Şimdi Ara

UBUNTU HIC BILMIYORUM WINDOWS A GECMEK ISTIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dell marka laptop aldim windows kurulu degil di direk ubuntu lu geldi ben hic kullanamiyorum windowsa gecmek istiyorum internetten win10 iso indirdim usb de var bootable ama yukluyemiyorum hic bilmiyorum nasil olacak biri yardim edebilir mi

• Linux forumuna sorulacak soru değil bence bu.
  • USB'ye yazdirdiktan sonra bilgisayari baslatin ve BİOS ekranına girin F12 idi sanırım ama siz açılırken tum F tuşlarına basin çıkar muhtemelen.Neyse daha sonra BOOT seçeneğini USB yapin ve flaş diski takıp bir sonraki acilisinizda Windows Kurulum Ekranına gelirsiniz.

Eger anlattığımdan birşey anlamadiysaniz GOOGLE'a USB ile format atmak yazarsaniz yine ayni şeyler cikacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pybs147

USB'ye yazdirdiktan sonra bilgisayari baslatin ve BİOS ekranına girin F12 idi sanırım ama siz açılırken tum F tuşlarına basin çıkar muhtemelen.Neyse daha sonra BOOT seçeneğini USB yapin ve flaş diski takıp bir sonraki acilisinizda Windows Kurulum Ekranına gelirsiniz.

Eger anlattığımdan birşey anlamadiysaniz GOOGLE'a USB ile format atmak yazarsaniz yine ayni şeyler cikacaktir.

hocam bir sekilde yazdirdim usb ye ama sanirim tanimiyor tekrar yapicam dediklerinizi
  • yanlis yazdirdigimdan şupeleniyorum
  • Hocam bunlar var ben hıc anlamıyorum usb yok çıkmıyor. UBUNTU HIC BILMIYORUM WINDOWS A GECMEK ISTIYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeocuTarık

Hocam bunlar var ben hıc anlamıyorum usb yok çıkmıyor. UBUNTU HIC BILMIYORUM WINDOWS A GECMEK ISTIYORUM

Change Boot Mode Settings e gel ENTER'a bas orada değiştiriyorsun BOOT seçeneğini.İso dosyasini hangi program ile yazdirdin?Ubuntu da mi yazdirdin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam olmuyo ubuntuda yazdırdım bıostan halletsem en azından yanlıs mı yazdım dogru mu ogrenıcem de resım cekıp atayım o ayarı bulamadım bi türlü. UBUNTU HIC BILMIYORUM WINDOWS A GECMEK ISTIYORUM
  • JeocuTarık kullanıcısına yanıt
    Hm HP'lerdeki BİOS ayarlarını bilmiyorum onu HP bölümune bir sorun hocam.

• Sorunu cozdum arkadaslar bios u biraz kurcaladim basardim ilgileriniz icin saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.