Şimdi Ara

Ubuntu Beryl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar belki aranızda izleyenlerde vardır bu beryl ile vistayı karşılaştıran youtube videosu işte bundan etkilenerek ben ubuntu beryl yi indirdim
    cd ye çektim ve kurmak istiyorum nasıl kurulacağına falan ubuntunun sitesinden baktım ama bu mesela bir ubuntu sürümünün nasıl beryl e yükseltileceğini anlatıyor ben onu aynı bir işletim sistemi gibi indirdim nasıl kuracağım bana ayrıntılı bir anlatan olursa vallaha çok dua ederim
    teşekkürler

• bazı şeyleri yanlış anlamışşınız ilk önce onları bir düzeltelim şimdi ubuntu beryl diye bir şey yoktur.Ubuntu bir işletim sistemidir beryl ile ise bir eklentidir.Nasıl windowsa bir codec programı kurduğunuzda dvd izlersiniz beryl ise ubuntuya kurulup kullanılır.Şimdi Ubuntunun sitesinden 7.04 indirin fakat dosyayı yazarken veri cdsi yapmayın kalıp şeklinde yazdırın nero varsa inen ubuntuya çift tıklayıp yazın cdye.sonra bilgisayarı cd ile başlattıktan sonra boot cd olduğu için ubuntu karşınıza gelecek bundan sonra nasıl kurulacağı ise forumda var.
  • teşekkürler bilgim fazla yok bu konuda ama öğrenmek istiyorum sizin dediğiniz sürümü değilde ben ubuntu 6.10 Edgy Eft i kursam aslında hiç denemedim ama elimde orjinal cd si var hem onun yani edgy nin nasıl kurulacağı hemde bu internetten indirdiğimyaklaşık 700 mg boyutundaki bu beryl yi bunun üzerine nasıl kuracağımı anlatırsanız çok mutlu olurum ayrıntılı ama cahilliğime verin
  • çok rica ederim her zaman yardımcı olabilirim şimdi beryl 2.-3 mblik bir şeydir ubuntu kurulduktan sonra program ekle kaldırdan yapılır.sizin yapmanız gereken ubuntuyu kurmaktır.Birde 700mb boyutunda indirdiğiniz dosyayı nerden indirdiniz çünkü beryl 3mb bir şeydir.
  • valla bu bi torrent (m i n i n o v a ) dan hatta tam sayfasınıda size veriym belki bir işinize yarar
    işte bu adresten torrenti indirip bitcommetden indirdim üzerinde UberylBeta yazıyor boyutuda
    714.674kb ben şöyle düşünüyorum belki bir ubuntu sürümünün üzerine editlenerek yapılmıştır ama siz daha iyisini bilirsiniz
    yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan210 -- 6 Eylül 2007; 22:48:36 >
  • yok be ustad o kadar büyük olamaz beryl, mümkün değil. yoksa beni bakırköy akıl hastanesinde bulabilirdiniz.

sen galiba büyük bişiler indirmişsin. kurmayı dene bakalım ne çıkacak içinden. önce onu kur.
  • Site'den dosyaya baktım. Birisi Ubuntu'ya aşağıdaki programlar ile
    birlikte Beryl'de yükleyip adına UBeryl demiş. İnen dosya zip ise açın,
    readme isimli text dosyası varsa okuyun. Sadece iso dosyası ise
    Nero'dan kalıbı diske yazdır seçeneği ile cd'ye yazdırın.

Kurulacak diğer programlar.

Uberyl is ubuntu + beryl, and many other programs that cause that Linux is but easy for all, mainly for that they begin, but that does not reduce power for the initiates. He is able to run beryl in way live-CD with Intel, Nvidia & Ati. It takes installed Songbird, Automatix, Envy, Emulators, Xara xtreme, youtranslator, navigator Avant window, apton-CD, ndiskgtk (wireless drivers tools)etc, etc.

Kurulum için sayfa altında daha önce hazırladığım konuya bakın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ubuntu vs Kubuntu yardım!!
    19 yıl önce açıldı
    freebsd'ye kde4 kurmak?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan210

valla bu bi torrent (m i n i n o v a ) dan hatta tam sayfasınıda size veriym belki bir işinize yarar
    işte bu adresten torrenti indirip bitcommetden indirdim üzerinde UberylBeta yazıyor boyutuda
    714.674kb ben şöyle düşünüyorum belki bir ubuntu sürümünün üzerine editlenerek yapılmıştır ama siz daha iyisini bilirsiniz

Böyle birşey ( Nedir bilmiyorum ) indirmene gerek yok.

www.ubuntu.com sayfasından ücretsiz olarak Ubuntu indirebilirsin. Sistemini kurup ekran kartının ayarlarını yaptıktan sonra Beryl' i Ubuntu içinden kuracaksın.

