Şimdi Ara

Uçak mühendisliğini bırakmak... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
5.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teşekkür ederim hocam. Ne yazık ki eczacılığın hali ortada katılıyorum. Veterinerlik ise hala ısınma aşamasındayım 😅 peki yazılım dışındaki bilgisayar mühendisliği alanlarında iş imkanları ne halde? Özellikle veri bilimi alanı ilgimi çekmeye başladı ama epey dişli bir alan diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun~~ -- 9 Şubat 2022; 23:15:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • veri bilimci olarak türkiye de e ticaretten başka nerelerde iş bulabilirsin bilmiyorum global düşünürsek iş çok.Bilgisayar mühendisliğinde zaten yazılım mühendisliğine yöneliyorsun o işin donanım kısmında pek iş yok gibi türkiye de malasef.Ama hem donanımı hem yazılımı görmek daha iyi olur kafanda iyice oturur.Yazılımda iş alanlar çok veri bilimi,oyun geliştirici,beck-end ,front-end ,full-stack,siber güvenlik,e ticaret,mobil app ve oyun geliştirme liste uzar gider tamamen ilgi alakana bağlı bu işte de ilgilendiğin bir şeyi bulmalısın.

• Anladım hocam teşekkür ederim yazılım derya deniz yani :) her z kuşağı gencinin ilgisini çektiği gibi benim de ilgimi çekiyor elbet hem de diğer mühendisliklerden daha çok. Tekrar teşekkür ederim

• Hocam merhabalar ben de bu sen erü uçak düşünüyorum önerir misiniz, artıları eksileri nelerdir 44k sıralama yaptım diş falan gelmiyor bu sıralamaya ne önerirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustaafplt M kullanıcısına yanıt

Hocam,ne yaptınız bir şeyler bulabildiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kambur_boga K kullanıcısına yanıt

açtığı konu başlığından bulunuyor ne yaptığı aslında. eru matematik öğretmenlipine girip oradada mutmain olamayınca ea dan hukuk düşünmeye başlamış.hatta sınava girmiş orasımı burasımı diye soruyor. anlıyacağın kararsız kalmış. onun yerine tarih okusa da uni de hoca olarak kalsa çok mutlu olurdu hayatından.

• Kambur_boga K kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar, birkaç tecrübeli mühendisle konuştum şu an uçak mühendisliği konusunda bazı şirketler de kontenjan var dediler o kontenjanlar dolunca sıkıntı olabilirmiş bu nedenden şu an rağbette olan bi bölümmüş. İleri ki zamanlarda bu hype'ı düşecek dediler o yüzden makine, eem, bilgisayardan ilerlemek daha mantıklı geldi çünkü bu üçünün alanı gerçekten çok geniş her alanda ilerleyebilirler ilerde bu tarz düşüncesi olan arkadaşların da bilgisi olsun şu an agü bilgisayara yerleşmiş bulunmaktayım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.