Şimdi Ara

✠ UBOAT - Türkçe - (Ana Konu) - B131 ✠ (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
6
Favori
9.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl gidiyor arkadaşlar ben 23 saati devirdim baya bir geliştirme yaptım denizaltında
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Uçaklarla nasıl başediyorsun? Fast travel dayken uçaklar dibinde beliriyor kurtulamıyorum ben. Bombayı yiyorum kafama

Denizaltı su almaya başlayınca neler yapıyorsun?
    Destroyer lere denk geldin mi? Neler yaptın?

Tecrübelerinden faydalanalım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanay54

Uçaklarla nasıl başediyorsun? Fast travel dayken uçaklar dibinde beliriyor kurtulamıyorum ben. Bombayı yiyorum kafama

Denizaltı su almaya başlayınca neler yapıyorsun?
    Destroyer lere denk geldin mi? Neler yaptın?

Tecrübelerinden faydalanalım.
    Uboatlar zaten uçaklarla baş etmek için tasarlanmamıştır uçak ufukta belirdiği anda oyunu durdurup sırasıyla ani dalış > tam gaz > sağa veya sola keskin dönüş komutu verip oyunu başlatıyorum ancak o şekilde bir şansınız oluyor onun dışında yinede batabilirsiniz. Uçaklarla ancak kaptan köşkünü upgrade ettikçe savaşmayı deneyin

Denizaltı su almaya başlayınca önce delikleri kapatıyorum boşta olan birinede kontrol odasındaki pompayı açtırıyorum eğer dalış durduralamıyorsa tanklara hava basın halen durmuyorsa battınız zaten

Destroyer denk geldim hatta geceydi batırdım 1 tane su altında kaçış tam üstünüze gelip bombaları bırakmaya başlayınca tam gez geri sağ veya sol keskin dönüş yapıyorum tabi yinede battığım oluyor yine şans işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 9 Mayıs 2019; 10:51:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jedi39

Oyunda hızlı seyahat edemiyorum. Bug oluyor belli bir zaman sonra hızlı geçiş hiç çalışmıyor ve zamanı hızlandırma yavaş ilerliyor.
    Çözmüşler yeni güncelleme ile sıkıntı yok. Çok sık güncelleme geliyor, uğraşıyorlar adamlar.
  • Oyunu hiçbir şekilde oynayamıyorum. Sistem gereksinimleri karşılaması lazım. Eğitim modundan başlayınca yaklaşık 10dk'lık yükleme ekranından sonra oyun başlıyor ancak başlar başlamaz donuyor. Yanıt vermiyor hatası geliyor oyunu kapatmak zorunda kalıyorum. Hatta bazen pc de donuyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Geri iade etmek istemiyorum sorun nerede olabilir?

Sistem özelliklerim

Ekran kartı: AMD R9 380 (2048MB)
    İşlemci: AMD FX 8350
    Ram: 8 gb
    Anakart: M5A97 Evo
    HDD: Seagate 500 GB, 7200 RPM, SATA-III
  • Aşırı sağlam atmosferi var bu oyunun. Eğitim bölümünü bile geçemedim daha. Uçak gemisini buluyorum daha sonra torpido rotası belirlemem isteniyor ama onu bir türlü yapamadım nereden ayarlamak gerekli onu? İzlediğim bir videoda adam yapıyor sol üstte gemi ikonun orada yüzde göstergesi artıyor %51 e kadar geliyor ama bende hiç olmuyor. Sonra oyunda kendiliğinden göstergeler açılıyor torpidoları atesliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANBUYUK06 -- 12 Mayıs 2019; 3:4:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soap_MacTavish

Oyunu hiçbir şekilde oynayamıyorum. Sistem gereksinimleri karşılaması lazım. Eğitim modundan başlayınca yaklaşık 10dk'lık yükleme ekranından sonra oyun başlıyor ancak başlar başlamaz donuyor. Yanıt vermiyor hatası geliyor oyunu kapatmak zorunda kalıyorum. Hatta bazen pc de donuyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Geri iade etmek istemiyorum sorun nerede olabilir?

