Şimdi Ara

Ücret karşılığı küçük bi yardım lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar web sitem için bi js ile çalılşan sepet yapmak istiyorum. ufak bir yardıma ihtiyacım var.
    Hazır kodları buldum ancak tam istediğim gibi değil. aslında nasıl yapılacağıda anlatılmış ancak ben class döngülerde iyi değilim. yardımcı olacak arkadaş varsa özelden yazsın. ve yapılmış çalışan halinide kendi sunucusuna yüklesin ki görebileyim. istediği tutarıda belirtsin lütfen. (Küçük bi ücret olsun lütfen )

http://net.tutsplus.com/tutorials/php/build-an-ajax-powered-shopping-cart/

bu adreste orjinali var, burada sadece 1 değişken yollanıp sepete ekleniyor. ben ise 3-4 değişken daha yollayıp sepete eklemek istiyorum.
    yani index.html içerisine 3-4 tane daha input eklenecek ve bunlarda sepete eklenecek. son olarakta sepetteken bi buton ile sepetimi kaydet linki olmasını istiyorum. tıklandığında da veritabanına kayıt yapılsın.
    veritabanında isimler önemli değil. kendim düzeneyebilirim. önemli 3-4 değişken yollanması.

Desteğiniz için teşekkürler.

• arkadaşım o kodları inceledim ben zaten de sen geri dönmedin .

o tek bir değişken göndermiyor o ürünü gönderiyor class onu isleyip session olarak save ediyor sonra sen ıstersen ekle mysql ile

senin ürün gönderilirken ürün özelligi eklemen lazım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • index.html içerisinden input ile yollayabiliyorum, ancak bunu kaydettirip sepette gösteremiyorum. bana da bu konuda yardım gerekiyor zaten. bunu editleyebilecek bi arkadaş varsa emeğinin karşılığını vereceğim.

Not: metamo sana tam 4 defa pm attım. istersen özel mesaj kutusunun resminide yollayabilirim.
  • valla atmışsin ama bende hiç mesaj var diye uyarı çıkmadı ilginç . sana adres göndereceğim ekle olur ?

• Merhabalar ...
    web sitesi kurmak isteyenler için webci mükemmel bir webtasarım şeklidir.Hiç uğraşmadan kolayca bir websitesi hazırlanabilir.
    Webci sayesinde artık hiç kimse web sitesis kalmayacak.Hiçbir teferruat ile uğraşmadan herşey dahil 125 TL ye bir günde siteniz hazır.Sizde webci sayesinde internet dünyasında yerinizi alın.
    Webci sayfasına gitmek için burayı tıklayınız.

Sizde Web Siteniz Olsun İstermisiniz?
    Evet web site tasarımı çok kolay ama bilmeyenler içinse bir okadar da zor ve karmaşıktır.Etrafımızda web site tasarımı yaptıracak tasarımcı yı bulmak onlara iş yaptırmak veya bir değişiklik istemek vs. okadar zordur ki,bunları zamanında yaşamış biri olarak parası da bir yana çile haline gelmektedir.
    Webci artık bunların hepsine son veriyor.Hiçbir kodlama ile uğraşmadan web site ismi ve host da dahil olmak üzere sunuyor.Webcinin amacı en uygun fiyata en kaliteli şekilde sizi internet dünyasında temsil etmetir.Aynı zamanda webci size bir telefon veya mail kadar yakın tüm istekleriniz ve yenilikleriniz en kısa sürede editlenip siteniz de yayında olacaktır. Sizlerde ister iş gereği ister tanıtım veya para kazanmak için web tasarıma yüzlerce veya binlerce tl ödemek zorunda kalmayacaksınız.Sürekli uygun fiyat garantisi sunan webci sayesinde sadece 125 TL ye sizinde kendi adınıza siteniz olabilir.
    Ticaret ile uğraşanlar yeni türk ticaret kanuna göre web siteleri olmak zorunda ticaretle uğraşak küçük ve orta ölçekteki işletmeler ile görüştüğümüzde bir çoğu sırf kanuna uygun olsun ben fazla teferruat istemiyorum, işte hakkımızda,referanslar,ürünlerimiz.iletişim olsun yeter şeklinde düşünen hatrı sayılır esnafımız bulunmakta,Tam bu noktada webci size bu özelliklerde bir siteyi herşey dahil sadece 125 TL ye haftalarca beklemeden bir günde teslim ediyor ve internette sizin alan adınız altında yayınlıyor.Sizlerde geç kalmadan webci ile internet dünyasındaki yerinizi alıp,internetin nimetlerinden faydalanın.
    Webci sayfasına gitmek için burayı tıklayınız.

• egzantrik buna tek bir ürün atılmayacak herhalde değil mi

bi alay resimleri ile ürün olsun ondan at

senin buraya pasteledin kod değil bak orijinali indirdim adamlar guzel yazmiş

sen tikliosun urune add die jquery ile get atip session a save ediyor sen urunleri mysqlden cekip listeleyeceksin o kadar biraz daha ekleme ile guzel olur bu

• metamo özel mesajlarına bakabilir misin?
    yine uyarı vermiyor sanırım.
  • 5 ila 6 adet sitenin veritabanı sorununu çözmek için veri tabanı uzmanı arıyorum (ücretli) tel : 0539 462 87 48 mail: a.arslan@codeturkey.net

sitelerin büyük bir sorunu yok veritabanından anlayanların yarım saat içinde yapabilecegi bir konu lütfen iletişime geçin .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.