Şimdi Ara

UCL 15/16 Atletico Madrid - Galatasaray 25.11.2015 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
435
Cevap
0
Favori
5.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Artık katılmayın CL'ye. Ayıp be rezil ettiniz bizi. Burda haksız haram kupaları toplayın hakemle, sarayla, tff ile. Avrupada şamar oğlanına döner, madara olursun. Acı ama gerçek. Ülke puanı diplerde yazıklar olsun.

Sen bize sataşacağına Avrupa Ligi grubuna bak. Moskova ve Lizbon ile ite kaka berabere kalarak ülkeyi muhteşem temsil ettiğini mi sanıyorsun?

Kendinizi nimetten saymayın.

Aynı lafları gidip Fenerbahçe'ye de ediyor musunuz? İşiniz gücünüz biziz. Zamanında iyi kuyruk acısı yaşattık size sanırım.

İtr kaka beraberlik mi

Hocam ne yapıyorsunuz maçı izlemeyip sadece iddaa app'lerinden skora mı bakıyorsunuz? Beşiktaş moskova maçlarının ikisinde de oyunu domine etti. lizbon maçlarında da başabaş mücadele vardı. Desteksiz atıp rezil etmeyin şurda kendinizi.

Takımın ŞL'den elenmiş, teknik direktör olarak "ite kaka" eleştirdiğiniz pankartlar açtığınız Denizli'yi getirdiniz, oynadığınız futbolda futbolun f'si yok, taktiğiniz yok, Sneijder de bunun açıklamasını yaptı; çıkıp da sağa sola çamur atmayın. Kendi rezilliğiniz, kendi kendinize eleştirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beşiktaşlılar sayemizde şampiyonlar ligini takip ediyor.

konuya girip renktaşlarım ne demiş bakayım dedim içerisi kuş dolu nasıl iş arkadaş siz gidin KENDİ GRUBUNUZDA BİZ BURADA NEDEN YOKUZ DEYİP TARTIŞIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Valla kardeşim, capsteki rakamlar önemli değil diyorsun ama sınırları bile belirtmişsin 6-12, 26-32 vs gibi. Eğer rakamlar önemli değilse, o çürümüş rakamları kullanmayacaksın. Yani bu mesajında anlattıklarını, o rakamları kullanmadan da anlatabiliyormuşsun bak.

Beşiktaş güzel top oynuyor. Biz de mutlu oluyoruz. Bu uzunca bir süre sezon başında oluyor ve evet sonunu getiremiyoruz. Ne yapalım yani, Beşiktaş ilk 5 hafta 5'te 5 yapınca sevinmeyelim mi? Temkinli mi davranalım? Yani sizin takım bu şekilde giriş yapsa, siz farklı mı davranırdınız?

Hiç evet, temkinli davranırdık demeyin. İbrahimovic gelecek dediler, ortalığı yıktınız. Gruplarda madrid, benfica, astana çıktı. Ezer geçeriz dediniz. Siz de senelerdir gruptan çıkma hayalleri kuruyorsunuz ama sürekli eleniyorsunuz. Biz de bununla ilgili caps mi yapalım?

Yani sizin 4-4'lük bir takım olmanız lazım ki, gelip bize laf atasınız.

Ha hiç eleştiri ya da tatlı sert tartışmalar olmayacak mı ya da üstünlük kurma çabalarına girilmeyecek mi? Elbette bunlar da olacak ama somut veriler kullanmak daha mantıklı olacaktı. Veriler değişiyorsa, eleştirileri de değişen veriler doğrultusunda yapmak daha mantıklı geliyor bana.

Orada anlatılan rakamlar internet geyikleridir, rakamlara takılmaman gerektiğini bilmen lazım..
    Anlatılmak istenen sezonu sonuna kadar kovalamayışınızın sebebini sürekli başka yerlerde aramanız...

Elbette iyi gidşyorsun diye sevineceksğn, oynadığın pozitif futbolla övüneceksin ama sportif olarak senden kat kat başarılı bir takıma da gelip , bi daha avrupaya gitmeyin, ülke puanını düşürüyorsunuz benzeri kendi başaramadığın konularda eleştşrinin dozunu ayarlamalısın(genel konuşuyorum)

Somut veriler yazarsam zaten sportif açıdan fark somutluk kazanır;

Şampiyonluk ; 20/13
    TR kupası ; 16/9
    Süper Kupa; 14/8
    Uefa , süper kupa eskise de hali hazırda ülkenin işk ve tek avrupa kupalarıdır.
    Cumhurbaşkanlığı , tsyd gibi kupaları saymak bana yakışmaz.
    Toplam galibiyetler ; 122/110
    Son 5 yıldır galibiyetin de yok..

