Şimdi Ara

Uçan Jöleli Çapkın v1.2 Belle N8 CFW (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
3
Favori
58.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkomanyax

quote:

Orijinalden alıntı: vlkn9303

e7 için belle yok mu?

+1.

bilmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi öncelikle cok guzel bir paylasım indirdim flashlarken finalization'u yapmadan flashladım ve çalıştı gayet güzel tuşlar aktif hiç bir sorun yok sadece rehber silindi resimler şarkılar notlar duruyor.Sorunum ise üşert klavye deniyim dedim, şimdide qwerty klavyeye donemiyorum.Yardım edersen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caymens

Abi öncelikle cok guzel bir paylasım indirdim flashlarken finalization'u yapmadan flashladım ve çalıştı gayet güzel tuşlar aktif hiç bir sorun yok sadece rehber silindi resimler şarkılar notlar duruyor.Sorunum ise üşert klavye deniyim dedim, şimdide qwerty klavyeye donemiyorum.Yardım edersen sevinirim.

buradaki versiyon üşerty klavyeli kardeş. o klavyeyide ben hazırlamıştım. bence türkçe kullanacaksan orjinal qwerty den çok daha kullanışlı. çünkü orjianal klavye de harfler çok küçük

• Arkadaşlar geçen hafta yayımlanan fp1 sürümünde bağlantı hataları mı var ?
    Arkadaş 603ü tel üzerinden güncelledi birkaçgün hatalarla boğuştu, pc suitten tekrar güncelledi şuan sorunsuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

quote:

Abi öncelikle cok guzel bir paylasım indirdim flashlarken finalization'u yapmadan flashladım ve çalıştı gayet güzel tuşlar aktif hiç bir sorun yok sadece rehber silindi resimler şarkılar notlar duruyor.Sorunum ise üşert klavye deniyim dedim, şimdide qwerty klavyeye donemiyorum.Yardım edersen sevinirim.

buradaki versiyon üşerty klavyeli kardeş. o klavyeyide ben hazırlamıştım. bence türkçe kullanacaksan orjinal qwerty den çok daha kullanışlı. çünkü orjianal klavye de harfler çok küçük

yani geri donemicemmi :S

• hocam simdi geri donemicemmi:S
  • quote:

kardeş imzamdaki facebook grubuna gel. orada şahin v4 sürümü var telefonuna onu yükle. şu an en sorunsuz ve en hızlı cfw. hemde tüm yeni widgetler hemen hemen mevcut içinde.

• quote:

quote:

kardeş imzamdaki facebook grubuna gel. orada şahin v4 sürümü var telefonuna onu yükle. şu an en sorunsuz ve en hızlı cfw. hemde tüm yeni widgetler hemen hemen mevcut içinde.

Abi grup kapalı diyor linki buraya koysan olmazmi

• Başvurup üye olacaksın hocam. Orada gruba katıl yazar
  • Kardeşim ben linkleri indirdim ama yerel disk c ye giriyorum senin dediğin gibi program files x86 ya değil sadece program files e giriyorum senin dediğin gibi ama orda nokia klasörü yok program files x86 a giriyom bunda var ama program files x86 daki nokia klasörünün içine gryom ordada nokia suite, nokia software updater, connectivity cable driver var yani burda yok. sadece program files de nokia klasörü yok onu nası bulucam. lütfen yardım et kardeşim o klasörü bulmam lazım çünkü devamı onla gelior lütfen yardım et kardeşim
  • Arkadaşlar, realcedayın son cfw si ile flash attıktan sonra kilit kodu sorunu yaşamaya başladım. Telefon sürekli kilit kodu soruyor. Ne format atabiliyorum ne de fabrika ayarlarına dönebiliyorum. Sonradan Şahin v4 sürüm cfw yi yükledim. Kilit sorunu hala devam ediyor.

Biraz araştırdım kilit sorunu yaşayanlar var ancak bir çözüm bulamadım. İnternette imei numarası verip öğrenmek içime sinmiyor. Bir iki ufak program indirdim onlarda da telefonumu tanımıyor. 12345 00000 gibi kodları deniyorum kabul etmiyor.

Acaba bu soruna bir çözüm var mı ? Yoksa mecbur Nokia Care Center a götüreceğim ancak oradada mevcut yüklü yazılımdan dolayı garati sorunu falan yaşarmıyım?

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: misanthrope777

Arkadaşlar, realcedayın son cfw si ile flash attıktan sonra kilit kodu sorunu yaşamaya başladım. Telefon sürekli kilit kodu soruyor. Ne format atabiliyorum ne de fabrika ayarlarına dönebiliyorum. Sonradan Şahin v4 sürüm cfw yi yükledim. Kilit sorunu hala devam ediyor.

Biraz araştırdım kilit sorunu yaşayanlar var ancak bir çözüm bulamadım. İnternette imei numarası verip öğrenmek içime sinmiyor. Bir iki ufak program indirdim onlarda da telefonumu tanımıyor. 12345 00000 gibi kodları deniyorum kabul etmiyor.

Acaba bu soruna bir çözüm var mı ? Yoksa mecbur Nokia Care Center a götüreceğim ancak oradada mevcut yüklü yazılımdan dolayı garati sorunu falan yaşarmıyım?

Teşekkürler...

