Orjinalden alıntı: TuVNeRa Sırf bu yüzden kazandığım halde MBA e kaydımı yaptırmadım. 18 yıl okuduk da ne oldu, üzerine bir 2 yıl daha okusam ne değişecek...
Bitirdiğin bölümden öğretmen ihtiyacı azda ondanmı bu kadar karamsar konuşuyorsun? Yinede Allah yardımcın olsun. Umarım eninde sonunda emeklerinin karşılığı alırsın.
quote:
Orjinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa Sırf bu yüzden kazandığım halde MBA e kaydımı yaptırmadım. 18 yıl okuduk da ne oldu, üzerine bir 2 yıl daha okusam ne değişecek...
Bitirdiğin bölümden öğretmen ihtiyacı azda ondanmı bu kadar karamsar konuşuyorsun? Yinede Allah yardımcın olsun. Umarım eninde sonunda emeklerinin karşılığı alırsın.
Fen Bilimlerine ihtiyacı yokmuş memleketin. KAfa olsaydı İlahiyat bitirirdim.
quote:
Orjinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK
@Ömer, açıklamanızdan dolayı teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: Mit Ajanı
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
Ben uzman öğretmenim. Artık umudu kestim atanmaktan.
Ben 10 parmağında 10 marifet olan işsizim. Yeni jenerasyon..
1. ajan 2. fotoğrafçı 3. Dalgıç ...
4-Tembel 5-Tembel 6-Tembel..
...
Bilader hayata çok hızlı başladım.20 yaşında kısa dönem askerdim.
Şimdi acısını çıkarıyom,, Ama cidden beni de sıktı ya, iş istiyom ben
quote:
Orjinalden alıntı: Mit Ajanı
4-Tembel 5-Tembel 6-Tembel..
...
Bilader hayata çok hızlı başladım.20 yaşında kısa dönem askerdim.
Şimdi acısını çıkarıyom,, Ama cidden beni de sıktı ya, iş istiyom ben
Ada da bi sürü tesis var, turistik potansiyel var. Adamlar burdan (İzmir) geliyorlar Ada ya bişeyler satıp yolunu bulmaya sende çevirsene bi işler dostum.
NE KADAR ÜCRETLİ ÖĞRETMENDE OLSAM KADROLULAR GİBİ ERKEN YATMAM LAZIM AMA NETTEN ÇIKAMIYOM YARIN 8 DE DERS VAR
quote:
Orjinalden alıntı: ünyeli82
NE KADAR ÜCRETLİ ÖĞRETMENDE OLSAM KADROLULAR GİBİ ERKEN YATMAM LAZIM AMA NETTEN ÇIKAMIYOM YARIN 8 DE DERS VAR
Hep öyle. Çoğumuzun yarın sabah işi okulu var. Ama bak takıldık kaldık yine.
quote:
Ünye'de misiniz şu anda, öyleyse hangi okuldasınız?
quote:
ARKADAŞLAR ŞUBATTA ATAMAZSAM POLİS OLACAM DİĞER SOSYALCİLER GİBİ BU DENE 4 YILLIK ÜNV. MEZUNU ALCAKLAR MI POLİSLİĞE
Bende senin gibi sosyal bilgiler mezunuyum ve kpss'yi kazanamadım. Üniversiteden kpss'yi kazıp atanamayan onlarca arkadaşım ile görüşmüştüm hepside aynen senin dediğin gibi polis olacağız diyorlardı ama hiçbirinden iş çıkmadı.
Yani tüm umudunu emniyet teşkilatına bağlama. Kollarını açmış bir şekilde üniversite mezunlarını beklemiyorlar
Yol yakınken kapağı yurtdışına atmaya bakın. TR de fazla gelecek yok.
Bakalım bu sene biz atanacak mıyız. 85-90 arası almam lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: irish
Hocam branş nedir ?
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
Yol yakınken kapağı yurtdışına atmaya bakın. TR de fazla gelecek yok.
Sınıf öğretmenlerinin durumu nasıl peki?
quote:
Orjinalden alıntı: diamondmonster
quote:
Orjinalden alıntı: irish
Hocam branş nedir ?
sınıf öğr.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme