Arkadaşlar Ubuntu'nun sitesinden Live CD Ubuntu 11.04 (en son sürüm) 'ü indirdim. Orada anlatıldığı gibi Universal USB Installer'i kullanıp USB Belleğime kurdum. Bilgisayarı yeniden başlattım ve Bios'tan USB'yi seçtim falan filan. Bunların hepsini doğru olarak yaptım. Ubuntu Menüsü geldi. Run From USB falan böyle birşey diyordu. Ona basmama gerek duymadan otomatik ilerledi. Ben hiçbirşeye basmadım. (Live CD olduğu için bunu sorun etmedim.) Ubuntu'nun masaüstü geldi. Ama sol tarafta ekranlar vardı, ve en üstteki çubukta beyazlı siyahlı çizgiler vardı. Mouse'yi oynattım biraz, sonra takıldı. Siyah ekran oldu ardından gene masaüstü geldi. Gene 20 saniye sonra takıldı gene aynı şey oldun falan filan bu böyle devam etti. Ben de Reset atıp normal Windows'tan açtım. Sizce neden Ubuntu böyle birşey yaptı ve çözümü nedir? Yardım ederseniz sevinirim. Ve şimdiden teşekkürler.
Ubuntu 11.04 yerine 10.04'ü yükleyin. Yeni sürümde sorunlar var.
quote:
Orijinalden alıntı: Wolf_263
Ben yeri sürümde herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
Sorununuza gelince, yükleyecekseniz menüden Install from USB gibisinden bir seçenek olacak ya da altarnate cd kalıbını da deneyebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Wolf_263
katılıyorum. aynı sorunları bende yaşadım. 10.04 indirip kullanın.
10.04'i yaptım bu güzel çalıştı ama bunda da internete bağlanamıyorum. Herşeyi denedim. Yardım edin beyler.
Şuan Ubuntu Cd temini yokmu arkadaşlar ? Direk SatınAl çıkıyor