Sistem özelliklerim

Ekran kartı: AMD R9 380 (2048MB)
    İşlemci: AMD FX 8350
    Ram: 8 gb
    Anakart: M5A97 Evo
    HDD: Seagate 500 GB, 7200 RPM, SATA-III
    Ram problemi olabilir. Bunun için pagefile.sys dosyasının içeriğini değiştirip 20gb yapmak lazımmış fakat nasıl yapılır hiç bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi39 -- 12 Mayıs 2019; 3:37:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANBUYUK06

Aşırı sağlam atmosferi var bu oyunun. Eğitim bölümünü bile geçemedim daha. Uçak gemisini buluyorum daha sonra torpido rotası belirlemem isteniyor ama onu bir türlü yapamadım nereden ayarlamak gerekli onu? İzlediğim bir videoda adam yapıyor sol üstte gemi ikonun orada yüzde göstergesi artıyor %51 e kadar geliyor ama bende hiç olmuyor. Sonra oyunda kendiliğinden göstergeler açılıyor torpidoları atesliyor.
    Su üstündeyseniz nişangah kısmına subay gönderip sol üstte çıkan gemi simgesine sağ tıklarsanız yüzde dolmaya başlar. Periskop seviyesinde iseniz savaş veya gözlem periskobuna subay göndermelisiniz yine aynı şekilde. Sol altta gemi kısmı gözükür oradan 3. işarete basarak görevli subayı seçerekte yüzde doldurmaya başlayabilirsiniz. 4. işaret ile de torpido göstergeleri açılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: jedi39

Ram problemi olabilir. Bunun için pagefile.sys dosyasının içeriğini değiştirip 20gb yapmak lazımmış fakat nasıl yapılır hiç bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    İlgin için çok teşekkür ederim hocam, araştıracağım.
  • jedi39 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler bi tekrardan bakayım olur umarım bu sefer.

• Yok abi hiçbir şekilde oynayamıyorum oyunu. Epey uzun süren yükleme ekranından sonra oyun açılıyor ama 0 fps. Öyle kalıyor. Hareket etmeye başladığım zaman ise oyundan atıyor. Geri iade etmesem patch ile düzelir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soap_MacTavish

Yok abi hiçbir şekilde oynayamıyorum oyunu. Epey uzun süren yükleme ekranından sonra oyun açılıyor ama 0 fps. Öyle kalıyor. Hareket etmeye başladığım zaman ise oyundan atıyor. Geri iade etmesem patch ile düzelir mi acaba?
    hocam steamde topluluğa konu açın isterseniz ilgileniyorlar orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 13 Mayıs 2019; 15:25:26 >
  • Uçaklarla karşılaşınca ne yapmak gerekli? Hızlı bir şekilde dalmalı mıyım? Yoksa düşürmeye mi çalışmalıyım? Bir tane uçak saldırdı hemen indirdim ama ardından hemen 2. de geldi ona bişey yapamadım aşırı hasar verdi battım :)

• quote:

Uçaklarla karşılaşınca ne yapmak gerekli? Hızlı bir şekilde dalmalı mıyım? Yoksa düşürmeye mi çalışmalıyım? Bir tane uçak saldırdı hemen indirdim ama ardından hemen 2. de geldi ona bişey yapamadım aşırı hasar verdi battım :)
    uçak ufukta belirdiği anda oyunu durdurup sırasıyla ani dalış > tam gaz > sağa veya sola keskin dönüş komutu verip oyunu başlatıyorum ancak o şekilde bir şansınız oluyor onun dışında yinede batabilirsiniz. Uçaklarla ancak kaptan köşkünü upgrade ettikçe savaşmayı deneyin
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun tavsiyeniz için. Dümende yeşil kısım mı sol taraf oluyor? British Channel’ın oradan geçerken battım. O taraflar tehlikeli anlaşılan epey. Das Boot’un aynısı geriyor insanı cidden

• quote:

Çok sağolun tavsiyeniz için. Dümende yeşil kısım mı sol taraf oluyor? British Channel’ın oradan geçerken battım. O taraflar tehlikeli anlaşılan epey. Das Boot’un aynısı geriyor insanı cidden
    yapacağınız ilk araştırma şnorkel olsun onun sayesinde rahat geçtim ben birde almanya kıyısına yakın geçerseniz sıkıntı olmuyor
  • B119 patch i gelmiş arkadaşlar bir sürü bug düzeltilmiş

steamcommunity.com
    UBOAT :: Patch B119 available for all, B120 already ready for testing!
    https://steamcommunity.com/games/494840/announcements/detail/3217171464515601594

• quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

B119 patch i gelmiş arkadaşlar bir sürü bug düzeltilmiş

https://steamcommunity.com/games/494840/announcements/detail/3217171464515601594
    Öncekine göre performansı daha iyi gibi geldi bana. Fps düşüşleri fazla olmuyor. Hidrofonu manuel olarak nasıl kullanabilirim? Sürekli bir ses geliyor ama anlayamadım. Çok soru soruyorum size de kusura bakmayın.

• quote:

Öncekine göre performansı daha iyi gibi geldi bana. Fps düşüşleri fazla olmuyor. Hidrofonu manuel olarak nasıl kullanabilirim? Sürekli bir ses geliyor ama anlayamadım. Çok soru soruyorum size de kusura bakmayın.

Alıntıları Göster
    manuel hiç kullanmadım bende hocam
  • Patch B120 yayında

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.