Şimdi Ara

Ubuntuda super user olmak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tamam teşekkürler bi ara incelerim dinlenip sakin kafa ile bakarım tekrardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

Tamam teşekkürler bi ara incelerim dinlenip sakin kafa ile bakarım tekrardan

DRM bayragını ve framebuffer driverlarını kernel konfigurasyonundan kaldırıp kernelini yeniden derlemen gerekiyor yoksa çakışma olur kullanamazsın bu arada linuxta optimus aygıtları kullanmak için illa nvidianın optimus desteği vermesine gerek yok yinede aktif aygıtı elle konfigure edip kullanabilirsin

allahım ubuntuyu işletim sistemi sanan insanlarla linxu muhabbetine girdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabcian -- 25 Eylül 2012; 15:04:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelebekx3

Yapma !
    Şimdi ROFL filan mı demem gerekiyor?
    Senin kafan iyi galiba.
    Bas git oolum.

"Linux kötü, linux kararsız, ben 10 sene kullandım, Calculate Linux kullan" bla bla bla, başka sermayen varmı senin.
    Kararsız olan Linux değil sensin galiba.

$ su
    su sudoedit sulogin sushi
    sudo sudoreplay sum suspend

sudo su gibi komik bir kod yazabilmek için kaç fırın ekmek yemek lazım acaba. Kim uydurmuş bu kodu bilmiyorum.
    Ha desen ki sudo -i eyvallah. Daha fazlası için man sudo.
    su ne demek bilmiyoran; super user'sın sen.

su nun manualini 10 yıldır okumuyorum emin ol ben su nun ne demek olduğunu öğrendiğimde salıncakta sallanıyodun sen

Ben calculate kullanmıyorum arkadaşım ben gentoo-Con kolivas kernel kullanıyorum stage 1 den kurdum Calculate i senin gibi odunlar gentoo kurup ogrenebilsinler diye tavsiye ediyorum
    malum sen kurarken bir yandan da internetten kopyala yapıştır yapmak zorunda kalacaksın stage 1 de X yok internet falan yok beceremezsin

ROFL nedir hoca onudamı googledan öğrenip yapıştırdın hayatımda ilk defa ROFL layan bir tüek görüyorum ya çok ilginç

Sen ubuntuda optimus destekli aygıtları kullanmak için nvidia nın optimus desteğini mi bekliyosun arkadaşım?
    hayatında menuconfig diye bir komut duydunmu?

Sen ubuntunun üzerinde gelen default kerneli mi kullanıyosun? nerde kullanıcaksın arkadaşım o sistemi sistem karnavalı düzenlerken falan mı?
    hiçbirşey bilmiyorsun hiç

yürü git sahtekar birşey biliyomulş gibi forumlarda millete oduntu tavsiye edip duruyosun
    googledan copy paste yapıp üstüne yatıyosun 1gram alt yapın yok şu kopyalayıp yapılştırdıgın şeylerin linklerini buldurtma bana şimdi acayip adam birde kaptırmış kendini rolüne

ha birde sorduğum soruların cevaplarını vermiyosun genelde alakasız bir çözüm çıkartıyosun piyasaya
    hoca ubuntu nedir mint nedir? sen bunları kullanıcagına neden core debian kullanmıyosun bu newbienin teki olduğunun 1 numaralı kanıtı zaten ne tartışıyosun sen benimle ya? istediğin repoyu ekler update edersin? nedir flash kurmak yoruyormu?
    yoruyorsa buyrun = windows 7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabcian -- 25 Eylül 2012; 15:35:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arabcian

quote:

DRM bayragını ve framebuffer driverlarını kernel konfigurasyonundan kaldırıp kernelini yeniden derlemen gerekiyor yoksa çakışma olur kullanamazsın bu arada linuxta optimus aygıtları kullanmak için illa nvidianın optimus desteği vermesine gerek yok yinede aktif aygıtı elle konfigure edip kullanabilirsin

Uğraşamıycam ubuntu ile bugün çok başımı ağrıttı, bende indirdim Windows 8 pro bi güzelde aktifleştirdim kafam rahat eğer gerekli olursa yanına Linux sistem kurarım tercihim kesinlikle Pardus olucaktır.

• quote:

quote:

quote:

Uğraşamıycam ubuntu ile bugün çok başımı ağrıttı, bende indirdim Windows 8 pro bi güzelde aktifleştirdim kafam rahat eğer gerekli olursa yanına Linux sistem kurarım tercihim kesinlikle Pardus olucaktır.

güzel seçim
    eğer ramin 4gbdan düşükse hadron linux deneyebilirisin türkçe desteği var pardusun coderlarından birisinin yaptığı bir distro gayet güzel ama biraz yorar insanı

• quote:

quote:

quote:

quote:

güzel seçim
    eğer ramin 4gbdan düşükse hadron linux deneyebilirisin türkçe desteği var pardusun coderlarından birisinin yaptığı bir distro gayet güzel ama biraz yorar insanı

o zaman ben almiyim ikinci bir ubuntu vakasaı yaşamak istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.