Şimdi Ara

UBIQUİTİ 2HP BULLET , TPLINK 5120W ANTEN VE TD854W MODEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM , PIXATEL 101 MODEMDEN (192.168.1.1 ) UBIQUITI 2HP BULLET ( 192.168.1.20 ) NETI VERIP 2-3 ARKADAS KULLANMAK ISTIYORUZ . 2 ARKDASIN EV YAKIN OLDUGUNDAN ONLARDA SIKINTI YOK. BU YUZDEN BENDE CATIMA TPLINK 5120W (192.168.1 254 )ANTEN ALIP CLIENT MODDO NETI ALDIM. BURAYA KADAR SIKINTI YOK. KISACA KABLOSUZ NETI KABLOLU OLARAK KULLANIYORUM. ONU DA TD854W (192.168.1.99) IP VEREREK DHPC HICBIRI YAPARAK ( KAPATMA OLUYOR SANIRIM ) MODEME VERDIM. EVDE KABLOSUZ NET VAR HIZIDA YETERI DUZEYDE PEKI SIKINTI NE DERSENIZ IP ALIP VERMEDE SIKINTI VAR. BIR GUN GIRIYOR BIR GUN GIRMIYOR. BULLET VE TPLINK 5210 AYARLARINDAN SORUN YOK NET KABLOLU OLARAK GELIYOR. ONUDA DAGITMAK KISIMINDA TPLİNK MODEM YETERSİZ MI KALIYOR ? BU MODEMDEN ILK PIKATELE NASIL KOPRULEME YAPABILIRIM ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOTSUMOTO -- 24 Mayıs 2013; 16:50:43 >

• merhabalar TD854W modemlerle 5210g nin bilinen bir bağlantı problemi var. sık sık bağlantı kopması yapıyor.şimdilik bu sorunun çözümü yok gibi.tplink'in web sitesindeki destek formundan yardım isteyebilirsiniz.
  • 5210 kablosuz yapman için 830re tarzında range extender veya ap kullansan daha başarılı olur. modem den sıkıntı olabilir belki. 5210 un sinyal durumu nedir. iyi çekiyor direk kablodan iyi alıyorsan kablousuz yapan modem de sıkıntı olmalı.
  • modem ne şekilde çalışıyor istersen 5210da wisp modu aç cihazı farklı bir ip bloğuna çek derim.birde o şekilde dene kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.