Şimdi Ara

Üç tuşa birden basma sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar en basit olarak şöyle anlatayım:

Aşağı ok tuşu + Sağ veya sol ok tuşu + a veya s tuşu neden çalışmaz bilgisayarda.

a ve s gibi daha bazı tuşlar da çalışmıyor yine.

Ve yine sorduğum bazı arkadaşlarda da bunun gibi bazı tuşların işlemediğini öğrendim.

Örnekle: Fifa'da sağ alt çarpraza pas atamıyorum örneğin. Tabi sadece fifa mı demeyin word veya internette de aynı şeyi yaşıyorum bu üç tuş işlemiyor.

Bilgisayarın genelinde bu sorun var.

Aynı ok tuşlarının değişik kombinasyonlarında da benzer problemler yaşıyorum.

Laptop kullanıyorum. Klavyemi Türkçe de İngilizce de yapsam olmuyor merak ederseniz.

Lütfen bir yardım edin arkadaşlar. Kimse sorunun cevabını bulamadı kime sorduysam

• sony vaio mu bılgısayarınız tam olarak modelı nedır merak ettım acıkcası??
  • Evet sony vaio. Nereden bildiniz? Ben de bunu merak ettim şimdi bak

Ayrıca modeli de FS990

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raydek -- 17 Ocak 2007; 11:19:54 >
  • malesef sony vaio larda boyle bır sorun var tum modellerinde değil ama sanırım fs ve fe modellerının bazılarında boyle bır sorun var
    yabancı forumlarda cok sık bahsı gecıyor ve sony bu sorunu gıdermek ıcın bıos update yaptırıyor ancak tr den aldıgınız sony garantılı degıl yanı sadece dıstüribütor garantısı altında gelıyor ve tr de onerdıklerı tek sey harıcı bır klavye takın demek tum yapabıldıklerı bu bunu bır cocukda bılır degılmı
    yazık yazık cok yazık...
    dostum su an ıcın yapılabılcek bır sey yok malesef

http://www.kulupvaioturkiye.com/forum/forum_posts.asp?TID=1551

kendınde ınceleyebılrsın.
    saygılar

• Sony bios update yaptırıyor demişsin.

Nasıl yani, herhangi bir bios update var mı mesela bu konu ile ilgili? Kendi sitesinde veya bildiğin başka bir yerde?

Çok sinir bozucu birşey. Bir update falan çıkarmamış mı koskoca Sony yani?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.