Şimdi Ara

Üçgenler Fasikül Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kenan karadan geometri çalışıyorum ve birey b kullanıyorum ancak teste geçince soruların yarısına öyle bakakalıyorum hem çok zamanımı alıyor hem konuyu tam kavrayamamış oluyorum dörtgenlere geçmeden bir fasikül bitirmek istiyorum üçgenlerden sonuç üçgenler fasikülünü inceledim ama o da çok kolay geldi, hem konuyu özet geçen hem de soru çeşitliliği fazla olan bildiğiniz üçgenler fasikülü var mı?

• up
  • Ben de aynı şekilde ilerliyorum kenan kara+birey b hatta aynı şekilde düşünerek çap üçgenler aldım ama kenan karadan sonra fasikül çözmenin zaman kaybi olduğunu farkettim. Birey b’yi çözmeye çalış.

Ben birey b+acil gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cuenta -- 15 Şubat 2019; 12:10:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuenta kullanıcısına yanıt
    acil çok zor değil mi hocam birey bden sonra almayı düşünüyorum ama korkuyorum

• Up

• Cuenta kullanıcısına yanıt
    Kenan Hocayi izledikten sonra direkt Birey B'de takilmadan yapabiliyor musun?Ben son testlerde afalliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aspilicueta24 kullanıcısına yanıt
    Benim durumda aynı böyle o yüzden fasikül almak istiyorum çap güzele benziyor almayı düşünüyorum
  • heylookmaImadeit H kullanıcısına yanıt
    Bende basit bi geometri kitabi var ben de onu cozuyorum ek olarak.Ama su var Birey B'nin son testlerindeki kadar bilgi isteyen soru denemelerde gelmiyor,daha cok birkac farkli konudaki bilgiyi beraber kullanmani istiyor.Onun icin cok takma kafana.

• heylookmaImadeit H kullanıcısına yanıt
    Endemigin yeni nesil sorularindan olusan ince bi kitabi var ben onu siparis verdim simdi,ayni sorulari tekrar cozecegine oyle bi sey al bence illaha istiyorsan.

• Bu yapamamak olayını o kadar abartmayın zaten soru ögrenmek için çözulur yapamadıklarını izleyin tekrar çozun.

Birey ucgenlerden sonra acil ucgenler çözdum pek zorlamadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.