Şimdi Ara

Ubuntu'dan Windows'a

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Samsung r580 model bir laptop kullaniyorum. Gecen gün bilgisayarimdan windows 7 home premium'u tamamen sildim ve harddiskimin bicimlendirme seklini de degistirerek Linux'un ubuntu 10.04 versiyonunu yükledim. Hersey düzgün calisiyor ancak sadece 1 oyunu oynayabilmek icin Windows'a ihtiyacim var. Malum format ve bicimlendirmeden sonra RECOVERY'da yalan oldu. Simdi ben makinama yeniden bir windows 7 home premium nasil yükleyebilirim (not: win7 serial var)

simdiden yanitlariniz icin tesekkürler...

• internet üzerinden yada microsoftun sitesinden lisansınızın bulunduğu sürümü indirirerek kurarken lisans kodunu girerseniz sorununuz hallolmuş olur
  • servise ver onlar 7 ile geri verir bizim msi vr601-049 her sevise gdişinde ubuntu+pardus olark gitti vista olarak geri döndü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: confickerbelasi

servise ver onlar 7 ile geri verir bizim msi vr601-049 her sevise gdişinde ubuntu+pardus olark gitti vista olarak geri döndü.

sırf işletim sistemi yükletmek için ne kadar mantıklı bi yöntem düşündürücü
  • Oyunu öncelikle Wine ile kurmayı dene. Eğer verimli çalışmazsa işletim sistemini değiştir. Tek bir oyun için işletim sistemi değiştirmek zahmetli olsa gerek.
  • Bende Samsung R580 kullanmaktayım ve Dual boot olarak Ubuntu 11.04 kullanıyorum, aynı zamanda Wine ile birçok oyunu da oynuyorum. Öncelikle Wine'ın sitesinden oyunu bi araştır çalışma durumuna.

İşletim sistemi yükletmek için servise vermek hiç te akıllıca değil, ubuntuyu kurduktan sonra win7 kurmak zor olmasa gerek? ayrıca recovery olayını kafana takma serviste falan sıkıntı olmuyo aldığım günün gecesine silmiştim ben recovery'i. yinede recovery alanını istediiğin gibi düzenlemek için samsung ana başlığında recovery ile ilgili bi konu vardı chatlak77 nickli bi arkadaşın Fransız bi vatandaştan alıntıladığı bir anlatım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gravis -- 17 Haziran 2011; 1:04:00 >
  • Ubuntu + Gentoo + Windows kurulu bende. Oyun için Windows, geriye kalan herşey için Linux kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows vs ubuntu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.