Şimdi Ara

ubuntu 14.04 32 bit hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde 11 yıllık bir del inspiron 6400 var ve ailem kullanıyor. zaten internette gezinmek haber okumak aradada video falan izlemek için. pc biraz yavaş çalışır oldu ilk core duo 1.66 islemcilerden ve içinde 2 gb ram ve ati 1400 ekran kartı var. daha önce pardüs yüklemiştim ekran kartı biraz sorun olmuştu. driver linux mevcut değildi. ubuntu yüklemeye çalışmıştım 2005 senesinde ondada boot bölümünde takılmıştı. neyse şimdi biyerde ubuntu dağıtım linkini gördüm ve acaba bir denesem mi dedim. sizce problem çıkarmı. bizimkinler pc yavas diye hergün başımın etini yiyor. en iyisi ubuntu diye düşünüyorum. ama ekran kartı düşündürüyor beni.
    bilgisi oalanlar paylaşırsa sevinirim...

• wifi board com yabanci forumlarda hep şikayet var çok anlalamakla birlikte driver linux sorunlu galiba.
  • diabl0 kullanıcısına yanıt
    o sorunu sonanım üreticisi sebeb oluyor... Linux dağıtımlarının sürücü hazırlamak gibi zorunluluğu yok... adamlar winzort ve osx için sürücü hazırlayıp Linuxiçin yapmadığını bil...
  • wifi olmadan pc ne işe yarar ki. Zaten pc en sevmediğim yani wifi aparatıydi hep driver konusunda sorun yaşattı. p

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette MiniXP diye bir XP var donanım da da sıkıntı çıkarmaz hem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.