Şimdi Ara

Uçak Simulatörü Arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfur61 -- 17 Eylül 2016; 13:38:45 >

• Kardeşim H.A.W.X en iyisi ben indirdim hayran kaldım !!!!
    Şiddetle tavsiye ederim.
    Ama "yoq ben sadece savaş deil ölesine gezmek istiorum dersen microsoft flight simulator x var

Oyun Adı : Tom Clancy’s H.A.W.X
    Oyunun Sürüm Adı : SKIDROW
    Oyunun Çıkış Tarihi : 18 Mart 2009
    Oyun Türü : Simülasyon
    Oyun Dili : İngilizce
    Oyun Puanı : 7.0 / 10

Tom Clancy’s H.A.W.X Sistem Gereksinimleri
    İşletim Sistemi: XP (SP3) / Vista / 7
    İşlemci: Intel Pentium 4 2.0 GHz/AMD Athlon XP 2000+ veya daha yüksek (Intel Core 2 Duo 6320 / AMD Athlon X2 4000+ veya daha yüksek önerilir)
    Bellek: 1 GB (Windows XP) , 2 GB (Windows Vista/7)
    Ekran Kartı: 128 MB DirectX–uyumlu Shader 2.0–destekli kart (256 MB DirectX 10.0–uyumlu Shader Model 3.0 ve üstü önerilir)
    DirectX Versiyon: DirectX 9.0 or 10.0
    Sabit Disk: 7 GB

Beğenirsen Linkleride atabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trafo58 -- 24 Ekim 2012; 19:50:50 >

• Hawx simülasyon değildir,daha çok arcade tarzı bir oyun ama zevkli.Hawx 2 de biraz daha simülasyon etkisi var.

Simülasyon olarak,
    Flight Simulator X
    Lock On(Ek paketleri de var)
    Falcon 4.0
    DCS World
    X-Plane
  • Hocam aslında ne H.A.W.X nede lock on uçuş simülasyonudur çünkü bunlarda gerçek dışı irtifa, hız sabitleme gibi olgular vardır ki bu savaş uçakları için gerçek dışıdır piyasada gerçek simulasyon adına iki sim vardır Falcon 4 BMS Dark Falcon ve DCS A-10 falcon bms tamamen ücretsiz bir simülasyondur ve ülkede ilgilenen kişilerin sayısı fazladır tamamen gerçekçi bir F-16 simülasyonudur ben uzun süredir bu sim ile ilgileniyorum

www.turkishairforce.org sitesinde toplanarak TS'mizde uluslar arası uçuşlar düzenliyoruz ama öğrenme evresi biraz zor ve meşakkatli onu belirteyim sonuçta tamamı ile gerçekçi bir F-16 simülasyonu.

Buda indirme link'ihttp://www.turkishairforce.org/falcon_bms_update_entegreli_dagitim_paketi-t13904.0.html

Bu sim ile uğraşam yaklaşık 20 kişilik bir filomuz var hem Türkiye'deki filolarla hem yabancı filolar ile uçuşlar düzenliyoruz mesela bu akşam saat 22 civarı TS'de bir uçuş düzenlenecek gelip ortama göz atabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bahsedilen oyunlar klavyeden oynanabiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trafo58

Kardeşim H.A.W.X en iyisi ben indirdim hayran kaldım !!!!
    Şiddetle tavsiye ederim.
    Ama "yoq ben sadece savaş deil ölesine gezmek istiorum dersen microsoft flight simulator x var

İşlemci: Intel Pentium 4 2.0 GHz/AMD Athlon XP 2000+ veya daha yüksek (Intel Core 2 Duo 6320 / AMD Athlon X2 4000+ veya daha yüksek önerilir)
    Ekran Kartı: 128 MB DirectX–uyumlu Shader 2.0–destekli kart (256 MB DirectX 10.0–uyumlu Shader Model 3.0 ve üstü önerilir)

Bende havx'ı şiddetle tavsiye ederim ama flight s,imulatorde savaş uçakları indirdiğiniz anda gelmiyor. sizin uçakları özel (ayrı) olarak indirmeniz gerekir. Bu siteyi inceleyin (flight simulator için) : http://www.simviation.com/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FSX Pist için course bulma
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kaliteli bi oyun varsa gerçekten iyi olur bende arıyorum öyle bi oyun

Lenovo y580
    ram 8
    ekran kartı 2
    falan buna uygun varsa bi oyun önerirseniz sevinirim
  • DCS(Digital Combat Simulator) World
     Uçak Simulatörü Arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c@sper -- 25 Kasım 2012; 12:48:39 >
  • Flight Simulator X ve Acceleration ek paketini deneyebilirsin ancak savaş falan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

Hocam aslında ne H.A.W.X nede lock on uçuş simülasyonudur çünkü bunlarda gerçek dışı irtifa, hız sabitleme gibi olgular vardır ki bu savaş uçakları için gerçek dışıdır piyasada gerçek simulasyon adına iki sim vardır Falcon 4 BMS Dark Falcon ve DCS A-10 falcon bms tamamen ücretsiz bir simülasyondur ve ülkede ilgilenen kişilerin sayısı fazladır tamamen gerçekçi bir F-16 simülasyonudur ben uzun süredir bu sim ile ilgileniyorum

www.turkishairforce.org sitesinde toplanarak TS'mizde uluslar arası uçuşlar düzenliyoruz ama öğrenme evresi biraz zor ve meşakkatli onu belirteyim sonuçta tamamı ile gerçekçi bir F-16 simülasyonu.

