Şimdi Ara

Ubuntu 12.10 Tweak Tool kurulumu yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün ilk defa deneme amaçlı ubuntu kurdum wubi kullanarak, biraz acemiyim ve yaklaşık 45 dakikadır tweak tool kullanmaya çalışıyorum fakat bir türlü açılmadı. Yeniden yüklemeyi denedim terminalden de açmayı denedim ama nafile
    quote:

emre@ubuntu:~$ gnome-tweak-tool
    WARNING : Error detecting shell
    Traceback (most recent call last):
    File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/gtweak/tweaks/tweak_shell_extensions.py", line 172, in __init__
    shell = GnomeShellFactory().get_shell()
    File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/gtweak/utils.py", line 39, in getinstance
    instances[cls] = cls()
    File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/gtweak/gshellwrapper.py", line 161, in __init__
    proxy = _ShellProxy()
    File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/gtweak/gshellwrapper.py", line 53, in __init__
    result, output = self.proxy.Eval('(s)', js)
    File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/gi/overrides/Gio.py", line 164, in __call__
    None)
    File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/gi/types.py", line 47, in function
    return info.invoke(*args, **kwargs)
    GError: GDBus.Error:org.freedesktop.DBus.Error.ServiceUnknown: The name org.gnome.Shell was not provided by any .service files
    Traceback (most recent call last):
    File "/usr/bin/gnome-tweak-tool", line 75, in <module>
    MainWindow()
    File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/gtweak/mainwindow.py", line 41, in __init__
    model)
    File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/gtweak/tweakview.py", line 58, in __init__
    self._model.load_tweaks()
    File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/gtweak/tweakmodel.py", line 147, in load_tweaks
    mods = __import__("gtweak.tweaks", globals(), locals(), tweak_files, 0)
    File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/gtweak/tweaks/tweak_shell.py", line 209, in <module>
    class StaticWorkspaceTweak(Tweak):
    File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/gtweak/tweaks/tweak_shell.py", line 214, in StaticWorkspaceTweak
    _shell = GnomeShellFactory().get_shell()
    File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/gtweak/utils.py", line 39, in getinstance
    instances[cls] = cls()
    File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/gtweak/gshellwrapper.py", line 161, in __init__
    proxy = _ShellProxy()
    File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/gtweak/gshellwrapper.py", line 53, in __init__
    result, output = self.proxy.Eval('(s)', js)
    File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/gi/overrides/Gio.py", line 164, in __call__
    None)
    File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/gi/types.py", line 47, in function
    return info.invoke(*args, **kwargs)
    gi._glib.GError: GDBus.Error:org.freedesktop.DBus.Error.ServiceUnknown: The name org.gnome.Shell was not provided by any .service files
    şeklinde bi hata veriyor, yabancı forumlarda da çözüm bulamadım. Yardım eden olursa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de 12.10'u dün yükledim. tweak tool'u da depodan sorunsuz kurmuştum. acaba kurulumu yapmak için indirdiğin iso dosyasında sorun mu var? md5 kontrolü yapmış mıydın?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.