Şimdi Ara

Uber, yaşanan saldırı olayları sonrası kullanıcı sayısını 5'e katladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UBER daha pahalı olsa bile tercih ederim, limuzin kalitesinde hizmet veriyor adamlar. Ter temiz araçlar. Leş hydundai'lere binen düşünsün.
  • Günümün güzel geçmesini sağlayan haber. Bir gün küçük esnafa karşı olarak küresel devin tarafında olacağım aklıma gelmezdi ama benim ve bu ülke halkının zorbalara ve zorbalığa tahammülü kalmadı.

• Taksiye hayır dedikçe güzel haberler gelmeye devam ediyor. Kökünüz kurusun lan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oh keyfim yerine geldi...daha da beter olsun taksiciler...
    Ankara'da uber başlasın bende kullanacağım. Şimdilik metro/otobüs idare ediyorum ama asla taksiyi kullanmıyorum...

• Taksi, dolmuş, otobüs kullanan insanlar maalesef cahil cüvelek muhatab olunacak insan değiller.

• Bu rakamlara ulaşırken çoğu ilde UBER olmadığını belirtmek lazım. Mesela İzmir ve Ankara gibi illerde de aktif duruma geldiklerinde kullanıcı sayısı daha bir artacak. Çoğu il deli gibi uberi bekliyor. İstanbul pazarını resmen kapattılar. Olaylardaki bunaltı geçince daha çok söz sahibi olacaklar. Hatta ben bile uber sürücüsü olsam mı diye düşünmeye başladım bir vito çekip
  • NE DEMİŞLER;
    REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ

• Yıllardır taksi kullanmayan ben bile telefonuma uber yükledim.

• zolzauza kullanıcısına yanıt
    Ankara da bende taksi kullanmıyorum,keşke başlasa süper olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Sarı Taksi demek AKP demektir..!!!

Uvvvvv ama sana sağlam cevap vermiş arkadaş işte bu kafa ile başa gelemezsiniz.. Taksici = diyen birinden çok bir şey beklemeyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalı

Ben demiştim demek istemiyorum ama, ben demiştim

Uber, yaşanan saldırı olayları sonrası kullanıcı sayısını 5'e katladı

Aynen katılıyorum.. Bende bunu demek için geldim ama sen çok önce söylemiştin bunu..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wi Fi

Ama terörize etmeleri aynı gezicilere benziyor, anca yakıp yıkıyorlar :)

Valla Gezi nasıl Sokmuşsa, Daha Halen bazıları Acısını çekiyor.. Dilinden düşürmüyor :)

Gezi de olanlara olan oldu faturası da halka kesildi ve ülkeye zarar olarak yazıldı.. Sen eğlendiğini san anca.. İçlerinde 12 yıl yatanlar var içlerinde okullarından atılanlar var şimdi hepsi devlete hükümete düşman olarak yaşıyorlar çünkü geçmişini kurtaramıyor artık yaptı bir kere bir şey adama yazıldı siciline yaptıkları bu adam düzelebilir mi artık bir daha.. Üstüne ölenler de var ağır yara alanlarda ne oldu kazandılar mı o gözünü kaybeden insanlar şimdi her aynaya baktıklarında sokayım ülkesine gitti gözün işte gerek var mıydı ne oldu akp gitti mi olan senin gözüne oldu diye ayna da kendisi ile konuşuyordur bir diğeri de hapiste ufacık demirlikli camdan bakıyordur dava mava dedik içerdeyiz ben böyle adaletin diye sövüyordur.. İşte gezinin bazılarına sonuçları bu..

• Uber - Taksi ilişkisi Süpermarket - Bakkal, Belediye Otobüsü - Dolmuş ilişkisi gibi zaten. Günümüzde bunun gibi enformel sektörler, yapılarında örgütlü hareket etmek ve bir kurumsallık bulunmadığı için kaybetmeye mahkûmlar. Ve bence taksilerin kurtuluşu belediyelerin bünyesinde şirketleşmekten geçiyor. Yani her belediyede bir taksi şirketi bulunmalı ve bu şirketler bir mobil uygulamayla entegre çalışmalı. Ancak o zaman Uber'e rakip olabilirler. Kurumsallaşmadıkları sürece bir hiçler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

quote:

Uvvvvv ama sana sağlam cevap vermiş arkadaş işte bu kafa ile başa gelemezsiniz.. Taksici = diyen birinden çok bir şey beklemeyin..

Lan Ak Trol seni unutmuşum Bloklamayı.

+8 Beğeni almışım nedense.!!!

Bu arada Gezi hakkeden size iyi geçirmiş, Baksana halen lafını ediyorsun.

Ha senin gibi AKTROLLERi istemiyoruz.

Hadi yallah Arabistan'a.... Yürü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 22 Mart 2018; 8:57:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

quote:

Lan Ak Trol seni unutmuşum Bloklamayı.

+8 Beğeni almışım nedense.!!!

Bu arada Gezi hakkeden size iyi geçirmiş, Baksana halen lafını ediyorsun.

Ha senin gibi AKTROLLERi istemiyoruz.

Hadi yallah Arabistan'a.... Yürü...

Ben ülkem adına üzülüyorum hiçte rahatsız olmadım çok arkadaş üniversiteden gitti dayak yeyip geldiler, kuduran dayağı yer oturur gelir geri bu kadar basit.. Benim için hiç sorun yoktu ha dükkanım olsa idi orada iş sıkıntı olurdu gerçi onu da devlet karşıladı zararları..

Bloklamana sevindim eğer blokladı isen.. Sayemde bir bir azalıyorsunuz..

• Ak Troll olduğunu kabul ediyorsun o zaman. Yine yanılmadım. Aslında sizi varya canlı canlı yakmak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inadina Uber.

• quote:

Ak Troll olduğunu kabul ediyorsun o zaman. Yine yanılmadım. Aslında sizi varya canlı canlı yakmak lazım.

Tartışacaksan bile edebinle tartış

İki tarafında yobazı hakikaten çekilmiyor

Canlı canlı yakacakmis

Çüş derler adama

• bende taksiye çıkarım hafta sonları
    5 yıl olmuştur
    ama bu zaman içinde ne birine kötü söz ne bir haksızlık yapmadım
    benim durumum kurunun yanındaki yaş hesabı
    ama bu durum iki taraflı diyebilirim
    herkes şöforden dem vurmuş haklılarda
    taksici camiası kazma dolu desem yeridir
    mesleğini hakkıyla yapan kişilerin önündeki en büyük engel
    bir insan sadece araba kullanıyor diye bu işi yapmamalı
    daha doğrusu buna göz yumulmamalı
    ama yolcu tarafıda çok temiz değil bunuda belirteyim
    burda tek tek yaşadıklarımı anlatmaya kalksam sayfalar dolusu yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 22 Mart 2018; 11:17:48 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.