Bildirim
UÇAĞI YERDE KULLANMAK
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hangi oyun olduğunu söylersen burdaki birçok kişi yardım edebilir. -
Sanırım Flight Simulator kullanıyorsunuz.
Uçağı geri geri götürmek için Shift + P tuşuna basın. Bu düz bir şekilde geri gitmesini sağlar. Shift + P + 1 geri gidip biraz sonra sola, Shift + P + 2 ise biraz geri gidip sağa dönmesini sağlar.
Uçağa ilk hareketi vermek için gazı sonuna kadar açıp %10'a kadar kısın hemen. Yürümeye başladıktan sonra joystick ile yön verebilirsiniz. Şunu unutmayın hızlı giderken joystick'in rudder'ini tam sağ veya tam sol yaptığınızda başarılı bir dönüş olmayacaktır bunun yerine yarım sağ veya yarım sol yaparak daha iyi dönüşler yapabilirsiniz.
Bu kadar basit...
İyi uçuşlar... -
Merhaba,
FS ile uçmaya başladıysanız size önerim kesinlikle rudder özelliği olab joystick almalısınız. İniş kalkış yada taksi de pist başı yaparken çok işinize yarıycağına emin olun. -
evet fs 2004 kullanıyorum -
Bu konuda Logitech'in 3D extreme joystick'ini tavsiye ederim.
Gerçi Sidewinder Force Feedback ile de oynadım. Onun tadı ayrı bir güzel. Para veririm alırım diyorsanız force feedback'i tavsiye ederim. Ama kolunuzu cidden yoruyor.
İyi uçuşlar... -
quote:
Orjinalden alıntı: master yoda
Bu konuda Logitech'in 3D extreme joystick'ini tavsiye ederim.
Gerçi Sidewinder Force Feedback ile de oynadım. Onun tadı ayrı bir güzel. Para veririm alırım diyorsanız force feedback'i tavsiye ederim. Ama kolunuzu cidden yoruyor.
İyi uçuşlar...
arkadasım sidewinder force feedback benim xp ile uyumsuz driver yukluyo, onun xp uyumlu driveri varmı sende? -
Bendeki Force Feedback 2 olan.
XP SP2'de herhangi bir driver gerekmeden rahatlıkla kurabiliyorum. Biraz arama yaparak sana gerekli driveri bulabilirim sanırım. -
arkadaşım yerdeyken speedi acarsan yanı speede basarsan sonra onuda yakalasık 10 cıvarı ayarlarsan hızı kontrol etmene gerek kalmıyo pıstte ıstedıgın noktaya gıdersın -
quote:
Orjinalden alıntı: aykann
arkadaşım yerdeyken speedi acarsan yanı speede basarsan sonra onuda yakalasık 10 cıvarı ayarlarsan hızı kontrol etmene gerek kalmıyo pıstte ıstedıgın noktaya gıdersın
Arkadaşlar şayet joystick yoksa num lock kapalı iken o dokuz tuş çok rahat manevra yapmanızı saglıyor özellikle 5 tuşu uçagın düz gitmesi için birebir. İYİ UÇUŞLAR!!!! -
klavye ve joistic arasındaki fark
örneğin bir arabayı ele alalım sağa dönmek istiyorsunuz hafif bir dönüş yapmak istiyorsunuz fakat klavye ile yaparsanız tuşa bir kere bassanız dahi direksiyon tam döner ama joistic ile istenilen düzeyde hafif bir açı ile dönebilirsiniz klavye ile bu iş çok zor bence işin zevki büyük ölçüde kaçar -
Topik başlığı biraz ilginç olmuş...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X