Şimdi Ara

Ubuntu'da bir Android Studio sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ubuntu 16.04 üzerinde 3.1.2 Andorid Studio kullanırken önplandaki modal pencereler başka uygulamaya(mesela Fİrefox) geçtikten sonra bazen kayboluyor, mesela SDK manager update yaparken veya AVD bir image indirirken çıkan pencere. Bu sorunu yaşayan oldu mu? (Unity zıkkımının bir etkisi herhalde) Acaba 14.04 mü kullanmak lazım? çünkü sitesinde 14.04 Ubuntu demiş installation requirements olarak
    net'te aradım biraz, birşey çıkmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim Linux ile AStudio kullanirken yasadigim problemler genelde sistem hotkey kaynakli oluyor. Ornegin alt'a uzun sure basildiginda cikmasi gereken menu cikmiyor cunku kullandigim desktop environment icin o hotkey baska bir komutu ifade ediyor. Studio'daki settings'den KeyMap' leri degistirip denemek ya da Ubuntu'da sistem ayarlarinda o hotkey'lerin neye assign edildigini kontrol etmek faydali olabilir. Unity sevmedigim icin hic kullanmadim ama KDE ile her zaman bu ayari yapmak zorunda kaldim. Onun disinda bir problemim olmadi acikcasi. Alt+Tab yaparak Firefox'a geciyorsan, bastigin "Alt" ayni anda baska bir seylere de etki ediyor olabilir. Studio'da alt a basilarak yapilabilecek seyler conflict olusturuyor ilk kurulumda.

Pencereler kayboluyor derken kastettigin, pencelerin tamamen gitmesi mi yoksa, kenarda bir yerlerde minimize konuma indirgenmesi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mephalay -- 18 Ağustos 2018; 21:35:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netflix ve MacOS Problemi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.