Buda indirme link'ihttp://www.turkishairforce.org/falcon_bms_update_entegreli_dagitim_paketi-t13904.0.html

Bu sim ile uğraşam yaklaşık 20 kişilik bir filomuz var hem Türkiye'deki filolarla hem yabancı filolar ile uçuşlar düzenliyoruz mesela bu akşam saat 22 civarı TS'de bir uçuş düzenlenecek gelip ortama göz atabilirsin.

Hocam bana pm den ulaşır mısınız??? Tam nedir yaptığınız olay??? Uçak oyunlarını severim... hawx 1 ve 2 yi severek bitirdim sonra ios da da vardı bir oyun onu da bitirdim şimdi androidde var bi iki tane onlarla uğraşıyorum yani anlıcanız hoşuma gidiyor...

Hızlı bir bağlantı ile linkleri de yollarsanız katılmak isterim olayınıza... sadece uçuyor musunuz yoksa savaş vs. var mı???

Simdiden teşekkürler...

• ben uçak simulasyonu oynamam delikanlı adama uçak simulasyonu yakışmaz rajona terssssssss
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

Hocam aslında ne H.A.W.X nede lock on uçuş simülasyonudur çünkü bunlarda gerçek dışı irtifa, hız sabitleme gibi olgular vardır ki bu savaş uçakları için gerçek dışıdır piyasada gerçek simulasyon adına iki sim vardır Falcon 4 BMS Dark Falcon ve DCS A-10 falcon bms tamamen ücretsiz bir simülasyondur ve ülkede ilgilenen kişilerin sayısı fazladır tamamen gerçekçi bir F-16 simülasyonudur ben uzun süredir bu sim ile ilgileniyorum

Hocam bana pm den ulaşır mısınız??? Tam nedir yaptığınız olay??? Uçak oyunlarını severim... hawx 1 ve 2 yi severek bitirdim sonra ios da da vardı bir oyun onu da bitirdim şimdi androidde var bi iki tane onlarla uğraşıyorum yani anlıcanız hoşuma gidiyor...

Hızlı bir bağlantı ile linkleri de yollarsanız katılmak isterim olayınıza... sadece uçuyor musunuz yoksa savaş vs. var mı???

Simdiden teşekkürler...

Organizasyonu şöyle anlatayım sim "falcon BMS" olarak geçer, youtubeden yüzkerce videosunu bulabilirsiniz. Sm gerçek bir f16 simulasyonudur plotaj eğitiminin f16 bölümü orduda bu sim ile verilir son derece gerçekçidir. F16 ile aynı dinamiklere sahiptir sim okpit komple işlevseldir. Uçmak dışında mühimmat atışlarıda mümkündur biz de kendi aramızda bir grup kurduk aslında ben sadece bu grubun bir parasıyım. Bir hocamız 2004'ten beri bu işin içinde ve filonun kurucusu 3 filomuz var bunlarda 111 air to ground, 112 air to air ve benim içinde olduğum 113 ise SEAD filosudur. Haftada bir toplanıp resmi uçuş yaparız bazen sanal zekaya karşı bazen birbirimize karş bazen de davet ettiimiz diger Türk ve yabancı filolar ile uçuş gerçekleştiririz.

Dediğim gibi detaylı bilgi ve direkt sim linkini turkishairforce.org'dan bulabilirsiniz ama şuna dikkatinizi çekerim başlayıp iyi formasyon becerilerine sahip olur resmi uçuşlara katılmak için gerekli beceri ve oğrenme süreci aylar alabilir biz elimizden geldiğince yardım ederiz.

Eğer bular dışında sorunuz varsa PM'den ulaşabilir ya da bu kullanıcı adıyla TS'mize gelebilirsiniz. (TS adresi de sitede sağ köşededir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_North_Face -- 4 Aralık 2012; 11:52:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sky Drift
  • flight simulatör x indir eklentileri var f16 nın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trafo58

Kardeşim H.A.W.X en iyisi ben indirdim hayran kaldım !!!!
    Şiddetle tavsiye ederim.

hocam link alabilirmiyim

• Klavyeden oynayabilir miyiz uçak simulatör oyunlarını arkadaşlar?
  • Hawx 2 indirmistim crack yoktu oyuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.
    aranıza yeni katılmış biri olarak; "flight simulatör x" gibi sim lerden ekranda hareket devam ederken arka planda hız bilgisi , dönüşler , yukarı veya aşağı hareketler gibi bilgileri alabilirmiyiz acaba.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.