Şimdi Ara

uçak bileti hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , bizim uçak biletlerini ben almadım , arkadaşım internetten almış , ama şimdi şöyle bir aklımda bir korku oluştu şimdi arkadaşım uçak biletlerini internetten alırken benim T.C numaramı yada adımı soy adamı yada herhangi bir bilgimi yanlış girerse ne ne olacak . Yani check-in sırasında bilet alırken uçuş kartını yani, herhangi bir problem sorun çıkarda uçuş kartımı alamam diye korkuyorum . İşte arkadaşlar dediğim gibi online bilet sırasında T.C no yada ad soyad yanlış vermişse ne olur herhangi bir sorun çıkarır larmı . korkuyorum yani işte uçuş kartını alamam diye .

Saygılar...

• TC kimlik numarasının bir esprisi yok. Ancak isim veya soyisimde yapılacak bir hata sizin o uçuşa kabul edilmemenizi sağlayacaktır. Çok nadiren firmalar Apdullah gibi yanlış yazımlarını Abdullah olarak güncelliyorlar. Onun dışındaki değişikliklere izin verilmiyor. Çift isim yerine tek isminizin yazıldığı durumlarda da sıkıntı olmayacaktır. (ali rıza soylu yazılan ali soylu geçerli, yazılan ali rıza geçersiz gibi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mickey

TC kimlik numarasının bir esprisi yok. Ancak isim veya soyisimde yapılacak bir hata sizin o uçuşa kabul edilmemenizi sağlayacaktır. Çok nadiren firmalar Apdullah gibi yanlış yazımlarını Abdullah olarak güncelliyorlar. Onun dışındaki değişikliklere izin verilmiyor. Çift isim yerine tek isminizin yazıldığı durumlarda da sıkıntı olmayacaktır. (ali rıza soylu yazılan ali soylu geçerli, yazılan ali rıza geçersiz gibi)

hmm anladım kardeşim çok teşekkür ederim yani şimdi , T.C no yanlış olursa bir sorun çıkmaz ama ad soyad da yanlışlık olursa sorun oluyor değilmi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackbyte

quote:

Orijinalden alıntı: Mickey

TC kimlik numarasının bir esprisi yok. Ancak isim veya soyisimde yapılacak bir hata sizin o uçuşa kabul edilmemenizi sağlayacaktır. Çok nadiren firmalar Apdullah gibi yanlış yazımlarını Abdullah olarak güncelliyorlar. Onun dışındaki değişikliklere izin verilmiyor. Çift isim yerine tek isminizin yazıldığı durumlarda da sıkıntı olmayacaktır. (ali rıza soylu yazılan ali soylu geçerli, yazılan ali rıza geçersiz gibi)

hmm anladım kardeşim çok teşekkür ederim yani şimdi , T.C no yanlış olursa bir sorun çıkmaz ama ad soyad da yanlışlık olursa sorun oluyor değilmi .

aynen öyle :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.