Elbette atışmalar olacak, hakaret içermedikçe futbolun güzel yanıdır ama şu başlık altında GS den çok bjk taraftarı var ve çoğu tahrik içerikli yorum.

Şuan yönrtimimiz berbat, denizliden umudum da yok ama devre arası 1-2 takviye ile emin ol son 3-4 haftaya kadar şampiyonluğu kovalarız bu halimizle, bu tamamen ligin kalitesi ile alâkalı bir durum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Anarchist.

quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Artık katılmayın CL'ye. Ayıp be rezil ettiniz bizi. Burda haksız haram kupaları toplayın hakemle, sarayla, tff ile. Avrupada şamar oğlanına döner, madara olursun. Acı ama gerçek. Ülke puanı diplerde yazıklar olsun.

Sen bize sataşacağına Avrupa Ligi grubuna bak. Moskova ve Lizbon ile ite kaka berabere kalarak ülkeyi muhteşem temsil ettiğini mi sanıyorsun?

Kendinizi nimetten saymayın.

Aynı lafları gidip Fenerbahçe'ye de ediyor musunuz? İşiniz gücünüz biziz. Zamanında iyi kuyruk acısı yaşattık size sanırım.

İtr kaka beraberlik mi

Hocam ne yapıyorsunuz maçı izlemeyip sadece iddaa app'lerinden skora mı bakıyorsunuz? Beşiktaş moskova maçlarının ikisinde de oyunu domine etti. lizbon maçlarında da başabaş mücadele vardı. Desteksiz atıp rezil etmeyin şurda kendinizi.

Takımın ŞL'den elenmiş, teknik direktör olarak "ite kaka" eleştirdiğiniz pankartlar açtığınız Denizli'yi getirdiniz, oynadığınız futbolda futbolun f'si yok, taktiğiniz yok, Sneijder de bunun açıklamasını yaptı; çıkıp da sağa sola çamur atmayın. Kendi rezilliğiniz, kendi kendinize eleştirin.

Lisbon olimpiyata portekiz ligindeki derbiden ötürü 6-7 as oyuncusunu getirmedi ve oyunun genelinde çok üstün oynadı, bjk gruptan çıkar o ayrı konu

• quote:

Valla kardeşim, capsteki rakamlar önemli değil diyorsun ama sınırları bile belirtmişsin 6-12, 26-32 vs gibi. Eğer rakamlar önemli değilse, o çürümüş rakamları kullanmayacaksın. Yani bu mesajında anlattıklarını, o rakamları kullanmadan da anlatabiliyormuşsun bak.

Beşiktaş güzel top oynuyor. Biz de mutlu oluyoruz. Bu uzunca bir süre sezon başında oluyor ve evet sonunu getiremiyoruz. Ne yapalım yani, Beşiktaş ilk 5 hafta 5'te 5 yapınca sevinmeyelim mi? Temkinli mi davranalım? Yani sizin takım bu şekilde giriş yapsa, siz farklı mı davranırdınız?

Hiç evet, temkinli davranırdık demeyin. İbrahimovic gelecek dediler, ortalığı yıktınız. Gruplarda madrid, benfica, astana çıktı. Ezer geçeriz dediniz. Siz de senelerdir gruptan çıkma hayalleri kuruyorsunuz ama sürekli eleniyorsunuz. Biz de bununla ilgili caps mi yapalım?

Yani sizin 4-4'lük bir takım olmanız lazım ki, gelip bize laf atasınız.

Ha hiç eleştiri ya da tatlı sert tartışmalar olmayacak mı ya da üstünlük kurma çabalarına girilmeyecek mi? Elbette bunlar da olacak ama somut veriler kullanmak daha mantıklı olacaktı. Veriler değişiyorsa, eleştirileri de değişen veriler doğrultusunda yapmak daha mantıklı geliyor bana.

Bu arada son 3 şampiyonlar ligi sezonunun 2 sinde gruptan çıktık, 1 inde çeyrek final oynadık madrid gibi takıma elendik
    1 inde de bu sezon uefaya kaldık!!!

• 2014-2015 sezonunu saymıyorsun herhalde

Bu sezon uefa'ya gitmeniz henüz kesin değil. Gitseniz bile şampiyonlar liginden elendiğiniz gerçeği değişmiyor.

