Şimdi Ara

Ubisoft Notre-Dame yangını üzerine Assassin’s Creed: Unity’i ücretsiz dağıtıyor| 500 000€ yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bunu nereden indiricez? steam store`dan mi?
  • Olmayanı harcamak doğru bir şey değil zaten. Olanın hepsini harcamak da doğru değil sıradışı bir durum yoksa. Önce kendi milletimize ve kardeşimize harcamak da doğru bir şey. Oraya kadar anlaşıyoruz. Ama mesajdan; başkasından bana ne, tamamen yok olsa bile gibi toptan reddedici bir yaklaşım çıkıyor sanki o bize yakışmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serafon

Olmayanı harcamak doğru bir şey değil zaten. Olanın hepsini harcamak da doğru değil sıradışı bir durum yoksa. Önce kendi milletimize ve kardeşimize harcamak da doğru bir şey. Oraya kadar anlaşıyoruz. Ama mesajdan; başkasından bana ne, tamamen yok olsa bile gibi toptan reddedici bir yaklaşım çıkıyor sanki o bize yakışmaz.
    bugün türkiye haritadan silinse bana derde düşecek 1 ülke söylermisiniz ?

fransa, almanya, amerika, italya, ?????

belkide şu yorumu yaparlar " türkler zaten barbar dı !!! " veya " neyseki bize bişey olmadı "

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsola da bedava mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C034FACC7

bugün türkiye haritadan silinse bana derde düşecek 1 ülke söylermisiniz ?

fransa, almanya, amerika, italya, ?????

belkide şu yorumu yaparlar " türkler zaten barbar dı !!! " veya " neyseki bize bişey olmadı "

Alıntıları Göster
    Herkes kendi karakterine göre davranır. Ben kendini ateşe at demiyorum, temkinli olma demiyorum. Ama başkasının kötülüğü ya da duyarsızlığı kendine aittir. Sen de kendi karakterine uygun davranırsın. Veren el alan elden üstündür.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.