Tekrar flashla kardeş. Muhtemelen düzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: EmAyFay

Kardeşim ben linkleri indirdim ama yerel disk c ye giriyorum senin dediğin gibi program files x86 ya değil sadece program files e giriyorum senin dediğin gibi ama orda nokia klasörü yok program files x86 a giriyom bunda var ama program files x86 daki nokia klasörünün içine gryom ordada nokia suite, nokia software updater, connectivity cable driver var yani burda yok. sadece program files de nokia klasörü yok onu nası bulucam. lütfen yardım et kardeşim o klasörü bulmam lazım çünkü devamı onla gelior lütfen yardım et kardeşim

Kardeş mesajını yeni okudum. Program files(x86) klasörünün içine oluştur o klasörleri

• Merhaba

-Yukarda indiridiğimiz dosyaları C:\Program Files\Nokia\phoenix\pruduct\RM-596 klasörüne atıyoruz.
    -Bilgsayardaki ovi programını kapatıyoruz
    -Phoenix 2011'i açıyoruz.
    - BağlAntı kısmında Usb 'yi seçiyoruz.
    -File menüsünden scan product'ü seçip programın telefonumuzu bulmasını bekliyoruz. .
    -Flashing Menüsüne gelip Firmware Update'yi seçiyoruz.
    -Product Code'nn yanındaki kutucuğa tıklayıp eoro2 olanı seçiyoruz
    -Options'a basıyoruz.
    -açılan pencerede kırmızı dosyaları delete tuşuna basıp siliyoruz ve bu pencereyi kapatıp tekrar firmware update penceresine dönüyoruz.
    -Firmare Update'ye basıyoruz ve flashlamayı başlatıyoruz.

yukarıdaki işlemleri sırası ile yapmaya çalışırken

-Product Code'nn yanındaki kutucuğa tıklayıp eoro2 olanı seçiyoruz

kısmına geldiğimde product code yanındaki kutucuğa tıklıyorum fakat herhangi bir seçenek gelmiyor, sebebi ne olabilir ? ve nasıl düzeltebilirim?

• dosyalar bugüne kadarki en iyi belle olan Şahin V4 ile değiştirilmiştir.
  • quote:

dosyalar bugüne kadarki en iyi belle olan Şahin V4 ile değiştirilmiştir.

Merhaba,

Şuan indiriyorum yeni upload ettiklerinizi, türkçe seçeneği var değilm mi?

Ayrıca nasıl yapacağımızı da yazabilir misin, daha önce bu işlemi hiç yapmadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

quote:

dosyalar bugüne kadarki en iyi belle olan Şahin V4 ile değiştirilmiştir.

Merhaba,

Şuan indiriyorum yeni upload ettiklerinizi, türkçe seçeneği var değilm mi?

Ayrıca nasıl yapacağımızı da yazabilir misin, daha önce bu işlemi hiç yapmadım..

önce phoenix 2012'iyi bulup inidirip kur. sonra toplu yada dağınık menü olanlarından brni seç. ben dağınık olanı tavsiye ederim. tüm dosyaları ve en son indirdiğin rofs3 ü ;

32 bit windows için : c:\program files\nokia\phoenix\pruduct\rm-596 klasörüne
    64 bit windows için c:\program files(x86)\nokia\phoenix\pruduct\rm-596 e at.

telefonu usb ile bilgisyaara bağla
    phoenixi aç
    connections yazan yerin no connection seçili olmasını sağla
    file menüsünden open producte tıklayıp rm-596 yıl bul ve tamam de
    flashing menüsünden firmware update yi seç
    product code yazan yere tıklayıp açılan penceren euro2 olanı seç
    o pencereyi kapatıp alttaki dead phone usb flashingi seç
    refursbishe tıkla
    açılan pencereye ok de
    telefonun açma kapama düğmesine 3 kere titreyene kadar uzunca bas. muhtemeln 8-9 sn
    ekranda hareketlilik olursa hç bişi yapma ve flashing succed penceresi çıkana kadar telefona dokunma hareketlilik başlamazsa açma kapama düğmesine kısaca bi kere tıkla ve hareketlilik bitene kadar bekle.

bunları yapmadan önce youtubeden şu videoyu bi kere izlehttp://www.youtube.com/watch?v=dYDuWbvYYxo

• Arkadaşlar biraz önce Belleyi yükledim telefona ama ingilizce nasıl türkçe yapabilirim acil yardımm.
  • Arkadaşlar daha önceden RM-596_111.040.0904 yükleyenler downgrade yapmadan yüklemeye çalışmasınlar. şayet yüklemeye çalışırsanız telefonunuz açılmaz. downgrade için navfirmden RM-596 011.005 06.01 Scandinavia sürümünü indirmelisiniz. bu yazıyı okumadan flash atanlar ve telefonu açılmayanlar yine bu sürüm ile downgrade ettikten sonra tekrar V4 ü yükleyebilirler paniklemesinler.
    Ayrıca konunun başlığında bir yerlerde Belle 111.030.0609 olduğu belirtilirse iyi olur. RM-596_111.040.0904 olduğunu düşünerek yükledim yerimde bir acemi olsaydı kalbine inerdi
  • rm-596 dosyasında sadece indirdiğimiz dosyalar mı olacak, yani 9 adet dosya.
    daha önce 12 adet dosya oluyordu sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.