Son iki sezondur eleniyorsunuz ŞL'den. Hem de umutlu bir şekilde gidiyorsunuz. Mesela geçen sene, Beşiktaş Arsenal'le beraber kaldıysa, biz ezeriz dediniz. 4'er tane yediniz. Bu sezon 3 kupalı şampiyonuz, madrid benfica astana kim ki dediniz, ŞL'den elendiniz.

Yani oluyor böyle şeyler, taraftarız sonuçta. Benim takımım da 3 kupa alıp şampiyon olduktan sonra, ertesi sene ŞL'de tarih yazarız demişimdir. Sezona 3-4 senedir en iyi biz başlıyoruz, haliyle bu sezon şampiyonuz inşallah demişimdir. Siz de dersiniz, Fenerli arkadaşlar da der.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

2014-2015 sezonunu saymıyorsun herhalde

Bu sezon uefa'ya gitmeniz henüz kesin değil. Gitseniz bile şampiyonlar liginden elendiğiniz gerçeği değişmiyor.

Son iki sezondur eleniyorsunuz ŞL'den. Hem de umutlu bir şekilde gidiyorsunuz. Mesela geçen sene, Beşiktaş Arsenal'le beraber kaldıysa, biz ezeriz dediniz. 4'er tane yediniz. Bu sezon 3 kupalı şampiyonuz, madrid benfica astana kim ki dediniz, ŞL'den elendiniz.

Yani oluyor böyle şeyler, taraftarız sonuçta. Benim takımım da 3 kupa alıp şampiyon olduktan sonra, ertesi sene ŞL'de tarih yazarız demişimdir. Sezona 3-4 senedir en iyi biz başlıyoruz, haliyle bu sezon şampiyonuz inşallah demişimdir. Siz de dersiniz, Fenerli arkadaşlar da der.

Biz her sene umutlu başlıyoruz şampiyonlar ligine, bunun sebebi avrupada bugüne kadar lige göre hep farklı motive olmamız.ama aramızdaki fark şu; biz başarısızlığa kılıf bulmak yerine takımın eksiklerini, yönetim beceriksşzliklerini dile getirşyoruz, sizün gibi hakrm hataları gibi en ucuz yollu savunmaya geçmiyoruz.

Bugüne kadar ülke puanına kakı sıralamasına bir göz at bakalım; 2015 dahil değil
    Galatasaray ; 277,5 Puan
    Fenerbahce; 172 puan
    Beşiktaş; 152 puan
    Trabzon; 104 puan
    Göztepe;24 puan
    Yani anlatabiliyor muyum? Dünyanın elşt takımları hariç şampiyonlar liginde her yıl gruptan kesin çıkan bir takım yok , olamaz da..şuan uefaya devam etme ihtimalimiz yüksek.takıma ocak ayı takviyesiyle uefa kupasında hatrı sayılır bir yere gelebiliriz.
    Sonuç olarak gerek avrupada gerekse Türkiyede sizden çok çok üstün durumdayız.

• Ya kardeşim sen bana geçmişi gösterip duruyorsun, geçmişten gelen puanları sunuyorsun. Ben ise sana son 2 sezondan bahsediyorum.

Ben Galatasaray Avrupa'da başarısız demiyorum ki. Keza tüylerimizi diken diken ettiği çok oldu Galatasaray'ın.

Siz nasıl ki Avrupa motivasyonunuza güvenip, gruplardan çıkma konusunda umutlu oluyorsunuz, biz de 3-4 senedir taş gibi top oynayıp sezona bomba gibi başlayan Beşiktaş'ı görünce aynı umuda kapılıyoruz.

Yani durumumuz aynı ve bence iki taraf da haklı. O yüzden ucu size de dokunabilecek ve geçerliğini yitirmiş capsler paylaşmayın diyorum.

Ayrıca ucuz hakemleri diyorsun, el insaf be kardeşim. Aynı hakem Atiba çizgiye bastı diye kırmızı kart veriyor, bir başka maçta neredeyse tüm futbolcular ceza sahası çizgisine basmayı bırak hepsi içerde, uyarı bile vermiyor. E biz hakem hatası demeyelim de kim desin?

Yukarda biri Burak Yılmaz'ın resmini paylaşmış, sen de olabilirsin o kişi tam dikkat etmedim. 3-2 öndeyiz, adam kendi de söylüyor penaltı olmadığını ama aleyhimize penaltı veriliyor, maç 3-3 bitiyor. Bununla mı gururlanıp paylaşım yapıyorsunuz? Üstelik hata yapıldığını söyleyince de ucuz hakem hatalarına sığınmayın diyorsunuz.

