|
Bildirim
Bu kafayla giderseniz ne kadar indirim/kampanya yaparsanız yapın insanların her geçen gün daha çok korsana yöneleceğini kabullenmelisiniz.
|
online oyunlarda o kadar para verip alıyoruz ama hilecilere bir çözüm yok, benim oyun zevkimi hevesimi kaçıran hile yapanlara neden önlem alınmıyor, yeter arkadaş ya her online oyunda hile olur mu
|
Ozguvene bak..
|
Bunlar far cry oyunları yapa yapa iyice diktatörlüğü benimsemişler
|
Abonelikli sistemleri anladık oyunu veya filmi kaldırırsınız bizde aboneliği gözden geçiririz. Ama laınan oyunları satın alındığı halde kaldırırsa o platforma dağıtımcıya güven kalmaz. insanlar kutuluya döner korsana yönelir. çevrimdışı oynamaya çalışır. sizde evinnizde mısır patlatır nerede yanlış yaptık diye düşünürsünüz.
|
En güzeli hiç tüketmemek, daha faydalı işlerle meşgul olmak. İradesiz kimseler için ise indie ve yerli yapımlar dışında korsanı destekliyorum
|
torrentttttttttttt
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
O kadar oyunu birbirinin değişik karakterlisinden öteye götüremeyen Ubisoft mu diyor bunu? Harbiden EA bile en azından bu kafadan çıktı. Ubisoft bu kafayla devam etsin, çıkardığı oyunları bir iki sene sonra Epic'ten beleşe alırız |
niye 4 olsun ki, 6 çıkacak. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazan12345 -- 18 Ocak 2024; 1:27:15 > |
|
|
Bu da dizi sektörü gibi 50 tane platform üyeliğine döner o zaman. Madem öyle gidip kendi platformunu çıkarma yeni oyunlarını Xbox ile anlaşıp Xbox Game Pass'e ekle. Ben bir de Ubisoft aboneliği almak zorunda değilim. Çok fazla platform ve birden fazla aylık ücret ödemeye döndüğü an o iş yatar, kullanıcılardan destek bulamaz. Ya tek abonelik olacak ya da satın alma opsiyonu olacak, diğerleri popüler olmaz. |
|