafyaları da kodese tıkılmalı
Sürekli kullanıyorum arada kendiliğinden indirim veriyor + papara cashback var taksiciyle muhatap dahi olmamak için bile kullanılır para al ver uğraşmıyorsun.
-
Haberi okuduğumda ben de şaşırdım sanki hiçbir karşıt tepki veya organizasyon yokmuş ve normal hizmet veriyorlarmış gibi. Dediğiniz gibi Über ülkede yasaklanmış diye hatırlıyorum ben de. Haber içeriği bir garip.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Akasya durağında hem taksici hem öğretmen olan Mehmet hoca vardı. Türkiyedeki en üstün insan odur. Örgütlenip çatır çatır hem belediyeyi hem devleti dize getirip paspas etmiş bir meslek grubu. Yazları ve haftasonları çalışmaması, çalışınca da yarım gün çalışıp tam maaş almasıyla halkı kıskançlıktan kudurtmuş bir meslek grubu. Bu ikisini kombinleyen alfa erkeğidir.
Uber TR’ye ilk geldiğinde taksici terörüne maruz kaldı. Taksiciler Uber araçların yolunu kesip yolcuları şöförleri dövecek kadar ileri gittiler. Senin işverenin o dönem taksicilerin yanında durdu ve Uber’i yasakladı. Konunun İBB ile ilgisi yok git trollüğünü başka yerde yap. İBB’ye kalsa sorun kendiliğinden çözülür. Yurtdışında bolca örneği var. Devletler belediyeler taksiyle maksiyle uğraşmazlar. 2024 yılında medeni ülkeler bu sorunu zaten çözmüşler. Sorun Türkiye’de taksici terörü sorunudur.
Niye sen ubere muhtacmisin marti tag ayni isi yapiyor yalakaligi birak ibb nasil engellemis kendi adamlarina nasip taksi plakasi vermis gözünle gör
Hükümet bunları karşısına alamıyor değil almıyor, çünkü kendileri de bunlar gibi mafya, mafyanın ta kendisi. Bizzat bunları kolluyorlar.
Kardeş sen ne anlatıyon adam ne anlatıyor. Adam diyor ki Uber tıpkı yurtdışındaki örneğindeki gibi Türkiye'ye gelecekti. Ancak sarı taksi mafyasının işine gelmedi çeşitli şekillerde Uber sürücülerini engellediler, tartakladılar, dövdüler diyor. Evet bizzat sarı taksi teröristleri yolcuymuş gibi Uber sürücsünü çağırıp tekme tokat dövdüler. Kaç kere haberlere çıktı. En son hükümet yani AKP taksicileri yanında durdu. Uber'i yasakladılar. Uber artık sivil bir Uber sürücüsünün arabasıyla çağırdığında gelen o yapıdan çıktı. Artık yine sarı taksici denen mafyalara çalışıyor yine. Adamın dediği bu. Neyini anlamıyorsun? Yok o ona plaka vermiş yok buna plaka vermiş onlar farklı mevzular. Hükümet demir yumruğunu koyup bu sarı taksi terörüne engel olabilirdi ama Uber'i engellemeyi seçti. Mevzu bu.
Ben zaten aksinimi soyledim? Mesajda sarayin adamlari diyor bende dedim imamyanin adamlarida martintag engelledi uberle ayni işi yapiyorlardi onlari neden engelledi onlara niye birsey yazmamış ilginç degilmi?
Uber sari taksi değil miydi? Uygulama kendi UBER uygulamasidan mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arabaya biniyorsun, kardeşim senden 30 benden 30 alacak, bi de komisyon verecem iptal et diyor. nakit yoksa çekeriz ıbandan atarsın diyor. böyle yapan taksicileri de hızlıca rapor edebileceğimiz bir sistem gerek
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Saray rejimi AKP hükümeti yüzünden tam olarak Uber hizmetlerinden vatandaşlar yararlanamıyor. Taksiciler organize mafya oldukları için hükümet bunları karşısına alamıyor. Hükümet değiştikten sonra en başta yapılması gereken şeylerden biri Uber taksi hizmetinin millete sunulması olmalı. Karşı çıkan taksici mafyaları da kodese tıkılmalı
|
Yurtdışındaki Uber taksiyle alakası yok.
|
Sarı taksiler kullanıyor gene. yurtdışındaki uber ile alakası yok
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X