Şahsen çok fazla janjanlı şeyler hoşuma gitmiyor. Kurdum ve sonra bir daha kullanmadım.

• quote:

Orjinalden alıntı: demon

quote:

valla bu bi torrent (m i n i n o v a ) dan hatta tam sayfasınıda size veriym belki bir işinize yarar

Böyle birşey ( Nedir bilmiyorum ) indirmene gerek yok.

www.ubuntu.com sayfasından ücretsiz olarak Ubuntu indirebilirsin. Sistemini kurup ekran kartının ayarlarını yaptıktan sonra Beryl' i Ubuntu içinden kuracaksın.

Şahsen çok fazla janjanlı şeyler hoşuma gitmiyor. Kurdum ve sonra bir daha kullanmadım.

bende katılıyorum janjanlı şeyleri kullanmamakta.

• Ya arkadaşlar indirdiğim dosya .iso formatında değildi daha doğrusu altında dosya yazıyodu formatını anlayamadım neroda .iso ya çevirip cd ye attım ve
    reset atıp cd den başlatmaya çalıştım başlatmıyo daha sonra elimde olan Ubuntu 6.10 Edgy Eft yi kurmayı denedim zaten .iso ydu direk res atıp cd den başlatmaya çalıştım oda olmadı başlatmadı şimdide internetten Ubuntu 7.04 desktop u indirip onu kurucam bakalım nasıl oluyor .
    Acaba benmi beceremiyorum .isoyu direk cd ye çekip öyle yüklemiyomuyduk(bide extradan içindeki leri çıkartıp cd ye çekip öylede denedim olmadı)
    şimdi bunu internetten indirdiğim zaman nasıl bir yol izlemeliyim üzerine beryl i nasıl kurarım acemi olduğum için bana biraz ayrıntılı anlatabilirmisiniz.
    Şimdiden Teşekkürler.
  • evet iso cd kalıbı olduğu için çift tıklayıp yazdırın cd nin içine atmayın sonra bigisayarın cd den boot açık olduğundan emin olduktan sonra ubuntu karşınıza çıkacaktır.
  • quote:

Ya arkadaşlar indirdiğim dosya .iso formatında değildi daha doğrusu altında dosya yazıyodu formatını anlayamadım neroda .iso ya çevirip cd ye attım ve
    reset atıp cd den başlatmaya çalıştım başlatmıyo daha sonra elimde olan Ubuntu 6.10 Edgy Eft yi kurmayı denedim zaten .iso ydu direk res atıp cd den başlatmaya çalıştım oda olmadı başlatmadı şimdide internetten Ubuntu 7.04 desktop u indirip onu kurucam bakalım nasıl oluyor .
    Acaba benmi beceremiyorum .isoyu direk cd ye çekip öyle yüklemiyomuyduk(bide extradan içindeki leri çıkartıp cd ye çekip öylede denedim olmadı)
    şimdi bunu internetten indirdiğim zaman nasıl bir yol izlemeliyim üzerine beryl i nasıl kurarım acemi olduğum için bana biraz ayrıntılı anlatabilirmisiniz.
    Şimdiden Teşekkürler.

iso direk olarak cd' ye atıp yazarsan olmaz. iso dosyası olarak yazdıracaksın.

• ISO Recorder v3 (Vista edition)
    http://isorecorder.alexfeinman.com/Vista.htm
    http://isorecorder.alexfeinman.com/download/ISORecorderV3RC1x86.zip (32bit)
    http://isorecorder.alexfeinman.com/download/ISORecorderV3RC1x64.zip (64bit)

gayet başarılı bir program. sağ klik içerisine yerleşen bir satırı var. dosyayı seçip sağ klik yapıyorsun, bootable bir cd yaratıyor iso için. iki farklı pc' ye kurmuştum ikisinde de hatasız çalıştı. sanırım tek sıkıntısı yazma hızının düşük olması? (free)

bu da xp için
    http://isorecorder.alexfeinman.com/isorecorder.htm

reklamları izlediniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.