Şimdi Ara

Ubuntu 9.4 64bit flashpayer10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemime UBUNTU 9.4 64BİT versiyonunu kurdum. her şey iyi güzel. Fakat online film izleyemiyorum. Sistemime flash player 10 kurmam gerekli sanırım. Fakat bütün siteleri dolaşmama rağmen açıklayıcı bir kaynak bulamadım. hali hazırda 1-2 konu var oradaki anlatılanları denedim olmadı. bu konu hakkında yardımcı olursanız memnun olurum.

• olmadı. yinede sağol
  • ubuntu bendede var ama gerçekten güzel bir işlemtim sistemimi xp gib her oyunu ve her türlü programı çalıstırıyormu
  • hocam ubuntu çok harika bir işletim sistemi. bedava olmasına rağmen inanın windows dan daha hızlı ve güvenli. her oyun çalışmıyor malesef. bunun sebebide microsoftun koyduğu ambargo ve baskılar. yani ticari kayıp korkuları. ama bu sorunlar aşılmış olsa güncel oyunları oynayabilsek bir deneyen birdaha ubuntuyu bırakmaz. 12 yıldır microsoft işletim sistemlerini kullanmaktayım. bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ubuntuyu kurdum. flashplayer işlemini halledebilsem bir daha microsoft un yüzüne bakmam zaten. hem bedava hemde yasal. virüs korkusu yok, hem stabil hemde gelişime açık. tavsiye ederim.
    wine adında b ir program var. uyum sağlaması açısından sanal windows klasörü oluşturup microsoft driver larını kurulumunu sağlıyor. ama ben kurmadım. windows birleşenlerini pc me bulaştırmak istemiyorum. yıllardır sömürdü herkezi. 3-5 yıl içinde kapı kapı gezip windows satmaya çalışacaklar zaten. kapı çalacak kim o dediğimizde. windowscu geldi diyecekler. duyarsanız şaşırmayın.

• Konsolda sudo apt-get install ubuntu-res [tab tuşuna bas kalanını kendi tamamlar] yazıp enter'a bas, javadan windowsun fontlarına kadar herşeyi kuruyor. Ancak kurduğu flashplayer'ın versiyonu bilmiyorum. Ayrıca __koleksiyoncu__, bir linux dağıtımından windows oyunlarını ve programlarını çalıştırmasını beklememelisin. Ama Wine isimli bir program windows programlarının bazılarını herhangi bir linux dağıtımı üstünde çalıştırmayı sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bl00dyHell -- 16 Eylül 2009; 22:21:54 >
  • teşekkürler flashplayer kurulumunu yönteminizle hallettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evt adam gibi oyun açmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.