Şimdi Ara

UÇAK CHECK İN VE BAGAJ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben ve ailem adına atlasjetten 3 tane bilet aldım kişi başı 20 kg bagaj hakkı yazıyor ama aklıma takılan birşey var biz aile olarak beraber uçağa bineceğimiz için toplam 60 kg hakkımız olacak havalimanında bunu birleştirirler mi yoksa kişi başı 20 kg uygulaması mı yaparlar eğer birleştirirlerse ona göre bavul hazırlayacağız şimdiden cevap verenlere teşekkürler

• Öncelikle iyi uçuşlar ve ucuz havayolu izlenimini silmeye çalışan Atlas Jet'in artık Atlas Global olduğunu unutmayalım :) ki amaçlarına ulaşabilsinler. Bagajınızı birleştirirler sıkıntı çıkacağınızı zannetmiyorum. Fakat sivil havacılık kuralları gereği her bir parçanın 32 kg geçmemesi lazım en son bu kadardı değiştimi bilmiyorum ama değişeceğini zannetmiyorum zaten normal bir bavul en fazla 20kg olur bence ondan fazlası zor doldurulur :)
  • Kişi başı 20 kg hakkınız var. KG hakkını devredemezsiniz. Örneğin sizin valiziniz 15 kg ise kalan 5 kg hakkı babanız kullanıp kendi valizini 25 kg yapamaz.. Bu şekilde kontuara giderseniz babanızın valizindeki 5 kglık fazla eşyayı sizin valizinize aktarmanızı isterler. Ya da ekstra ücret ödemek zorundasınız.
  • Sebastianbjk kullanıcısına yanıt
    Sivil Havacılık kuralları gereği sadece aynı PNR numarası adı altında bagajlarınızı bileştirebilirsiniz 32kg geçmemesi gerekmektedir biletlerinizin aynı PNR numarası adı altında olmasına dikkat ediniz iyi uçuşlar dilerim :)
  • Batuhan9052 kullanıcısına yanıt
    Sivil Havacılık kuralları konusunda pek bilgim yok. Yaşadığım tecrübelere göre cevapladım. 3-4 kez başıma geldi. Konuyu açan arkadaşın aldığı gibi ortak biletler aldım ve bagaj haklarımız birleştirilmedi. Fazla ağırlıkları bagajlara dağıtmamız istendi.
  • Sebastianbjk kullanıcısına yanıt
    Aynı PNR numarası adı altında biletinizi almamışsanız birleştirmeniz mümkün değildir fakat bazı havayollarının insiyatifine göre değişiyor aynı soy ismi taşıyan kişilerde bu haktan yararlanabiliyor :)
  • Batuhan9052 kullanıcısına yanıt
    soruyu ben sordum başkasıan cevap vermişsin benim pnr kodu ile aileminki farklı ama aynıgün aynı uçağa bineceğiz soyisim aynı oldugu için atlasjet birleştirir gibime geldi
  • Bahsedilenler kısmına bakmadım kusura bakmayın soy isim aynı olduğu için sorun çıkarmazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.