Bu hatalar bir iki kere sizin aleyhinize yapılınca da kıyameti kopartıyorsunuz.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

• quote:

Ya kardeşim sen bana geçmişi gösterip duruyorsun, geçmişten gelen puanları sunuyorsun. Ben ise sana son 2 sezondan bahsediyorum.

Ben Galatasaray Avrupa'da başarısız demiyorum ki. Keza tüylerimizi diken diken ettiği çok oldu Galatasaray'ın.

Siz nasıl ki Avrupa motivasyonunuza güvenip, gruplardan çıkma konusunda umutlu oluyorsunuz, biz de 3-4 senedir taş gibi top oynayıp sezona bomba gibi başlayan Beşiktaş'ı görünce aynı umuda kapılıyoruz.

Yani durumumuz aynı ve bence iki taraf da haklı. O yüzden ucu size de dokunabilecek ve geçerliğini yitirmiş capsler paylaşmayın diyorum.

Ayrıca ucuz hakemleri diyorsun, el insaf be kardeşim. Aynı hakem Atiba çizgiye bastı diye kırmızı kart veriyor, bir başka maçta neredeyse tüm futbolcular ceza sahası çizgisine basmayı bırak hepsi içerde, uyarı bile vermiyor. E biz hakem hatası demeyelim de kim desin?

Yukarda biri Burak Yılmaz'ın resmini paylaşmış, sen de olabilirsin o kişi tam dikkat etmedim. 3-2 öndeyiz, adam kendi de söylüyor penaltı olmadığını ama aleyhimize penaltı veriliyor, maç 3-3 bitiyor. Bununla mı gururlanıp paylaşım yapıyorsunuz? Üstelik hata yapıldığını söyleyince de ucuz hakem hatalarına sığınmayın diyorsunuz.

Bu hatalar bir iki kere sizin aleyhinize yapılınca da kıyameti kopartıyorsunuz.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Biz gecen sezon , fenerin arenada çizginin dışından çevirdiği top yğzünden şampiyonluk oluyorduk.
    Yine gecen sezon demba ba eliyle kontrol edip gol atmadı mı?
    Hakem hatası sana da oluyor bana da oluyor karabüke de oluyor. Adı üstünde HATA...sizi şampiyonluktan edecek derecede bir hata olduğunu sanmıyorum. Zira son sezonlarda sizin sonradan düşüşe geçmenizin nedeni kadronuzun tecrübesizliğidir, hakemler değil..

Sürekli geriye gidiyorum çünkü yokmuş gibi yaşanmamış gibi davranamazsınız. Bizim fatih hocayı burak hakemler siyasi irade söktü aldı, aysal / terim uyumunu bozmasalardı neker olurdu tahmin edemiyorum. Yetmedi sırf biz sizle ve fenerle arayı açmayalım diye yabancı sınırı uyugulanmadı mı?

Sırf lig erken bitmesin diye Türkiye tarihinde ilk kez süper final oynanmadı mı?

Mali açıdan fark açılmasın diye SPK bizüm ikinci sermaye artırımımızı yapmamamız için gece yarısı tuhaf kurallar koymadı mı?

Yani şunu bilin; bize oynanan oyunlar hakem hatası kadar basit değil, direk devlet destekli. Bu ligde şike cezasız kaldı geçin bu hakem hatalarını , oyunlar oynanıyor bakış açısını.

Çıkıp topunu oynayacaksın kardeşim, lig 34 hafta..daha 12.haftada son hafta stad hoparlöründen şampiyon beşiktaş diye bagırırsa gol anonsçun olmaz bu iş. Sizi yakan şampiyon olmuş havaya girmeniz

Şampiyonluğa inanmak ayrı şey, şampiyon olmadan olmuş gibi davranmak ayrı şey..
    Siz ikincisini yapıyorsunuz

• Burak resmini ben koydum çünkü sahada susturduğumuz içindi..burada sabaha kadar konuş tartış...sahada kazanan olduğumuzu hatırlattım...o saniyelerde buraka yoğun ıslık vardı ve en gğzel cevabı maşın 89.dakikası olmasına rağmen 70 metre depar atarak verdi
    Yani sen oynarsan hakem fasa fiso, oynarsan kazanırsın başka açıklsması yok

• quote:

Orijinalden alıntı: uA-TayfA

quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

sana tek cevabım nicki ua tayfa olan arkadaş
     UCL 15/16 Atletico Madrid - Galatasaray 25.11.2015

