Şimdi Ara

Uçak Pardon Aeroflow ald1m!! da bi$i anlamadim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya abicim TMD fanlar1n sesssizliin bahsedilip duruluyodu ve aeroflow un iyi bir sogutma ekipman1 oldugundan da bahsediliyodu haliyle...
    aldim abi getirdim takt1m sogutma iyi de e biliyim alet ucak motoru gibi kerata..
    bendeki alette mi dandiklik var yoksa boylemi bu alet ya gerçi 5300 devir donen nas1 sessiz olabilir bise o var tabi....

gorusu olan varm1 bu konuda ?

Tesekkurler forumda$lar!

• [Deleted by Admins]
  • zalman nps 7000 a cu kadar sessiz fan görmedim 2800 devirde idle 37 load 43
  • slk900u+zalman F2 daha iyisi varmı :)
  • ya sorma be Hydra abi ya arkadasa bir iki iyilik yapm1istim ne lay1m dedi bende ulen bana uygun bisey yok derken al1sver1s yapt1g1 yerden...derken aeroflow u gordum bunu la dedim....
    de demz olsam1yd1m acaba gerci biri biraz gectiktn ona sesi azal1yo demi$ç...
  • ya sorma be Hydra abi ya arkadasa bir iki iyilik yapm1istim ne lay1m dedi bende ulen bana uygun bisey yok derken al1sver1s yapt1g1 yerden...derken aeroflow u gordum bunu la dedim....
    de demz olsam1yd1m acaba gerci biri biraz gectiktn ona sesi azal1yo demi$ç...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Fistan</i>
    <br />slk900u+zalman F2 daha iyisi varmı :)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Sp94+zalman f2 hatta vantec tornado 9.2cm(hızını 2000rpm falan aldınızmı çıt yok) [evlol][evlol]
  • Sana fanmate de lazım bu arada ETA yoksa o ses çekilmez... 2500 devirde paşa paşa
  • TMD Fan uyutmuyor adamı fanmate al 3000rpm kedi gibi oluyor [:P]
  • sesin kaynagı sadece fan olmayabilir.o rpmde çok fazla titreşim yaptığından anakart ve kasadanda rahatsız edici sesler geliyor olabilir.benim kasayı yere yan yatırınca ses önemli ölçüde azalıyor.o yüzden akşam yatarken kasayı halının üstüne yan yatırıyorum paşa paşa uyuyorum :)ne para verecem fanmeyte falan.
  • abi ldık fanmate ama ne anlamı kalıyor ya sogutacak işte ses cıkartıcak 6000 devirden 3000 e dusuurunce sıcaklık bende deli gibi fırlıyor

fanı son hızda kullanmassam bilgisayarıda kullanamıyorumm 65 deredce oluyor işlemci
  • Nesi kötüymüş acaba Aeroflow un?
    1800+@2200 mhz (11x200) kasa kapagı kapalı loadda 39 derece! Daha kaç olacak acaba? Ayrıca 4000 devirde çalışıyor! Speed fan ile düşürürsün biraz hızını ses mes kalmaz koçlar gibi de sogutur.

Biri bişi der forumda millette onun peşinden gider. Hiç de kötü bir sogutucu degil Aeroflow!

Eta, Speedfan programını çek ordan fanın hızını düşürebilirsin kafana göre...Yap bak nası olucak...
  • blower indiriyorum dostum ama bakalim bizim epox da çalisicakmi bu prog..
    supheliyim biraz ama deniyorum olursa yazarim....
    tesekkürler ilginize....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.