Arkadaşlar temeli hazır olan Java dönem ödevim için birtakım eklentiler istiyorum.Projem bir oyun yukarıda canavar var aşağı doğru ateş ediyor bizim gemimizde sağa sola kaçarak canavarın ateşinden kurtulurken aynı zamanda ateş edip canavarı vuruyor.Temel kodları yolladığımda zaten oyunu çözersiniz.Eklemek isteyip beceremediklerimde şunlar..
*music class *time class *benim kodlarımda canavar çok hızlı ve fazla ateş ediyor o azaltılsın *Shot class yazdım ama çalıştıramadım yani bozuk yani gemim ateş etmiyor *Yukarıdan Ektra can bonusu gelsin.. *benimkinden daha kaliteli bi images olursa sevinirim. --yani kısaca oynanabilirlik arttırılsın benimki gibi amatör olmasın..
tabi bir de her oyunda olması gereken klasik menüler var,
*Açılışda Start seçeneği, *How to play , *Ses açma kapama(toggle sound) , *Klavye tuşlarını değiştirme(change keyboard controls) , *Puanlama ve En iyi 10 skoru gösterme seçeneği, *programmer bilgileri (Display Credits), *quit game, *start-stop game,
*Hani mümkünse android tabanlı olursa hoca extra puan verecek..
Arkadaşlar bunları yazdım ama hepsi olacak diye birşey yok ama böyle olursa mükkemmel olur..En önemli nokta kodların her satırda açıklanması..PM atın fiyatta anlaşabildiğim arkadaşa yukarıda bahsettiğim temeli yollayacağım..Saygılar,Hürmetler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme