Şimdi Ara

Ubuntu telefonlara girecek ortalık fena karışacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sub

nedir arkadaş yeni fikirlerin bi öncekilerden çektiği
    ios'u android'i etkilemezmiş, belki doğru belki değil ancak bu kadar kesin konuşmak bana saçma geliyor

şuan için Ubuntu SDK ile yazdığınız uygulama hiç bir değişiklik yapmadan masaüstü/telefon/tablette çalışıyor

Buyrun ubuntu'nun süper telefon projesi, ilginçtir ki iPhone 5 in 64 gb versiyonundan daha ucuz.
    http://www.indiegogo.com/projects/ubuntu-edge

proje amacına ulaşır mı bilmiyorum ama bariz bi şekilde içinde yenilik barındıran bir proje

Hocam ne zaman çıkacak bu canavar

• Edge inceledim ayrıca ubuntu.tr formunda da tartışıyorum.Çok fazla şişirme mevcut 128gb SSD kullanmak lüks..sırf bu durum fiyatı + 80$ attırmıştır.Bu piyasaya yeni adım atıyorsan daha fedakar davranmak zorundasın flash hafıza yetmezmiydi? 4GB ram fiyatı attıran edgen.HAngi uygulama Lİnux'da 4 GB ram sömürüyor ? ya ekran çipi nedir?
    AYrıca "30 milyon$ toplanırsa üretirim" mantığıda neyin nesi? büyük hatalar bunlar.. kolaylıkla 400 $ seviyelerine çekilebilirdi? EDGE nin APPLE rakip olacağını düşünüyorsanız çok iyimsersiniz ve yanılıyorsunuz zaten sınırlı sayıda üretilecekmiş
  • nihayet kurtulalım şu androiden on dan bundan bir ios birde ubuntu olur benim için
  • Buyrun How the Edge compares başlığında fiyatlar mevcut. Bence güzel telefon. Ama Türkiye fiyatının 2000 civarında olacağını düşünüyorum. Malesef bir telefon için çok fazla.
  • Bu telefon 2015 yılından önce çıkmaz zaten 15 gün kalmış 8.5 milyon$ dahi toplanamamış bugün itibariyle..Bir şirket sponsor olmadığı sürece bu iş yatar..taşıma suyla değirmen dönmez dağıtımda ne yazıkki dönmez
    http://www.indiegogo.com/projects/ubuntu-edge
  • Bence biraz yanlış düşünüyorsun. Çünkü adamlar aynı zamanda ön satış gibi bir şey de yapıyor dikkat edersen. 780$ ve üzeri katkıda bulunanlara ubuntu edge gönderecekler. US veUK için free shipping diğer dünya ülkelerine +30$ shipping var. Bence phone dünyasına kısa sürede gümbür gümbür gelecek ubuntu. Param olsa durmaz Nexus 4 alır denerim şimdi.

Ekleme: Ayrıca hesabıma göre 1560 liralık bir bağışla sahip olacağım bu donanım pek çok telefona karşı donanımsal açıdan da öne geçeceğini ve fiyatının da daha ucuza geldiğini gösteriyor. Ki türkiye satış fiyatının standart fiyatlarla 1999 donanım torpili ile de 2300 civarı olacağını düşünüyorum. Buna rağmen yine de bir çok ürünle kafa kafaya rekabet edecek gibi görünüyor. Eğer performansı tatmin edici olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanpayi -- 7 Ağustos 2013; 19:58:10 >
  • ben daha ilk gunden basarisiz olacagini tahmin etmistim, eger canonical biseyler planlamiyorsa olmayacagi belli zaten
    ancaaak, ubuntu adindan fena bi sekilde soz ettirmeyi basardi ki belkide en basindan beri amaclari buydu, buyuk sirketlerin ve tuketicinin ilgisini cekmek

ayrica bu proje basarili olsa bile pazara girmeyecek sadece bagis kampanyasina katilanlarin sahip olacagi bi alet olacak
    yani pazara girmeyecek bi urunu pazarda basarisiz olur demek sacma

daha sakin donanimli ubuntu telefonlarin 2014 basi gibi tanitilmasini bekliyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iosu bile ezer diyorum htc chachaya yuklenebiliyor mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık marketten falan uygulama kurarken o eksik bu eksik şu hatalı bu paket eksik diye hata verir ubuntu. Telefon için alt tarafı 1-2 uygulama kurmak isteyenlerde bütün gün forumlarda çözüm arar.
  • denemekten zarar gelmez ama işi zor
  • ubuntu phone hala çıkmış bir ürün değil meizu ile anlaşma yapmışlar ancak o marka Türkiyede yok. market konusunda daha uzun zaman lazım ama şu eksin bu yok tipi sorunlar yaşanacağı varsayımları yanlış, ubuntu da bile şu an bu tip sorunlar yok ki telefon için olma ihtimali de yok... ancak yaygınlaşıp sık kullanılan programların port edilmesi yıllar alır...

artıları ne olur proje aşamasında olan mobil ve desktop linuxun cep telefonu üzerinden kullanılması işi (http://www.youtube.com/watch?v=wzc0uMXGFBY) olursa o zaman oldukça farklı bir deneyim olabilir. Bekleyip göreceğiz...
  • OnTEC kullanıcısına yanıt
    Yanlis bilmiyorsam Ubuntu kendi uygulama magazasi yaninda playstoru da kullanacakti. Bu nedenle uygulama sorunu olmaz gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Yanlis bilmiyorsam Ubuntu kendi uygulama magazasi yaninda playstoru da kullanacakti. Bu nedenle uygulama sorunu olmaz gibi duruyor.

playstoreyi kullanabilmesi için android emulatörü kullanması lazım bunu işletim sistemine embet etmesini de google kabul eder mi, google insiyatifi dışında gömülmesi durumunda ise google playstorenin üçüncü parti yazılımlarla çalışmasını kabul eder mi, hadi diyelim playstore uygulaması da emulatörle çalıştırıldı bu durumda da patent, geliştirici hakları, telif yazıları ile bir sorun arz eder mi? ....

bilemedim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.