Şimdi Ara

ücretli pilotaj okumak değer mi sizce? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: spatyom243

Hukuk mezunu pilot olan kişiler var. Sadece yurt dışı değil yurt içindeki okullardan da eğitim alıp okuyabilirsin. Üniversiteyi bitirip THY Akademi'ye başvurabilirsin ya da özel uçuş okullarından eğitim alabilirsin. Üniversite okurken de özel uçuş okuluna gidip eğitim alabilirsin. Birçok hukuk fakültesinde devam zorunluluğu yok eğitim yaklaşık 18 ay sürüyor böylece 22 yaşında hem hukuk lisansın hem de pilotluk lisansın elinde olur.

Anladım hocam çok sağolsun son sorum size yolcu pilotluğu için hangi uçuş belgesini alman lazim ve kaça patlar bu bana uçuş eğitiminden sonra elenince bir daha sinava girebiliyormuyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necmettinerbakan96 -- 3 Mart 2016; 13:35:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • necmettinerbakan96 N kullanıcısına yanıt
    Uçak tipi eğitimiyle yaklaşık 100.000 € kadar. Tekrar sınava girme hakkın var elbette.

• quote:

Orijinalden alıntı: spatyom243

Uçak tipi eğitimiyle yaklaşık 100.000 € kadar. Tekrar sınava girme hakkın var elbette.

Floridada amerikada avrupa ülkelerinde daha hesapli diyorlar ama kaliteli eğitimden vazgeçilmez tabi bunun için ne dersin?

• necmettinerbakan96 N kullanıcısına yanıt
    Amerika önermem, oradaki uçuş okullarında genellikle çok tecrübesiz genç hocalar bulunuyor yetersiz olduğunu düşünüyorum çok kaliteli okulları seçmedikten sonra. Zaten Amerika'da aldığın lisans FAA yani dönüşüm işlemi yapman gerekiyor Avrupa ya da Türkiye'de çalışman için. Dönüşüm işlemi maliyeti de en az 15-20 bin € kadar. 6-7 ay kadar sürüyor dönüşüm işlemi de. Hesaplayınca yine hemen hemen Avrupa ya da Türkiye'de vereceğin miktarı vermiş oluyorsun ucuz falan değil yani.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.