Şimdi Ara

Üç büyükler satılırsa lig gelişir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt

sen internetde yokken ben forumdaydım.  

trol kelimesini kullanan forum üyeleri nedense forumu kendi malımı zannediyor nedir anlamıyorum. bu kelimeyi yasaklatmak lazım forumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

sen internetde yokken ben forumdaydım.  

trol kelimesini kullanan forum üyeleri nedense forumu kendi malımı zannediyor nedir anlamıyorum. bu kelimeyi yasaklatmak lazım forumda.

Sen dünyada yokkende ben vardım genç. Boşa atmışsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu borç yüküyle bu takımları kimseye satamazsın. tl'nin değer kaybı ve gelirler de hakeza böyleyken.

şu dönemdeki tl'nin değer kaybı döviz bazında borç yükünü büyük miktarda aşağı çekmiş gibi görülmesini sağlayıp sanal bir ilizyon yaratsada,

aynı zamanda döviz bazlı gidere sahip sektörde, tl'deki değer kaybı da gelirleri komik miktarlara çekmiş durumda.

bu borç yüküne sahip kulüpleri kimse satın almaz, fizibil değil.

borç yükü olmayan herhangi bir anadolu kulübünü almak çok daha fizibil.

yatırımcı kulüp ücreti artı o kadar borca para gömeceğine ya avrupadan bir takım alır ya da borçsuz orta halli bir anadolu kulübünü. borca gömeceği para ile neler yapabileceği zaten söylemeye gerek yok.

• gecem1903 G kullanıcısına yanıt

Aynen katılıyorum ve bir şey eklemek istiyorum. Söylediğin gibi borç yükü olmayan ya da düşük olan bir kulüp satıldığında ve sonrasındaki olası gelişimi zor da olsa belki büyükler için de satış olasılığını sağlayabilir. Önemli olan ligimizde yapılacak yatırımın ne ölçüde getiri sağlayabileceğini görmek ve yeterli mi karar vermek. Yakın gelecekte zaten böyle bir durum olacağını sanmıyorum ama ilerde kim bilir belki ilk satış gerçekleşir ve sonrasında farklı bir yere evrilir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.