Ayrıca biz hala denizliye karşıyız...tepkimizi her türlü de dile getirdik
    Ne yapalım uzak doğu parlementosu gibi adamı yaka paça indirelim mi?
    Geçin bu edebiyatları, sonunu getir şampiyon ol
    Olamıyorsan benim teknik diretörümü konuşacağına 1903 ten buyana sadece 12 şampiyonluğunu sorgula

1903 ten beri 12 şampiyonluk yazmıs turkıye super lıgı ne zaman kuruldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Faıthful

quote:

quote:

Olamıyorsan benim teknik diretörümü konuşacağına 1903 ten buyana sadece 12 şampiyonluğunu sorgula

1959 sonrası 13 müş pardon
    1959 öncesi şampiyonluklar ne zaman kabul edildi de haberimiz olmadı ?
    Ayrıca bjk nin 2 şampiyonluğu sonradan tescil edildi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şampion kulüpler kupasına Ülke Futbolunun Şampiyonları katılabilir sadece. 57 ve 58 sezonlarında da Beşiktaş "ülke şampiyonu" olarak Avrupa kupalarına katılmıştır. (Birine TFF'nin ihmali yüzünden katılınamadı.)

Dolayısıyla UEFA kayıtlarında Beşiktaş'ın 13 tane şampiyonluğu vardır. Bunu da Türk Mahkemeleri onamıştır. Dolayısıyla TFF, Beşiktaş'a 2 şampiyonluk hediye etmemiştir. Verilen şampiyonluklar UEFA kayıtları delik gösterilerek mahkeme kararıyla tescillenmiştir.

Varsa sizin de böyle bir durumunuz -ki yok- gidin UEFA'da şu kadar şampiyonluğumuz var ama Türkiye'de daha az görünüyor diye dava açın hakkınızı alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

quote:

quote:

quote:

quote:

Sus len cahil.

59 öncesi 3 farklı ulusal ve bölgesel lig vardı
    Bunların takımları da farklıydı yönetmelikleri de..şimdi uzayabilirsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şampion kulüpler kupasına Ülke Futbolunun Şampiyonları katılabilir sadece. 57 ve 58 sezonlarında da Beşiktaş "ülke şampiyonu" olarak Avrupa kupalarına katılmıştır. (Birine TFF'nin ihmali yüzünden katılınamadı.)

Dolayısıyla UEFA kayıtlarında Beşiktaş'ın 13 tane şampiyonluğu vardır. Bunu da Türk Mahkemeleri onamıştır. Dolayısıyla TFF, Beşiktaş'a 2 şampiyonluk hediye etmemiştir. Verilen şampiyonluklar UEFA kayıtları delik gösterilerek mahkeme kararıyla tescillenmiştir.

Varsa sizin de böyle bir durumunuz -ki yok- gidin UEFA'da şu kadar şampiyonluğumuz var ama Türkiye'de daha az görünüyor diye dava açın hakkınızı alın.

Ben yukarıda hediye edildi mi demişim?
    Sonradan tescil edildi dedim..benim yorumumu desteklediğin için sağol kardeş :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ayıpsın kardeşim :) ama tescil edildi derken, öyle bir yazmışsın ki sanki Beşiktaş'a haybeden şampiyonluk vermişler ama Fener ve Gs'nin şampiyonlukları yok saymış gibi

Neyse kendinize iyi bakın, ben İskender yemek için hazırlıklara başlayacağım. Kardeşim, içinden bize İskender maçı için başarılar dilediğini biliyorum, sağolasın eksik olma

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ayıpsın kardeşim :) ama tescil edildi derken, öyle bir yazmışsın ki sanki Beşiktaş'a haybeden şampiyonluk vermişler ama Fener ve Gs'nin şampiyonlukları yok saymış gibi

Neyse kendinize iyi bakın, ben İskender yemek için hazırlıklara başlayacağım. Kardeşim, içinden bize İskender maçı için başarılar dilediğini biliyorum, sağolasın eksik olma

Bjk ile uefa avrupa ligi finali hayali kuruyorum
    Ne deplasman yapılır tahmin edemezsin :)

• Hala Madrid !
    CCC_ATLETİCOMADRİD_CCC

• grizmannnnnnnnnnnnnnnnnnnn
  • Bir Beşiktaşlı olarak benden size tavsiye , takımınız avrupada adam akıllı bir başarı elde edene kadar boykot edit bence .. Bu nedir yav. Sabri beyinen futbol mu oynanırmış..

( Beşiktaşlıyım dememe bakmayın , kadrosunu bile bilmem. Benimki soruya cevap vermek için )
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.