Şimdi Ara

Ücretli - ücretsiz virüs programı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar, bir akrabam yeni pc almış. Henüz çok acemi, bana sordu bende son zamanlarda pek ilgili olmadığım için siz forumdaşlarıma sorayım dedim. Ücretsiz veya 50 tl ye kadar ücretli hangi virüs programını öneriyorsunuz ? Bu akrabam film sitelerinden çok yoğun film izler ve internet sitelerinde gezinir, araştırmalar falan yapar, ama pc ye hiç bir şey yüklemez. Sizce nasıl bir şey yüklemeliyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://www.malwarebytes.org/antimalware/premium/

bu ücretli yazılım bence yeterli olacaktır
  • Norton+Trial Reset
  • Yapmayın arkadaşlar bu gibi Trial Reset,Time Freezer vs programları kullanmayın kullandırtmayın.Pc nize neyin girip çıktığını bilemessiniz bu gibi programlar yüzünden.

Arkadaş acemi ise 360 Total Security kurun hem koruması iyidir hemde kullanımı kolaydır.

Yada Avira,Avast ikilisinden birini kullanmasıda işini görecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TDI-

Herkese merhabalar, bir akrabam yeni pc almış. Henüz çok acemi, bana sordu bende son zamanlarda pek ilgili olmadığım için siz forumdaşlarıma sorayım dedim. Ücretsiz veya 50 tl ye kadar ücretli hangi virüs programını öneriyorsunuz ? Bu akrabam film sitelerinden çok yoğun film izler ve internet sitelerinde gezinir, araştırmalar falan yapar, ama pc ye hiç bir şey yüklemez. Sizce nasıl bir şey yüklemeliyiz ?

Sana Bitdefender'ı tavsiye ederim hem ucuz(hızlıal.com da 9,90TL.) hem de çok kaliteli bir yazılım. Sistemi kasmaması, arayüzünün sade oluşu korumanın en üst seviyede olması en büyük artılarıdır.
  • AVG Anti-Virus Free 2015 (Gerçek zamanlı tarama yapar ve internetten gelebilecek tehditlere karşı korur)
    Malwarebytes Anti-Malware Free (Gerçek zamanlı tarama yapmaz ve AVG ile tam uyumlu çalışır istendiğinde manuel olarak tarama yaptırılır)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Ücretsiz Kartvizit Programı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.